Amann verirsin ya ne dert ediyosun verebiliyosun sonuçtaYa o kadar kilo almisim ki utaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann verirsin ya ne dert ediyosun verebiliyosun sonuçtaYa o kadar kilo almisim ki utaniyorum
Daha önce yaptıysan yine yaparsın, motivasyonunu yüksek tut. Kendine sürekli bunu yapabileceğini dile getir. Ben de uzun yıllardır veremedim. Hep başa döndüm. Tekrar deniyorum. Her gün kendime hatırlatmaya çalışıyorum birakmak istediğim çok an oluyor. Bazen kaçırıyorum da hatta. Ama birakmak istemiyorum, inanmak istiyorum. Sen de inan. Burada birbirimizi hep destekleyebiliriz, her koşulda. Ben yapabileceğine inandım bile, yine yaparsın hatta daha iyisini yaparsın.Kızlar yaa biraz moralim bozuk benim. Pandemi döneminde evde ilk 3 ay diyetisyen desteği daha sonra buradaki yarışmalar ile 123 kilo dan 79 kiloya kadar düştüm sonrasında ise başladım ve yavaş yavaş verdiklerimi geri almaya başladım. Önce 80 ler daha sonra 90 lar şimdi de üç hanelere rakamlara geri ulaştım. Önceden bol gelen esofman im şimdi tayt gibi oluyor bugün giydim çok canım sıkıldı. Çok zor geliyor tekrar aynı şeyleri yapıp geri vermek verebilir miyim onu da bilmiyorum ya napcam ben
İnşallah canımDaha önce yaptıysan yine yaparsın, motivasyonunu yüksek tut. Kendine sürekli bunu yapabileceğini dile getir. Ben de uzun yıllardır veremedim. Hep başa döndüm. Tekrar deniyorum. Her gün kendime hatırlatmaya çalışıyorum birakmak istediğim çok an oluyor. Bazen kaçırıyorum da hatta. Ama birakmak istemiyorum, inanmak istiyorum. Sen de inan. Burada birbirimizi hep destekleyebiliriz, her koşulda. Ben yapabileceğine inandım bile, yine yaparsın hatta daha iyisini yaparsın.
Canım benim bak kendin söylüyosun daha öncede başarmışsın yine yaparsın karamsarlığa kapılma lütfen tekrar bi diyetisyene gitsen mesela belki daha iyi olur ama bırakma lütfen ben hayatımda ilk defa bu kilolara çıktım ilk defa diyet yapıyorum gerçekten çok zor çok uzun bi yol ama buraya kadar geldim sende yapıcaksın kendine inan ilk başladığın noktaya bak yani bu kiloları bi anda almadıkki bi günde de veremeyiz önemli olan diyeti gerçekten severek ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirerek devam etmeliyiz. Gerçekten bende bazen o kadar sıkılıyorum ki yapamicam ben böyle kaldım kendimi böyle sevmeliyim diyorum sonra aynaya bakıp hiçbir kıyafet olmayınca hayır diyorum sabır ben bu kiloyu vericem eski zayıf halime dönğcem diye kendime söz veriyorum lütfen pes etme olurmuKızlar yaa biraz moralim bozuk benim. Pandemi döneminde evde ilk 3 ay diyetisyen desteği daha sonra buradaki yarışmalar ile 123 kilo dan 79 kiloya kadar düştüm sonrasında ise başladım ve yavaş yavaş verdiklerimi geri almaya başladım. Önce 80 ler daha sonra 90 lar şimdi de üç hanelere rakamlara geri ulaştım. Önceden bol gelen esofman im şimdi tayt gibi oluyor bugün giydim çok canım sıkıldı. Çok zor geliyor tekrar aynı şeyleri yapıp geri vermek verebilir miyim onu da bilmiyorum ya napcam ben
