Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Benim yaş 22 yanlış olmuş ama

Selamlar kahvaltıda kaşar peynirli tost yedim, dilim ekmekten. Yanında domates salatalık ve yeşillik yedim

Öğle yemeğinde 5 ızgara kofte, bir bardak ayran, biraz da patates yedim.

Akşama taze fasulye yapacağım eve gidince, şu an aç değilim yer miyim bilmiyorum, duruma göre tekrar yazarım.

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin

Bugün öğlen yediğim kepek ekmekli tost bana dokundu. Yine bağırsaklarım rahatsızlandı. Kepek ekmeğine veda ediyorum bu yüzden.
1 saat havuzda geçirdim
Bunun 30 dk sı yüzerek geçmiştir. Kondisyonum bayağı düşükmüş. Nefes nefese kalıyorum hemen :) gide gele alışırım heralde
Şimdi eve gidiyorum 100 de ip atlıcam
Sonra balık ve taze fasulye kalmıştı onu yiycem

Selamlar ilk menumu yazayım kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir 3 zeytin domates salatalık biber
Ara buzlu nescafe şekersiz
Ogle 3 dilim karpuz 2 galeta 2 kaşık yoğurt
Akşam yoğurtlu semizotu salatası
Su 3 lt olacak
Adımlarım 11000

Eklentiler

• 20230728_203618.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar akşam yemeğinde yoğurtlu semizotu ve kavun yedim sonra komşum aşure getirdi küçük kaseyi aldım 170 gr dı ve çöpe gitmesine içim el vermedi bide onu yedim günü 1230 kalori ile kapattım
Aşureye hayır diyemiyorum ben de bugün yine yaptım :)
Başka tatlı yiyeceğime bunu yerim napiyim
2 lt ye 1.5 bardak şeker koydum bence yine iyi

Menü
Sabah 10.00
1 tb ekmeğini önce tereyağla kızarttım üstüne çırpılmış yumurta koyup öyle pişirdim. Daha sonra tabağa alıp ekmeğin üzerine avokado dilimleyip bir güzel yedim. Tavsiye ederim
Domates ve yeşillik
2 ceviz

Ara 16.00
3 dilim karpuz
3 kiraz

Akşam 18.30
3 tane mücver
Turşu
Menemen 4 çatal

Su 1.5 lt

13.000 adım

Herkese iyi akşamlar canlar
Bugün kendime ödül günü yaptım aylardır diyetten başımı kaldıramadım verdiğim kiloları da kutlamak kendimi şımartmak istedim ama fazla kaçırmadım menü yazmicam bu yüzden
Yarından itibaren full motive detokslu metokslu bol hareketli bi hafta yaşicam inşallah hedefim o yönde cumaya kadar 1 buçuk kilo vermek hedefim var bakalım inşallah başarırım bu haftayı güzel değerlendirmek istiyorum

Kızlar iyi geceler hepinize
Sabah kahvaltı yapamadım 1muz yedim öğlen 1pogaca yedim
Akşam tavuk bonfile 1 parçasını yedim
Ara da türk jahvesi ve elma tarçın ceviz yedim
Egzersizlerimi yaptım
Gün sonunda 7000adimim oldu

Afiyet olsun canım yumurtalı ekmek çok severim böyle deneyeceğim bir de mücver kızartma mi

Günaydın kızlar sağlıklı bir gün dilerim herkese.
Dünkü menüm

Kahvaltı:
Yeşil elmalı, tarçınlı, cevizli, yoğurtlu salata

Ara:
Türk Kahvesi
2 kare bitter çikolata

Akşam:
2 dilim mısır ekmeği
Yoğurt

Mısır ekmeği biraz olmadı gibi ama çok seviyorum ya
Spor olarak da 40 dk Leslie ve yarım saat düşük tempolu yürüyüş leslie ile birlikte 11500 adım oldu toplam adımım.
Su: 3litre
Yarım litre de soğuk, sodalı yeşil çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…