Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Ben de koruyamadım verdiklerimi 30 kiloyu geri aldım. Korumak çok önemli ama benimki pandemi dönemine denk geldi. Stres bende kilo yapıyor. Stresliysem su içsem yarıyor 😂😂 ama böyle böyle tecrübe ediyoruz. İnşallah beraber sabredecegiz.
Stresten daha çok yemek eşittir ben keşke iştahım kesilse o zaman ufacık kalırdım galiba 😂

Herkesin kendi hür iradesi ve bedeni .
Ne yapmak nasıl yapmak sende biter 🌱
Aşırıya kaçmadugin dengede kalmak mühim 🥰
Pisman oluyorum boyle olunca da. Eşim sürekli bir şeyler yedirmeye çalışıyor, kilolu değilmişim ona göre. İstiyorsan yap diyet diyor ama sürekli bir şeyler yedirmek istiyor hiç yardımcı olmuyor bana. Haftasonu hep aynı şeyler yaşanıyor en azından hafta içi işte oluyorum da sıkıntı olmuyor 🥲 Yarın icin hafif şeyler planladim 🥰

Pisman oluyorum boyle olunca da. Eşim sürekli bir şeyler yedirmeye çalışıyor, kilolu değilmişim ona göre. İstiyorsan yap diyet diyor ama sürekli bir şeyler yedirmek istiyor hiç yardımcı olmuyor bana. Haftasonu hep aynı şeyler yaşanıyor en azından hafta içi işte oluyorum da sıkıntı olmuyor 🥲 Yarın icin hafif şeyler planladim 🥰
Ahaha eşler hep böyle kuzum ya. Benimde yaş günüm eşim diyor birşeyden kısmak yok vu sefer. Çünkü çokzor sene yaşadık..

Kızlar selam 2 gündür bende menü paylaşamadım misafirim çok oldu bu iki günde pazartesi ye güzel bi giriş yapmayı düşünüyorum tekrar kabak detoksuna başlicam hepinize bol eksiler kızlar pazartesi dönüş sağlarım.. mutlu kalın 🥰

S Spizella canim alıç sirkesini arastiriyordum bazi olumlu etkileri icin.
Kolesterol olusumunu da engelliyormus,
istersen sen de bir arastir.

Bir de kizlar ananas sirkesini gordum arastirirken,
kullanani varmis ben bilmiyordum.
Sindirim,kilo,antioksidan,yorgunluk vs.

Son düzenleme:
Ahaha eşler hep böyle kuzum ya. Benimde yaş günüm eşim diyor birşeyden kısmak yok vu sefer. Çünkü çokzor sene yaşadık..
Dogum gununu kutlarim, ne dilegin varsa insallah bu yil hayirlisiyla gerceklessin.
Dogum gununde rahat ol, hem zor bir sureciniz olmus, hem de o gunu ziyan etmeye gerek yok.
Kızlar selam 2 gündür bende menü paylaşamadım misafirim çok oldu bu iki günde pazartesi ye güzel bi giriş yapmayı düşünüyorum tekrar kabak detoksuna başlicam hepinize bol eksiler kızlar pazartesi dönüş sağlarım.. mutlu kalın 🥰
Misafirlerin gittiyse gecmis olsun😀
Aynen 2 gun kabak yap, bir onceki mesajda dedigim sirkeleri sen de bir arastir canim😊

S Spizella canim alıç sirkesini arastiriyordum bazi olumlu etkileri icin.
Kolesterol olusumunu da engelliyormus,
istersen sen de bir arastir.

Bir de kizlar ananas sirkesini gordum arastirirken,
kullanani varmis ben bilmiyordum.
Sindirim,kilo,antioksidan,yorgunluk vs.
Aaa teşekkür ederim canım hiç duymamıştım

Kızlar günaydın
Hindi füme ve peynir dolgulu mantar :)
Eşim böyle hazırlayıp 1 yk zeytinyağında pişirmiş.
Sadece bunu yedim çok lezzetliydi
IMG_2124.jpeg

Kızlar günaydın
Hindi füme ve peynir dolgulu mantar :)
Eşim böyle hazırlayıp 1 yk zeytinyağında pişirmiş.
Sadece bunu yedim çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 3276201
Hem göze hem mideye hitap ediyor aslında güzel fikir insan sağlıklı besleneceğim diye hep aynı beslenmeden de sıkılıyor bir süre sonra bu şekilde yeni ve sağlıklı alternatifler oluşturmak güzel, afiyet olsun :)

Günaydın bende elma sirkeli su içtim kahvaltıda da azcık sucuklu yumurta yedim 🤦akşam yemeği yememiştim dün vişne aldım onu ayıklarlen yedim biraz bayağ yorgun hissediyorum kendimi

X