Çoğunluğumuz aynı süreçleri yaşadık, yaşıyor.ben de birkaç kez diyetisyenle çalıştım.kilo verdim ama bırakınca tekrar aldım.al-ver-al.tam kısır döngü.insan emeğine acıyor..ne olursa olsun şunu anladım listeler iyi ,güzel.insan kilo veriyor.fakat bunu sağlıklı beslenme diye özümsemeli ve yaşam şekli yapmalıyız.yoksa hep başlangıca dönüyoruz.ben de 90 lardaydım 74 lere güştüm yine 90 lira çıktım.en son 74 e tekrar düştüm.fakat bir kırılma yaşadım bir baktım 80 olmuşum.o an ben zihniyetimi değiştirmeliyim dedim ve bu kez yediklerime dikkat edip kendimi denemeye karar verdim.sonra sizleri buldum umarım hep birlikte başaracağız.anahtar;istikrar...Kızlar yaa biraz moralim bozuk benim. Pandemi döneminde evde ilk 3 ay diyetisyen desteği daha sonra buradaki yarışmalar ile 123 kilo dan 79 kiloya kadar düştüm sonrasında ise başladım ve yavaş yavaş verdiklerimi geri almaya başladım. Önce 80 ler daha sonra 90 lar şimdi de üç hanelere rakamlara geri ulaştım. Önceden bol gelen esofman im şimdi tayt gibi oluyor bugün giydim çok canım sıkıldı. Çok zor geliyor tekrar aynı şeyleri yapıp geri vermek verebilir miyim onu da bilmiyorum ya napcam ben
Başaracaksın inan .önceden yapabildin tekrar ve bu kez daha iyisini yaparsın.Kızlar yaa biraz moralim bozuk benim. Pandemi döneminde evde ilk 3 ay diyetisyen desteği daha sonra buradaki yarışmalar ile 123 kilo dan 79 kiloya kadar düştüm sonrasında ise başladım ve yavaş yavaş verdiklerimi geri almaya başladım. Önce 80 ler daha sonra 90 lar şimdi de üç hanelere rakamlara geri ulaştım. Önceden bol gelen esofman im şimdi tayt gibi oluyor bugün giydim çok canım sıkıldı. Çok zor geliyor tekrar aynı şeyleri yapıp geri vermek verebilir miyim onu da bilmiyorum ya napcam ben
En büyük sıkıntımız bence zaten bozdum diyip salmak. Bir öğün bozunca bir şey olmuyor devamında sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirip arada kaçamak yapmak lazım. Biz sağlıksız beslenmeyi yaşam şekli haline getirip arada sağlıklı yiyoruz. Ben öyleyim yani:)Kızlar yaa biraz moralim bozuk benim. Pandemi döneminde evde ilk 3 ay diyetisyen desteği daha sonra buradaki yarışmalar ile 123 kilo dan 79 kiloya kadar düştüm sonrasında ise başladım ve yavaş yavaş verdiklerimi geri almaya başladım. Önce 80 ler daha sonra 90 lar şimdi de üç hanelere rakamlara geri ulaştım. Önceden bol gelen esofman im şimdi tayt gibi oluyor bugün giydim çok canım sıkıldı. Çok zor geliyor tekrar aynı şeyleri yapıp geri vermek verebilir miyim onu da bilmiyorum ya napcam ben
Ben eskiden 40 lı kilolardaydım 43-45 arası gidip geliyordum. 48 i görünce karalar bağlamıştım. Sonra hamilelik ve doğum - bebek derken kendimi saldım. Geçen sene biraz motive oldum ama yine başa hatta baştan da öteye döndüm. Şimdi yavaş ama istikrarlı gideceğim. Kaşık hesabı , aman meyvenin şekeri demek yerine olduğu kadar ama sağlıklı ve yeteri kadar besleneceğim. Brnim sıkıntım da duygusal yeme ve yemeği bir etkinlik gibi görme. İşim gücüm bitince bir dizi-film açıp makarna veya pizza en büyük zevkim-DİÇoğunluğumuz aynı süreçleri yaşadık, yaşıyor.ben de birkaç kez diyetisyenle çalıştım.kilo verdim ama bırakınca tekrar aldım.al-ver-al.tam kısır döngü.insan emeğine acıyor..ne olursa olsun şunu anladım listeler iyi ,güzel.insan kilo veriyor.fakat bunu sağlıklı beslenme diye özümsemeli ve yaşam şekli yapmalıyız.yoksa hep başlangıca dönüyoruz.ben de 90 lardaydım 74 lere güştüm yine 90 lira çıktım.en son 74 e tekrar düştüm.fakat bir kırılma yaşadım bir baktım 80 olmuşum.o an ben zihniyetimi değiştirmeliyim dedim ve bu kez yediklerime dikkat edip kendimi denemeye karar verdim.sonra sizleri buldum umarım hep birlikte başaracağız.anahtar;istikrar...
