Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Günaydın kızlar sağlıklı bir gün dilerim herkese.
Dünkü menüm

Kahvaltı:
Yeşil elmalı, tarçınlı, cevizli, yoğurtlu salata

Ara:
Türk Kahvesi
2 kare bitter çikolata

Akşam:
2 dilim mısır ekmeği
Yoğurt

Mısır ekmeği biraz olmadı gibi ama çok seviyorum ya :KK70:
Spor olarak da 40 dk Leslie ve yarım saat düşük tempolu yürüyüş leslie ile birlikte 11500 adım oldu toplam adımım.
Su: 3litre
Yarım litre de soğuk, sodalı yeşil çay.
Mısır ekmeği bulsam ben de yerdim balıkesirde asla bulamıyorum

IMG_20230729_103929.jpg

Günaydın hanımlar 🥰
Sabah kahvaltısı niyetine yoğurt kürümü yiyorum..içindekiler ;
1 kase yoğurda 1 yk Çiya tohumu 1 yk çörek otu 1 yk zeytinyağı 1 çk zerdeçal 1 çk tarçın birkaç damla limon suyu 3 tane doğranmış ceviz 🌸 ben tadını çok sevdim 💃 aç karnada sirkeli ballı sıcak suyumu içtim 😉 bakalım cumaya kadar hedefimi tutturabilicekmiyim hadi birbirimizi gaza getirelim kızlar 🤭 herkes cumaya kadar eksi hedefi koysun bakalım kimler tutturucak benim cumaya kadar hedefim eksi 1 buçuk kg 🤩 denemek isteyen var mı 🙃

Eki Görüntüle 3278878
Günaydın hanımlar 🥰
1 kase yoğurda 1 yk Çiya tohumu 1 yk çörek otu 1 yk zeytinyağı 1 çk zerdeçal 1 çk tarçın birkaç damla limon suyu 3 tane doğranmış ceviz 🌸 ben tadını çok sevdim 💃 aç karnada sirkeli ballı sıcak suyumu içtim 😉 bakalım cumaya kadar hedefimi tutturabilicekmiyim hadi birbirimizi gaza getirelim kızlar 🤭 herkes cumaya kadar eksi hedefi koysun bakalım kimler tutturucak benim cumaya kadar hedefim eksi 1 buçuk kg 🤩 denemek isteyen var mı 🙃
O zaman bende katılıyorum sana ve artiriyorum hedefim cumaya kadar 1.8 kg vermek 🤣 2 diyemedim çok olur diye

Eki Görüntüle 3278878
Günaydın hanımlar 🥰
Ben de yarım kilo vermek istiyorum hedefim 49.5
Bu paylaştığın öğünü yarın deniycem

Ozaman cumaya kadar yarım kilo hedefin var öyle mi hadi bakalım 🤭 kızlar yokmu arttıraaann 💃 hadi bi kapışalım hepbirlikte 🙃🙃
Tam benlik bir yarış :) ama şehit dışına çıkıyorum aksilik olmazsa çarşamba dönücem. Malum başka yerde kendine bişey hazırlamak zor ama elimden geldiğince ayarlıcam :) benden de 1 kilo olsunmu :)

Iyi aksamlarrr bugün yediklerim
Sabah 1 dilim.ekmek ile 3 4 kaşık menemen peynir 3 zeytin domates salatalık
Ogle airfryer de yağsız kabak yaptım sarımsaklı yoğurtlu
Salata 3 dilim karpuz 2 galeta
Ara buzlu soğuk kahve sade
Akşam biraz abarttım sanki öyle hissettim düne göre airfryer da tavuk kızartma yağsız 7 8 tane yaprak sarma 3 elma dilimi patates koz biber 2 kaşık da aşure yedim
Bugun hem sabah yürüyüş yaptım hemde öğleden sonra leslie yaptım Adımlarım 15000 oldu inşallah akşamki yediklerim i dengeler

Eklentiler

• 20230729_193157.jpg
    20230729_193157.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 29
Iyi aksamlarrr bugün yediklerim
Sabah 1 dilim.ekmek ile 3 4 kaşık menemen peynir 3 zeytin domates salatalık
Ogle airfryer de yağsız kabak yaptım sarımsaklı yoğurtlu
Salata 3 dilim karpuz 2 galeta
Ara buzlu soğuk kahve sade
Akşam biraz abarttım sanki öyle hissettim düne göre airfryer da tavuk kızartma yağsız 7 8 tane yaprak sarma 3 elma dilimi patates koz biber 2 kaşık da aşure yedim
Bugun hem sabah yürüyüş yaptım hemde öğleden sonra leslie yaptım Adımlarım 15000 oldu inşallah akşamki yediklerim i dengeler
15 bin adım çok harika değil mi????

İyi geceler kızlar
Bir süre yogunum demiştim elimden geldigince dikkat ediyorum ve kilo vererek hafifliyorum yeniden ve deneyimlemek tekrar güzel.
Sabah şöyle dolu dolu bir kahvaltı yaptım
Akşama kadar beni tuttu diyebilirim ara yapmadım
Ama 15 gibi 1 granny Smith yedim🌱
Akşam 3 köfte çeyrek ekmek arasında.
Meşrubat yok sade su
20230729_102530.jpg

X