- 29 Eylül 2010
- 952
- 3.066
Afiyet olsun , şifa olsunKızlar akşam yediklerim resim atıyorum Eki Görüntüle 3276088
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun , şifa olsunKızlar akşam yediklerim resim atıyorum Eki Görüntüle 3276088
Hepimize olsun kuzum bir an önce verelim su Yunis jelibonlariAfiyet olsun , şifa olsun
Veririz tabi , birlikten kuvvet doğar . Vermekle kalmayacağız burda koruma da yapacağız inşallah.Hepimize olsun kuzum bir an önce verelim su Yunis jelibonlari
Stresten daha çok yemek eşittir ben keşke iştahım kesilse o zaman ufacık kalırdım galibaBen de koruyamadım verdiklerimi 30 kiloyu geri aldım. Korumak çok önemli ama benimki pandemi dönemine denk geldi. Stres bende kilo yapıyor. Stresliysem su içsem yarıyor ama böyle böyle tecrübe ediyoruz. İnşallah beraber sabredecegiz.
Pisman oluyorum boyle olunca da. Eşim sürekli bir şeyler yedirmeye çalışıyor, kilolu değilmişim ona göre. İstiyorsan yap diyet diyor ama sürekli bir şeyler yedirmek istiyor hiç yardımcı olmuyor bana. Haftasonu hep aynı şeyler yaşanıyor en azından hafta içi işte oluyorum da sıkıntı olmuyor Yarın icin hafif şeyler planladimHerkesin kendi hür iradesi ve bedeni .
Ne yapmak nasıl yapmak sende biter
Aşırıya kaçmadugin dengede kalmak mühim
Ahaha eşler hep böyle kuzum ya. Benimde yaş günüm eşim diyor birşeyden kısmak yok vu sefer. Çünkü çokzor sene yaşadık..Pisman oluyorum boyle olunca da. Eşim sürekli bir şeyler yedirmeye çalışıyor, kilolu değilmişim ona göre. İstiyorsan yap diyet diyor ama sürekli bir şeyler yedirmek istiyor hiç yardımcı olmuyor bana. Haftasonu hep aynı şeyler yaşanıyor en azından hafta içi işte oluyorum da sıkıntı olmuyor Yarın icin hafif şeyler planladim
İnşallah hep güzelliklerle dolu olsun bundan sonra hayatınız. Nice mutlu yıllaraAhaha eşler hep böyle kuzum ya. Benimde yaş günüm eşim diyor birşeyden kısmak yok vu sefer. Çünkü çokzor sene yaşadık..
Dogum gununu kutlarim, ne dilegin varsa insallah bu yil hayirlisiyla gerceklessin.Ahaha eşler hep böyle kuzum ya. Benimde yaş günüm eşim diyor birşeyden kısmak yok vu sefer. Çünkü çokzor sene yaşadık..
Misafirlerin gittiyse gecmis olsunKızlar selam 2 gündür bende menü paylaşamadım misafirim çok oldu bu iki günde pazartesi ye güzel bi giriş yapmayı düşünüyorum tekrar kabak detoksuna başlicam hepinize bol eksiler kızlar pazartesi dönüş sağlarım.. mutlu kalın
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah aminİnşallah hep güzelliklerle dolu olsun bundan sonra hayatınız. Nice mutlu yıllara
Aaa teşekkür ederim canım hiç duymamıştım
Hem göze hem mideye hitap ediyor aslında güzel fikir insan sağlıklı besleneceğim diye hep aynı beslenmeden de sıkılıyor bir süre sonra bu şekilde yeni ve sağlıklı alternatifler oluşturmak güzel, afiyet olsun :)Kızlar günaydın
Hindi füme ve peynir dolgulu mantar :)
Eşim böyle hazırlayıp 1 yk zeytinyağında pişirmiş.
Sadece bunu yedim çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 3276201
Harika görünüyor afiyet olsunKızlar günaydın
Hindi füme ve peynir dolgulu mantar :)
Eşim böyle hazırlayıp 1 yk zeytinyağında pişirmiş.
Sadece bunu yedim çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 3276201