Ne güzel olmuş. Atıştırmak zorunda kalınca da sağlıklı atıştırmalık en güzeli. Cips yiyeceğime çiğ kuruyemiş yemek gibi... Böyle devam edersiniz inşallahKızlar beni bu İngiltere çayı çok tok tuttu sabahtan beri 2 büyük bardak içtim ve acıkmadım daha aralarda meyve ve yoğurt yedim sadece inşallah şu sigarayı bırakma sürecini atıştırma dan atlatabilirim
Sagol canım inşallah sizinde desteğinizle vereceğim tekrarCanım benim bak kendin söylüyosun daha öncede başarmışsın yine yaparsın karamsarlığa kapılma lütfen tekrar bi diyetisyene gitsen mesela belki daha iyi olur ama bırakma lütfen ben hayatımda ilk defa bu kilolara çıktım ilk defa diyet yapıyorum gerçekten çok zor çok uzun bi yol ama buraya kadar geldim sende yapıcaksın kendine inan ilk başladığın noktaya bak yani bu kiloları bi anda almadıkki bi günde de veremeyiz önemli olan diyeti gerçekten severek ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirerek devam etmeliyiz. Gerçekten bende bazen o kadar sıkılıyorum ki yapamicam ben böyle kaldım kendimi böyle sevmeliyim diyorum sonra aynaya bakıp hiçbir kıyafet olmayınca hayır diyorum sabır ben bu kiloyu vericem eski zayıf halime dönğcem diye kendime söz veriyorum lütfen pes etme olurmu
Evet yeme düzeni degismeyince malesef geri alınıyor bu sefer verince inşallah daha dikkatli olacagimÇoğunluğumuz aynı süreçleri yaşadık, yaşıyor.ben de birkaç kez diyetisyenle çalıştım.kilo verdim ama bırakınca tekrar aldım.al-ver-al.tam kısır döngü.insan emeğine acıyor..ne olursa olsun şunu anladım listeler iyi ,güzel.insan kilo veriyor.fakat bunu sağlıklı beslenme diye özümsemeli ve yaşam şekli yapmalıyız.yoksa hep başlangıca dönüyoruz.ben de 90 lardaydım 74 lere güştüm yine 90 lira çıktım.en son 74 e tekrar düştüm.fakat bir kırılma yaşadım bir baktım 80 olmuşum.o an ben zihniyetimi değiştirmeliyim dedim ve bu kez yediklerime dikkat edip kendimi denemeye karar verdim.sonra sizleri buldum umarım hep birlikte başaracağız.anahtar;istikrar...
Hadi inşallahBaşaracaksın inan .önceden yapabildin tekrar ve bu kez daha iyisini yaparsın.
İşte benim en büyük sıkıntım bi ogun bozdum ya bugün gitti deyin Allah ne verdiyse yemek bunu asmam lazımEn büyük sıkıntımız bence zaten bozdum diyip salmak. Bir öğün bozunca bir şey olmuyor devamında sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirip arada kaçamak yapmak lazım. Biz sağlıksız beslenmeyi yaşam şekli haline getirip arada sağlıklı yiyoruz. Ben öyleyim yani:)
Biçimi değiştirirsek neden olmasın ben de geçen sene 5 kilo verdim ve onu 8 olarak geri aldım. Başladığım yerde bile olmamak canımı sıkıyor ama bir yerden başladım bakalım