Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Evet 21 Temmuz Cuma sonuclarimiz
sylvia- tebrik ederiz 1,95 kg vermissin.
Deltacigim eski sonuclarini bir dahakine duzeltecegim.
Bu hafta herkesin sonucu guzel,bravo valla.
Ben tartilamadim oradan oraya geziyorum ama kilo almadim sanirim.
Boyle devam edelim ya cok iyi gidiyor...
35 gun olmus baslayali.Bayram ve yaz tatili planlarimiza gore iyiyiz iyi

Teşekkür ederim
Hepimize kocaman bir kalp bırakıyorum

Tebrikler arkadaşlar

Canım asenam ya sen tatilde bide bunla uğraşıyosun Allah senden razı olsun kuzum hepimiz çok iyi gidiyoruz kızlar böyle devam inşallah sonucunda hepimiz mutlu olucaz

Canım asenam ya sen tatilde bide bunla uğraşıyosun Allah senden razı olsun kuzum hepimiz çok iyi gidiyoruz kızlar böyle devam inşallah sonucunda hepimiz mutlu olucaz
Siz kilo verdikce ben seviniyorum valla,
o yuzden zor gelmiyor tablo.
Ben de azicik verdim ama tartilamadim bugun.
Haftaya da tartilamayacagim,yollardayim.

Ben grupta değilim ama sizinle kahvaltımı paylaşmak istedim. Diyetteyiz diye simitten vazgeçecek değiliz ya, önemli olan porsiyon kontrolü. Her şeyden yiyebilmek beni motive ediyor

Eklentiler

• IMG20230613113010-01.jpeg
    176,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bu öğlen arkadaşım tavuk yapmış ama böyle dönerimsı kıvamda soslu muslu bir şey kendi Ekmeğimden kalmamıştı çok az bir şey lavaş yedim onun yanında ama ağır geldi sanırım ne zamandır bu kadar yağlı bir şey tüketmiyorum şu an bile hala tok gibiyim öğlen ağır olduğu için akşam muhtemelen kahve ve yeşil çayla geçiştirebilirim çünkü midem hala rahatsız şu an soda içiyorum ne demiştik dengelemek önemli

Afiyet olsun canım arada yemek ve ardından dengelemek iyi bence. Tadını çıkar :) önemli olan tekrar etmemesi
Diyorum ama kendime uygularken de zor oluyor

amann guzeller yavas yuru canım hey dırırırı
zıhrımde calan sarkı skjdgg
cok ıyı gıdıyoruzz helal bize hemde DAHA İYİLERİNEE

ara ogunum 1 adet turkish coffi sidir :)) ama nasıl açıktım

rishrose canim tablo icin bir senin kilo bildirimin kaldi.
@Berilini Selam,hafta basinda katilmak icin bilgilerini vermistin ama sonra bir bildirimin olmamis, devam etmeyeceksin sanirim?
Canim biraz rahatsızlandım sabah bir girdim tartilmamistim o yüzden geciktim
Şimdiki kilom 107.8
Geçen haftaki kilom108.7
Fark 900 Gr

Ohhh herkescikler eksilerde maşallah grubumuzaa :)
Kahvaltı önce h.cevizi yağlı kahve içtim ben de bugün
Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta+1 haşlanmış yumurta beyazı, salatalık, kapya biber, lor peynirli salata yaptım
Öğle acıkmadığım için yok ara olarak 1 bardak laktozsuz sütle yapılmış soğuk kahve yanında çiğ kuruyemişler, bir kare bitter çikolata, 8-10 tane kiraz akşam için de aç değilim ama fırında karnıyarık yaptım 1 kase yoğurt ile onu yerim.

Selamlar

Bugün kahvaltı yapmadım, ben öğlene doğru acıkıyorum ve iki öğün yapıyorum genellikle o yüzden kahvaltım öğle yemeğim oluyor.

Öğle yemeğinde yoğurt ve yulaf yedim icerisine bir tane elma doğradım. Saat 12 gibi. Yulaf pek sevmiyorum ama kurtarıcı oluyor vakit olmayınca

Normalde pek ara öğün yapmıyorum ama bugün karpuz yedim 3 dilim saat 15.30 gibiydi

Akşam yemeğinde fırında sebzeli tavuk ve bulgur pilavı var. Yanında da salata yiyeceğim şimdi.

1 adet tavuk but yanında 3 4 dilim patates alacağım
4 yk bulgur pilavı
1 çorba kasesi de salata yiyeceğim

Bugünü böyle kapatırım diye düşünüyorum.

Gün içinde yeşil çay, 2 kahve ve bol su içtim.

Akşam dışarıda olacağım, orada da kahve içerim büyük ihtimalle. Bugün egzersizi atlıyorum vücudum çok hamlamış hareketsizlikten. Yarın tekrar yapacağım

daha iyilerine inşallah

Kızlar ben havuza bugün başladım ayrıca 50 kere ip atladım
1 saat kadar da aralıklarla yüzdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…