Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Günaydın kızlar evde o kadar çok işim var ki kahvaltı bile yapamadım daha şimdi 2 kase yoğurda 1 büyük salatalık doğradım biraz nane pul biber ve zeytinyağı ekleyip onu yiyorum.. birazdanda kahve mi ve meyvemi hazırlarım akşama ne yapıcam hiç bilmiyorum inşallah çok geç saate bırakmam

Günaydın kızlar evde o kadar çok işim var ki kahvaltı bile yapamadım daha şimdi 2 kase yoğurda 1 büyük salatalık doğradım biraz nane pul biber ve zeytinyağı ekleyip onu yiyorum.. birazdanda kahve mi ve meyvemi hazırlarım akşama ne yapıcam hiç bilmiyorum inşallah çok geç saate bırakmam
Yoğurdu bende sade çok tüketemiyorım böyle yapınca yiyorum 😊

Yoğurdu bende sade çok tüketemiyorım böyle yapınca yiyorum 😊
Yoğurda aşığım desem yeridir.. hem kendim mayalıyorum hemde her yemeğin yanında mutlaka olucak çocuklarıda öyle alıştırdım yoğurt olmadan yemek yemiyolar ya yoğurt yada ayran 😂

Regl zamanında ödem atıcı olarak tükettiğiniz özel bi çay var mı hanımlar
kiraz sapı içiyorum ben, bayağı güzel etki de ediyor. Adaçayı da beni rahatlatıyor ödem için etki ediyor mu bilmiyorum :KK36: o yüzden.
Aslında biraz kiraz sapı bir iki adet kayısı çayı yarım limon ve soda ile bir karışım yapardım 8 kg verdiğim zaman. Tuvalete çıkardığı için içemiyorum şimdi, iş yerinde yapamıyorum diye :')
Zaten çok fazla tuvalete çıkan bir insan değilim, kabızlık problemim yok fakat gelmiyor tuvaletim. aynı durumda olan varsa çözümünü ve sebebini bulduysa bana da söylesin lütfen nedenmiş öğreneyim. :oops:

Ara öğün 14:45
  • yarım tarçınlı elma
  • 14 adet fındık 😀
  • çikolatalı soğuk kahve

Eklentiler

• 7D1188D4-08D9-4CD8-88EF-F9C02545867F.jpeg
    7D1188D4-08D9-4CD8-88EF-F9C02545867F.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 30
Öğlen bamya yemeği vardı onu ve dünden kalan hindimi yedim azıcık patlıcan ezmesi yedim
sonra arkadaşım kahve içmeye gelmişti bi orta türk kahvesi yanına yarım dilim kendi yaptığım kekten yedim.
Şimdi yüzmeye gidiyorum geçen defa 350 m yüzmüştüm hedefim 400 metre şimdi bakalım yapabilecek miyim

Akşam yemeği 18:40
  • 1 kabak
  • 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
  • 2 ceviz
  • baharat

Parka gidecez orda bir soğuk kahve ve kapanış 😀 bugün sayenizde güzel gittim.

5000 adım yürüme
3 litreden fazla su

Eklentiler

• C16E1E50-FF7C-4598-AB1D-4EBAF58FC4AD.jpeg
    C16E1E50-FF7C-4598-AB1D-4EBAF58FC4AD.jpeg
    204,8 KB · Görüntüleme: 27
X