Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Selam kızlar;
Sabah patiswiss granola ile bir bardak süt.
Öğlen bir adet karabuğday patlağına krem peynir sürüpüzerine bir hindi füme.
Akşam (15.00) öğünü olarak da mercimek öorbası ve ton balıklı salata.
İki öğün yapıyorum arada acıkırsam atıştırıyorum. Canım sürekli makarna çekiyor ama 🤣

Selam kızlar;
Sabah patiswiss granola ile bir bardak süt.
Öğlen bir adet karabuğday patlağına krem peynir sürüpüzerine bir hindi füme.
Akşam (15.00) öğünü olarak da mercimek öorbası ve ton balıklı salata.
İki öğün yapıyorum arada acıkırsam atıştırıyorum. Canım sürekli makarna çekiyor ama 🤣
Çok iyi başlamışsın :KK66:

Kızlar dün akşam kız uyumadı yazamadım. Kahvaltımı atmıştım zaten. Öğlen oğlum makarna diye tutturdu bende 3 gibi az makarna ve yanında salata yedim. Özellikle 3 gibi yaptım ki akşam yemeğinde de yemeyin :) akşama da çeyrek muz ve yeşil çayla kapattım 👍🏻

Günaydın kızlar, tekrar aranızdayım. Aktif bir şekilde ileteceğim her şeyi :) misafirler gitti, eşim toparlanmaya çalışıyor. Çok şükür daha iyi.

Sabah kahvaltım

4 yemek kaşığı menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ve yanında çay

Aynaya bakınca ödemim çok görünmüyor gibi ama tartıda 1.20 kg fark atmışım :110:
Hak ettim bunu, ipin ucu kaçtı resmen. Yeni bir planlama oluşturacağım şimdi, öğünlerimi önceden ayarlayacağım, egzersizler ekleyeceğim. Bir nevi liste yapacağım kendim için. Cumaya kadar ne kadar toplanır kilom bilmiyorum ama benim önce kendimi toparlamam lazım. Güzel egzersiz videoları bulursam iletirim size de:KK36: Çok hevesliyim, pes etmeyeceğim.

Günaydın kızlar, tekrar aranızdayım. Aktif bir şekilde ileteceğim her şeyi :) misafirler gitti, eşim toparlanmaya çalışıyor. Çok şükür daha iyi.

Sabah kahvaltım

4 yemek kaşığı menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ve yanında çay

Aynaya bakınca ödemim çok görünmüyor gibi ama tartıda 1.20 kg fark atmışım :110:
Hak ettim bunu, ipin ucu kaçtı resmen. Yeni bir planlama oluşturacağım şimdi, öğünlerimi önceden ayarlayacağım, egzersizler ekleyeceğim. Bir nevi liste yapacağım kendim için. Cumaya kadar ne kadar toplanır kilom bilmiyorum ama benim önce kendimi toparlamam lazım. Güzel egzersiz videoları bulursam iletirim size de:KK36: Çok hevesliyim, pes etmeyeceğim.
Chloe çok etkili aynada düşünürseniz

Günaydın kızlar dün akşam 20230801_181845.jpg
Sabah

20230801_104335.jpg
Başka bişey yemedim akşam yemegimi 18.30 da yedim
Ekmek yok
Egzersizler yapamadım 6bin adım attım

Chloe çok etkili aynada düşünürseniz
Daha önce yaptım birçok kez gerçekten de etki ediyor bayağı incelme olmuştu ama her gün aynı videoları yapmak beni sıktı ve çok aşırı zıplamalı videoları olduğu için dizlerimde ağrı oluyor bazen. O yüzden tekrar yapacak cesareti bulamadım bir türlü. Belki başlarım yine :KK36:

Devamı gelir umarım:)
Dün halledebildin mi hastane işlerini, baban nasıl?
Akşam 6 ya doğru bitti resmen
Ben de bitmişim koştur koştur
Fizik tedavi falan verdiler
Onun da kilosu var boyu kısa kilosu fazla 1. Derece obezitesi var dizlerine bacaklarına yük biniyor ağrı yapıyor belinde omurgada eğrilme olmuş falan
Kilonun kötü yanları işte

Ben sabah üşendim granola ve süt tükettim
Sonra 2 kayısı yedim
Şimdi yeşilçay içiyorum

Onun da kilosu var boyu kısa kilosu fazla 1. Derece obezitesi var dizlerine bacaklarına yük biniyor ağrı yapıyor belinde omurgada eğrilme olmuş falan

Sonra 2 kayısı yedim
Şimdi yeşilçay içiyorum
İnşallah en kısa sürede toparlar, çok geçmiş olsun

Sonra 2 kayısı yedim
Şimdi yeşilçay içiyorum
Çok geçmiş olsun ne kadar uzun sürmüş öyle.
Diyet yapmış mıydı daha önce?

X