Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

10:00 kahvaltı
  • az kaşarlı yumurta
  • biber
  • maydanoz
  • yarım domates
  • ekmek yok ✖️

Ara öğün yapıp akşam kabak yemeyi düşünüyorum. Kilo vermek yerine aldım 😀 eşim akşam çiğköfte almış dayanamam tabi ki ona yedim 🙈

Eklentiler

• 73765631-8D34-427D-A988-64B4C302E4FC.jpeg
    73765631-8D34-427D-A988-64B4C302E4FC.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın kızlar 💕
Duble Türk kahvem ile güne başladım, inanıyorum bugün güzel olacak, sımsıkı sarılarak tutunacağım diyetime 😂
Bir haftanın dört gününden sıfır verim aldım, iki gününden mucize beklemiyorum tartıda, mucizeyi kendimde bulmam lazım. Öyle ya da böyle bir ileri bir geri de gitsem hedefime ulaşacağım, tabi bunu bir rahatlıkmış gibi dile getirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Dertleşmek benimkisi 🥲
Bazen diyetisyen ile mi devam etsem diye de düşünmüyor değilim, daha önce hiç gitmedim. Bugün ki öğünlerimi akşam toplu yazarım, öyle takip etmek daha kolay. 💕

Günaydın kızlar 💕
Duble Türk kahvem ile güne başladım, inanıyorum bugün güzel olacak, sımsıkı sarılarak tutunacağım diyetime 😂
Bir haftanın dört gününden sıfır verim aldım, iki gününden mucize beklemiyorum tartıda, mucizeyi kendimde bulmam lazım. Öyle ya da böyle bir ileri bir geri de gitsem hedefime ulaşacağım, tabi bunu bir rahatlıkmış gibi dile getirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Dertleşmek benimkisi 🥲
Bazen diyetisyen ile mi devam etsem diye de düşünmüyor değilim, daha önce hiç gitmedim. Bugün ki öğünlerimi akşam toplu yazarım, öyle takip etmek daha kolay. 💕
Diyetisyenle görüşmekte iyi gelebilir

Arkadaşlar sizlerden fikir almak isterim.iron programı yapıyorum.ağırlıklarla çalışılıyor.ben hafif ağırlıklar kullanıyorum ama yine de vücudumda incelme yerine kalınlaşma görüyorum.leslie yaparken belim kalçam kesinlikle daha inceydi.sarkmadan da korkuyorum.çünkü göbek bel bölgem çok kilolu, kötü o_O siz spor olarak neler yapıyorsunuz?neler tavsiye edersiniz?

Ara öğün 16:10
  • bir avuç fındık
  • yarım elma
  • kayısılı bitki çayı

Eklentiler

• 3E3CAFB7-9354-451D-A452-DFAD60CA1405.jpeg
    3E3CAFB7-9354-451D-A452-DFAD60CA1405.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar sizlerden fikir almak isterim.iron programı yapıyorum.ağırlıklarla çalışılıyor.ben hafif ağırlıklar kullanıyorum ama yine de vücudumda incelme yerine kalınlaşma görüyorum.leslie yaparken belim kalçam kesinlikle daha inceydi.sarkmadan da korkuyorum.çünkü göbek bel bölgem çok kilolu, kötü o_O siz spor olarak neler yapıyorsunuz?neler tavsiye edersiniz?
Ben ağırlıklı şeylerin kas kütlesini geliştirdiğini düşünüyorum (ama spordan da pek anlamam) yani eşim ağırlık kaldırıyordu bir ara. Kilosu aynı olsa da kasları gelişmişti bence kalınlaşma bundan olabilir

Ben haftada 3 gün yüzmeye gidiyordum ama cuma dan sonra ara vereceğim
Evde kondisyon bisikleti var hiç kullanmamıştım bacak ve kolları çalıştırıyor
Haftada 3 gün onu kullanıp geri kalan 3 gün ip atlamayı ve haftaiçi 5 gün 10 bin adım atmayı hedefliyorum. Pazar günü ise hiçbir spor yapmıyorum

Sizin programı bilmiyorum ama eliptik yaptım bir dönem. Ayakucunda yapmışım meğer, futbolcu bacağı gibi olmuştu alt bacağım. Şu an çok spor yapamıyorum. Yapabilirsem yürüyüş yapıyorum çocukla. Linkteki video ve pilatesten çok memnun kalmıştım. Hayatımın hep bir kilo al ver donemi oldu. Diyet ve spor birarada olunca çok güzel inceliyorum. Hatta kilom aynıyken bile pilatesle beden olarak incelmistim.

Bence de yeterli 🙈 ama börek pişiyor iki parça yerim ondan da. Bu hafta hiç güzel geçmedi
Ben lavaş çok severim işten gelirken lavaş fırınından tazecik lavaş aldım
O kadar güzeldi kokuyordu ki
Sonra eşim karşımda üstüne tereyağı sürüp sürüp çok güzelmiş diyerek yerken büyük bir mutsuzlukla yeşil fasulye yemeğimi yedim

şu an mutsuzum ama pişman değilim iyi ki kendimi tuttum çünkü o lavaş beni çok fena yapacaktı biliyorum

Börekten küçücük yemeni tavsiye ederim yani :KK70:
Çünkü emek olmadan sonuç alamıyoruz

Ben lavaş çok severim işten gelirken lavaş fırınından tazecik lavaş aldım
O kadar güzeldi kokuyordu ki
Sonra eşim karşımda üstüne tereyağı sürüp sürüp çok güzelmiş diyerek yerken büyük bir mutsuzlukla yeşil fasulye yemeğimi yedim

şu an mutsuzum ama pişman değilim iyi ki kendimi tuttum çünkü o lavaş beni çok fena yapacaktı biliyorum

Börekten küçücük yemeni tavsiye ederim yani :KK70:
Çünkü emek olmadan sonuç alamıyoruz
Malesef ya emek olmadan bişey olmuyor

Sizin programı bilmiyorum ama eliptik yaptım bir dönem. Ayakucunda yapmışım meğer, futbolcu bacağı gibi olmuştu alt bacağım. Şu an çok spor yapamıyorum. Yapabilirsem yürüyüş yapıyorum çocukla. Linkteki video ve pilatesten çok memnun kalmıştım. Hayatımın hep bir kilo al ver donemi oldu. Diyet ve spor birarada olunca çok güzel inceliyorum. Hatta kilom aynıyken bile pilatesle beden olarak incelmistim.

Teşekkür ederim videoyu kaydediyorum hemen

X