Geçmiş olsun rahatsızım yazmışsın iyi misin şimdi?Selam kızlar herkesi tebrik ederim.
Sabah
2 yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
Akşam
Yeşil fasulye
Pirinç pilavı iki kaşık
Yoğurt
Domates salatalık
5 bin adım attım . Daha fazlası zor oldu benim için.
Teşekkür ederim. Sabah alışverişe çıkmıştık sanırım güneş çarptı . Baya da yürüdük tirmandik resmen. Eve geldim kalkamadım yataktan. Şimdi azcik gözüm açıldı.Geçmiş olsun rahatsızım yazmışsın iyi misin şimdi?
Dikkat edin. Havalar bayağı sıcak tansiyon tetikliyorTeşekkür ederim. Sabah alışverişe çıkmıştık sanırım güneş çarptı . Baya da yürüdük tirmandik resmen. Eve geldim kalkamadım yataktan. Şimdi azcik gözüm açıldı.
Benim ideal kilom 57 diye gözüküyor ama ben 55 olmak istiyorum. Hedefim 10 ekime kadar bunu gerçekleştirmeksizlerin ulaşmak istediğiniz ideal kilolarınız ve kendinize koyduğunuz süre hedefi nedir?
ben 48.0 kilo olmak istiyorum 15 eylüle kadar diye düşündüm. ve bu kiloda da kalmak istiyorum
Tostu beğenmene sevindim :)iyi akşamlar hanımlar
Bugünkü menüm
ilk öğün : yulaflı patates tostu( lezzetliydi :) ve yeşil çay
ara öğün : türk kahvesi ve leblebi, kuru üzüm , badem
son öğün : tavuk sote ve bulgur pilavı yedim
Bundan 3 yıl once 30 kilo vermiştim. Uzun sürede verdim. O zaman kafam başka çalışıyordu dış görünüş daha ön plandaydi. Şimdi sağlık ön planda geliyor sonra zaten gerisi geliyor. İnsan yıldan yıla olgunlaşiyor hayata bakış açısı degisiyor hele şu pandemi çok iyi kendime getirdi beni. Süre koymadimda ikili rakamları bekliyorum bende inşallah hayal olmaz.sizlerin ulaşmak istediğiniz ideal kilolarınız ve kendinize koyduğunuz süre hedefi nedir?
ben 48.0 kilo olmak istiyorum 15 eylüle kadar diye düşündüm. ve bu kiloda da kalmak istiyorum
İnşallah hedefine ulaşırsınsizlerin ulaşmak istediğiniz ideal kilolarınız ve kendinize koyduğunuz süre hedefi nedir?
Ben uzun zamandır yani yaklaşık 5 6 yıldır 70 - 78 arası kilolardayım, artık 60'ları görmek istiyorum ilk hedefim 65 olmak. Sonrasında başarabilirsem 55 - 60 arasında kalmak. Ama ilk önceliğim yetmiş altına inip artık çıkmamaya çalışmak. Bunun için de beslenme anlayışımı düzeltmem gerek. Çünkü ne zaman 70 altına insem tekrar çıktım pes edip. Bir bir buçuk ayda 6 kg verdiğim de oldu 8 kg verdiğim zamanlar da oldu. Ama hep başa döndüm. Artık bir şeyleri değiştirebilecek kararlılığa sahip olmuşumdur umarım.sizlerin ulaşmak istediğiniz ideal kilolarınız ve kendinize koyduğunuz süre hedefi nedir?
Asena liste yapmış bi kaç sayfa önce paylaşmış, müsait olduğunda 1. Sayfada ilk mesaja da ekliyorVerdiğimiz kilo bildirimleri liste halinde yayinyanmiyormu. Artık sistem nasıl kizlar
Bundan 3 yıl once 30 kilo vermiştim. Uzun sürede verdim. O zaman kafam başka çalışıyordu dış görünüş daha ön plandaydi. Şimdi sağlık ön planda geliyor sonra zaten gerisi geliyor. İnsan yıldan yıla olgunlaşiyor hayata bakış açısı degisiyor hele şu pandemi çok iyi kendime getirdi beni. Süre koymadimda ikili rakamları bekliyorum bende inşallah hayal olmaz.
Ben diyete girdim psikolojisi gerçekten kötüymüş insanın daha çok yiyesi geliyorİnşallah hedefine ulaşırsınben bi hedef koymadım ama şimdilik 60 olmayı çok istiyorum sonra belki 55 50 diye devam ederim bilmiyorum.. Bide ben hayatımda ilk defa bu kadar kilolu oluyorum hep zayıftım ilk doğumumdan sonrada çok zatıflamıştım hayatımda hiç diyet yapmadım diyetin yanından geçmedim o yüzden ilk başladığımda okadar bilgisizdim ki ama şimdi baya birşeyler öğrendim. Bide iştahım acayip açıktır hiç diyet yapmamış biri olarak gerçekten zorlandığım zamanlar oldu aşırı derecede kansızlık var bende kan şekerimde çok düşür demir eksikliğim çok fazla hatta demir eksikliği yerlerde diyebilirim. İşin kötüsü ilaçta kullanamıyorum yani açlık bana bi vurdummu Allah'ım gözüm dönüyo Büyük kızım bile eşime bazen " baba kaç annem acıktı çok sinirli " diyo 87 buçukla 10 Mayıs'ta diyete başladım sonra bu gruba 82 ile girdim. Yani toplamda 2 buçuk ayda 9 buçuk kilo vermişim. Ama çok zorlandım en çok zorlayan da spor yapmak oldu hamlık hantallık ay çok şükür hepsi geçti. Şimdi diyorum ki buraya kadar geldim emeklerimi boşa çıkaramam daha çok azmetmem lazım inşallah başarırız hepbirlikte. Ama bidaha sağlıksız beslenmek mi aslaaaaaaa ama assllaaaaa o kadar dikkat edicem ki bu zor günlerimi unutmicam.
Ben uzun zamandır yani yaklaşık 5 6 yıldır 70 - 78 arası kilolardayım, artık 60'ları görmek istiyorum ilk hedefim 65 olmak. Sonrasında başarabilirsem 55 - 60 arasında kalmak. Ama ilk önceliğim yetmiş altına inip artık çıkmamaya çalışmak. Bunun için de beslenme anlayışımı düzeltmem gerek. Çünkü ne zaman 70 altına insem tekrar çıktım pes edip. Bir bir buçuk ayda 6 kg verdiğim de oldu 8 kg verdiğim zamanlar da oldu. Ama hep başa döndüm. Artık bir şeyleri değiştirebilecek kararlılığa sahip olmuşumdur umarım.çünkü bu döngü insanı çok yoruyor. Duygusal bir bağım var yemekle maalesef. Artık bunu atlatmaya çalışıyorum. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey
Öncelikle 70 altına düşmek stiyorum çünkü yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaştı daha sonra da altına düşmeyi isterim tabiyhhhn
sizlerin ulaşmak istediğiniz ideal kilolarınız ve kendinize koyduğunuz süre hedefi nedir?
Sanırım kilo vermede çok zorlanmadığın için ne de olsa veririm diyerek ipin ucunu kaçırdığın oluyor. Bence hedefine ulaştıktan ya da yaklaşıktan sonra sürdürebilmek asıl irade gerektiren kısım olabilir. Bi yola girdik devam edeceğiz sonuna kadar..