Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Kahavltı
16905366515034062753930834345196.jpg

Eki Görüntüle 3278566
Kendime şöyle güzel bi kahvaltı hazırladım. Artık bunu hak ettiğimi düşünüyorum.. 🥰
oooo menüde yok yok içim açıldı

ben sabah yine granola, chia tohumu ve süt tükettim.
öğlen için bişey düşüneyim.
sanırım canım tost istiyor. peynirli domatesli kepekli sandviç ekmekli bir tost

oooo menüde yok yok içim açıldı
Ama hakettim ya gerçekten en sevdiğim öğün kahvaltıdır benim aylardır diyet yüzünden kahvaltıdan soğumuştum bide kaç gündür kabak yeyince tartıdada eksiyi görünce kendimi ödüllendirdim diyelim. Ama kuzum yiyemedim biliyomusun hepsinden bi çatal alabildim şiştim resmen 🤭 demekki midemiz artık almıyo

Son düzenleme:
Screenshot_20230728_131801_Sheets.jpg

Herkese selam.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz,
tatilde oldugum icin tanismamis olabiliriz.
Grubu acarken bazi kurallarla yola ciktik,
ilk sayfada hepsi mevcut.
Devam eden herkesin sonuclari guzel.
Ama bunun icin buraya karsi sorumluluk hissetmek lazim yoksa saliyor insan bir misafir geldiginde ya da bir yogunluk oldugunda.
Ornegi de benim🤪 1 hafta sonra eve gecince sıkacagim ben de. Zaten bir 3,4 kilo versem sonrasi sıkılaşma artik...

Bir kere hayata geliyoruz ve şu kisa yasamda istedigini sınırsız yiyebilmek mi, istedigini giyip, ozguvenli bir hayat mi derseniz ikincisini secerim.

Kilo veren herkesi tebrik ederim, vermeyenlere de bu hafta mola sayalim,
tam gaz devam edelim.

Öğlen yemeğimi yedim 170 gr köfte kavun ve marul yedim. Kızlar çok iyi bir alternatif buldum köfteyi marulun arasına koyarak yedi ekmek arası hissi verdi çok iyi geldi 😍

Geçen cuma 69.15
Bu cuma 68.75
Fark 400 gr
Eki Görüntüle 3278587
Herkese selam.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz,
tatilde oldugum icin tanismamis olabiliriz.
Grubu acarken bazi kurallarla yola ciktik,
ilk sayfada hepsi mevcut.
Devam eden herkesin sonuclari guzel.
Ama bunun icin buraya karsi sorumluluk hissetmek lazim yoksa saliyor insan bir misafir geldiginde ya da bir yogunluk oldugunda.
Ornegi de benim🤪 1 hafta sonra eve gecince sıkacagim ben de. Zaten bir 3,4 kilo versem sonrasi sıkılaşma artik...

Bir kere hayata geliyoruz ve şu kisa yasamda istedigini sınırsız yiyebilmek mi, istedigini giyip, ozguvenli bir hayat mi derseniz ikincisini secerim.

Kilo veren herkesi tebrik ederim, vermeyenlere de bu hafta mola sayalim,
tam gaz devam edelim.

Eklentiler

• 20230728_084048.jpg
    20230728_084048.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 29
Kusura bakmayın canim bugün benim için çok üzücü bir gün eski öğrencilerimden kanser tedavisi gören bir kızımız vardı 17 yaşlarındaydi bugun vefat haberini aldım yıkıldım eve geldim şimdi de cenazeye gideceğim.aslinda kilo bildirimini sabah fotograflamistim atacaktim aklımdan çıkmış sabah haberi alınca.

Kusura bakmayın canim bugün benim için çok üzücü bir gün eski öğrencilerimden kanser tedavisi gören bir kızımız vardı 17 yaşlarındaydi bugun vefat haberini aldım yıkıldım eve geldim şimdi de cenazeye gideceğim.aslinda kilo bildirimini sabah fotograflamistim atacaktim aklımdan çıkmış sabah haberi alınca.
Mekânı cennet olsun 🙏 Allah rahmet eylesin

X