- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyenle görüşmekte iyi gelebilirGünaydın kızlar
Duble Türk kahvem ile güne başladım, inanıyorum bugün güzel olacak, sımsıkı sarılarak tutunacağım diyetime
Bir haftanın dört gününden sıfır verim aldım, iki gününden mucize beklemiyorum tartıda, mucizeyi kendimde bulmam lazım. Öyle ya da böyle bir ileri bir geri de gitsem hedefime ulaşacağım, tabi bunu bir rahatlıkmış gibi dile getirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Dertleşmek benimkisi
Bazen diyetisyen ile mi devam etsem diye de düşünmüyor değilim, daha önce hiç gitmedim. Bugün ki öğünlerimi akşam toplu yazarım, öyle takip etmek daha kolay.
Sek quark tadı nasıl?yoğurt benzeri mi?denemedim hiç. alışveriş listeme ekleyebilirimBugün menüm böyleydi. Ikindi gibi ufak bir peynir ekmek dahil oldu.
Evet çünkü duygusal yeme ataklarım çok oluyor. Belki iyi bir yönlendirme yapabilir. Ya da psikoloğa gideyim en iyisi artıkDiyetisyenle görüşmekte iyi gelebilir
Ben ağırlıklı şeylerin kas kütlesini geliştirdiğini düşünüyorum (ama spordan da pek anlamam) yani eşim ağırlık kaldırıyordu bir ara. Kilosu aynı olsa da kasları gelişmişti bence kalınlaşma bundan olabilirArkadaşlar sizlerden fikir almak isterim.iron programı yapıyorum.ağırlıklarla çalışılıyor.ben hafif ağırlıklar kullanıyorum ama yine de vücudumda incelme yerine kalınlaşma görüyorum.leslie yaparken belim kalçam kesinlikle daha inceydi.sarkmadan da korkuyorum.çünkü göbek bel bölgem çok kilolu, kötü siz spor olarak neler yapıyorsunuz?neler tavsiye edersiniz?
+ ekstra 4 çiğ köfte yedim kıvırcıkla kendimi durduramıyorumAra öğün 16:10
- bir avuç fındık
- yarım elma
- kayısılı bitki çayı
Meyveli yoğurttan hiçbir farkı yok tat olarak.Sek quark tadı nasıl?yoğurt benzeri mi?denemedim hiç. alışveriş listeme ekleyebilirim
Sizin programı bilmiyorum ama eliptik yaptım bir dönem. Ayakucunda yapmışım meğer, futbolcu bacağı gibi olmuştu alt bacağım. Şu an çok spor yapamıyorum. Yapabilirsem yürüyüş yapıyorum çocukla. Linkteki video ve pilatesten çok memnun kalmıştım. Hayatımın hep bir kilo al ver donemi oldu. Diyet ve spor birarada olunca çok güzel inceliyorum. Hatta kilom aynıyken bile pilatesle beden olarak incelmistim.Arkadaşlar sizlerden fikir almak isterim.iron programı yapıyorum.ağırlıklarla çalışılıyor.ben hafif ağırlıklar kullanıyorum ama yine de vücudumda incelme yerine kalınlaşma görüyorum.leslie yaparken belim kalçam kesinlikle daha inceydi.sarkmadan da korkuyorum.çünkü göbek bel bölgem çok kilolu, kötü siz spor olarak neler yapıyorsunuz?neler tavsiye edersiniz?
Şimdi sakin ol elindeli çiğ köfteyi bırak ve yediklerim yeterli de kendine yüksek sesle :)+ ekstra 4 çiğ köfte yedim kıvırcıkla kendimi durduramıyorum
Bence de yeterli ama börek pişiyor iki parça yerim ondan da. Bu hafta hiç güzel geçmediŞimdi sakin ol elindeli çiğ köfteyi bırak ve yediklerim yeterli de kendine yüksek sesle :)
Ben lavaş çok severim işten gelirken lavaş fırınından tazecik lavaş aldımBence de yeterli ama börek pişiyor iki parça yerim ondan da. Bu hafta hiç güzel geçmedi
Malesef ya emek olmadan bişey olmuyorBen lavaş çok severim işten gelirken lavaş fırınından tazecik lavaş aldım
O kadar güzeldi kokuyordu ki
Sonra eşim karşımda üstüne tereyağı sürüp sürüp çok güzelmiş diyerek yerken büyük bir mutsuzlukla yeşil fasulye yemeğimi yedim
şu an mutsuzum ama pişman değilim iyi ki kendimi tuttum çünkü o lavaş beni çok fena yapacaktı biliyorum
Börekten küçücük yemeni tavsiye ederim yani
Çünkü emek olmadan sonuç alamıyoruz
Sizin programı bilmiyorum ama eliptik yaptım bir dönem. Ayakucunda yapmışım meğer, futbolcu bacağı gibi olmuştu alt bacağım. Şu an çok spor yapamıyorum. Yapabilirsem yürüyüş yapıyorum çocukla. Linkteki video ve pilatesten çok memnun kalmıştım. Hayatımın hep bir kilo al ver donemi oldu. Diyet ve spor birarada olunca çok güzel inceliyorum. Hatta kilom aynıyken bile pilatesle beden olarak incelmistim.