- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine ödül kahvaltısı mı :)
Bencede tartilma canım strese sokuyor insanı bir gün verip bir gün almış görünüyorsun öyle olunca.Neden böyle oldu bilmiyorum
+1,1
Haftaya cumaya kadar hiç tartılmayacam.
Aynen canım daha dikkatli olup tartılmayacam bakalımBencede tartilma canım strese sokuyor insanı bir gün verip bir gün almış görünüyorsun öyle olunca.
canın sağolsun sen de gelecek hafta 1.5 kilo verirsin dengelenirGünaydın kızlar. Benden kocaman bir +900 gelsin o zaman
Bir ileri iki geri gidiyorum hadi bakalım hayırlısı. Hepinizi tebrik ediyorum
Katıl tabiDiyet listesi gibi yardımcı olursanız katılırım.
Merhabaaa
Ne yiyoz kahvaltı yapmadım adetim 4 gün bar +2 ekleyelimKatıl tabi
Çok zor ya, reglin etkisiyle de belki böyle olmuş olabilir ama guzel beslenmedim. Ben 6, 7 senedir 68 altını görmedim beni bayağı zorlayacak gibi duruyor hem inmek, hem korumak. Zaten üniversite de bir anda kilo almıştım, o sıralar regl düzensizliği yaşıyordum çok fazla. Uzun süre de atamadım zaten kilolarımı. Çok sonra birazını kendi kendime verdim kalanları vücuduma yerleşti iyice. Aslında büyük ihtimalle 80 lere gelmisimdir üniversite yıllarında. Kilomu belli etmediğim için aşırı gelmiyordu çevreme de bana da. Şimdi fotograflara bakıp kıyaslama yapınca kendime kızıyorum, keşke söyleseydiniz bu ne diyecanın sağolsun sen de gelecek hafta 1.5 kilo verirsin dengelenir
Az öz yiyoruzNe yiyoz kahvaltı yapmadım adetim 4 gün bar +2 ekleyelim