Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurdu bende sade çok tüketemiyorım böyle yapınca yiyorumGünaydın kızlar evde o kadar çok işim var ki kahvaltı bile yapamadım daha şimdi 2 kase yoğurda 1 büyük salatalık doğradım biraz nane pul biber ve zeytinyağı ekleyip onu yiyorum.. birazdanda kahve mi ve meyvemi hazırlarım akşama ne yapıcam hiç bilmiyorum inşallah çok geç saate bırakmam
Kayısı çayı iyi geliyor banaRegl zamanında ödem atıcı olarak tükettiğiniz özel bi çay var mı hanımlar
Yoğurda aşığım desem yeridir.. hem kendim mayalıyorum hemde her yemeğin yanında mutlaka olucak çocuklarıda öyle alıştırdım yoğurt olmadan yemek yemiyolar ya yoğurt yada ayranYoğurdu bende sade çok tüketemiyorım böyle yapınca yiyorum
kiraz sapı içiyorum ben, bayağı güzel etki de ediyor. Adaçayı da beni rahatlatıyor ödem için etki ediyor mu bilmiyorum o yüzden.Regl zamanında ödem atıcı olarak tükettiğiniz özel bi çay var mı hanımlar
Hoş geldin benim için problem yoktur, aksine çok sevindim. Birlikte yola devam, pes etmeyelimKilo almıştım moralim bozuktu ama bırakmak istemiyorum gerçekten 10 kg verip bu zayıflama işini bitirmek istiyorum
Canım hoşgeldin lütfen pes etme başarıcaz hepbirlikte sevindim geri döndüğüneKızlar geri gelsem alır mısınız
Yapamıyor çok yiyorÇok geçmiş olsun ne kadar uzun sürmüş öyle.
Diyet yapmış mıydı daha önce?
Aaa kız bu nasıl yoğun bi spor maşallahSporumla başlıyorum o zaman paylaşımlara
Ev bisikleti dizi izledim deAaa kız bu nasıl yoğun bi spor maşallah