Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Kızlar günaydın 336 kalori ile başlıyorum güne 9:30 kahvaltı saatim malum akşam 5:30’da bitirmiştim. Beyaz peynirle tam tahıl ekmeğine tost bir salatalık 25 gr avakado beş zeytin ve yanında yeşil çay 😍 IMG_6114.jpeg

Kızlar günaydın 336 kalori ile başlıyorum güne 9:30 kahvaltı saatim malum akşam 5:30’da bitirmiştim. Beyaz peynirle tam tahıl ekmeğine tost bir salatalık 25 gr avakado beş zeytin ve yanında yeşil çay 😍Eki Görüntüle 3275855
afiyet olsun. Tost görünce ben de tost özlediğimi fark ettim

Ben kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta- 1 dilim peynir- yarım domates -1 salatalık yedim

Merhaba kızlar

Bu sabahki kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta+1 haşlanmış yumurta beyazı
Domates-salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
3 dilim patates kızartması
1 dilim süzme peynir

Ara
10 kiraz+1 kayısı
1 fincan Türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş

Akşam da henüz yemedim ama 1 tabak yeşil fasulye yemeği ve yoğurt yiyeceğim.

Kızlar 17:30 itibariyle akşam yemeğimi yedim ve günü kapadım.
40 gr yulaf 1 yumurta ve sütü blenderdan geçirdim ve krep gibi pişirdim
Üstüne peynir mısır ve 20 gr kadar sucuk koydum roka ekleyip yedim :) pizza isteğim gitti 😍
Şuan 1310 kalori ile kapandı görünüyor günüm. 8 de yeşil çay seansım var :)

Öğlen 40 gr granola 1 bardak süt le karıştırıp yedim

Akşam taze börülce salatası ve 1 bardak kefir içtim

Ama börülce salatası asla doyurmadığı için bişeyler yiyeceğim.

Eki Görüntüle 3275501
Evet 21 Temmuz Cuma sonuclarimiz👏👏👏
sylvia- sylvia- tebrik ederiz 1,95 kg vermissin.
Deltacigim eski sonuclarini bir dahakine duzeltecegim.
Bu hafta herkesin sonucu guzel,bravo valla.
Ben tartilamadim oradan oraya geziyorum ama kilo almadim sanirim.
Boyle devam edelim ya cok iyi gidiyor...
35 gun olmus baslayali.Bayram ve yaz tatili planlarimiza gore iyiyiz iyi 😀
3oglanannesi 3oglanannesi canim dun paylasilmisti, gormemis olabilirsin 🌸

Selamlar kızlar ben bugün kaçamak yaptım, aslında söylemek istemiyordum ama saklamış gibi olmak da istemedim 🥲

Tek öğün yaptım bugün, bir hamburger yedim. İçecek içmedim ve patates yemedim. Kalori miktarına bakacak olursam çok almadım ama sağlıklı bir öğün de olmadı. Bugünü böyle kapatıyorum. Affınıza sığınıyorum, hakkınızı helal edin lütfen 😔

Sabah 1 yumurta yarım simit domates salatalık peynir yedim. Akşam mantarlı makarna am nadir pişer bizde makarna

Selam kızlar ben de katılmak isterim sizlere yas 37 boy 162 kg 70.4 cuma yani dün sabah tartilmistim. Umarım devamlılığı sağlarız başka gruplarda bir süre sonra bırakılmış grubu kuran arkadaşın istikrarına bağlı gerçi, hadi bakalım hepimize bol eksiler 3 hafta oldu ben kilo verme yoluna gireli 4 kg verdim
Selam hosgeldin.cuma gunu tabloya eklerim, her gun tum menu paylasilir,
diger arkadaslarin menulerine yorum yapilir. Cuma sabahi da fotografli tarti bildirimi yapilir.
Ben su an izinliyim ama kizlar cok azimli,
grup aktif gayet.
Ilk mesajda guncel tablomuz ve baslama surecimiz var.
3 haftada 4 kilo guzel vermissin,
devam gelir umarim🌸

Selamlar kızlar ben bugün kaçamak yaptım, aslında söylemek istemiyordum ama saklamış gibi olmak da istemedim 🥲

Tek öğün yaptım bugün, bir hamburger yedim. İçecek içmedim ve patates yemedim. Kalori miktarına bakacak olursam çok almadım ama sağlıklı bir öğün de olmadı. Bugünü böyle kapatıyorum. Affınıza sığınıyorum, hakkınızı helal edin lütfen 😔
Herkesin kendi hür iradesi ve bedeni .
Ne yapmak nasıl yapmak sende biter 🌱
Aşırıya kaçmadugin dengede kalmak mühim 🥰

Aslında ilk aylar hızlı gidiyor sonra çok yavaş hatta bazen artı oluyor ya da değişmiyor. Bunlar normal şeyler ama ben tuhaf bir şekilde hemen gitsin diye bekliyorum ayna karşısında :oops: Beslenmeden sıkıldığımdan da değil, hiç değişmiyorum gibi geliyor.
Öyle olmayacağını bile bile bunu yapıyorum, bu da motivasyonumu kaybettiriyor bir süre sonra. Şimdi kendime her gün hatırlatıyorum mutlaka bir anda her şeyin düzelemeyeceğini, bir gün kaçırınca hemen kilo almayacağımı.. Burada sizlerle konuşup fikir alabilmek, bir şeyler paylaşmak çok iyi geliyor. Sanırım verdikten sonra korumak çok daha önemli, ben onu yapamamıştım o zaman. Yanlış yapa yapa öğreniyorum bir şeyler. Zor da olsa başaracağız, inanıyorum.
Ben de koruyamadım verdiklerimi 30 kiloyu geri aldım. Korumak çok önemli ama benimki pandemi dönemine denk geldi. Stres bende kilo yapıyor. Stresliysem su içsem yarıyor 😂😂 ama böyle böyle tecrübe ediyoruz. İnşallah beraber sabredecegiz.

Selam hosgeldin.cuma gunu tabloya eklerim, her gun tum menu paylasilir,
diger arkadaslarin menulerine yorum yapilir. Cuma sabahi da fotografli tarti bildirimi yapilir.
Ben su an izinliyim ama kizlar cok azimli,
grup aktif gayet.
Ilk mesajda guncel tablomuz ve baslama surecimiz var.
3 haftada 4 kilo guzel vermissin,
devam gelir umarim🌸
Canim ben de birkaç gün aktif olamayabilirim. Ablam gelecek. Misafirim var. Akşamları yatarken bakabilirsem bakarım. Az karbonhidratli besleniyorum. Sanırım biraz artacak ama ablam yılda bir gelir. Toparlariz beraber.

Canim ben de birkaç gün aktif olamayabilirim. Ablam gelecek. Misafirim var. Akşamları yatarken bakabilirsem bakarım. Az karbonhidratli besleniyorum. Sanırım biraz artacak ama ablam yılda bir gelir. Toparlariz beraber.
Selam canim, gozun aydin.
Girmek zorunda hissetme kendini,
yogun olursun.
Vaktin olursa durum bildirimi yap yine de.
Omur boyu hamur islerini, tatlilari yedigimizi ve tatlarini bildigimizi, yemezsek bir sey kaybetmeyecegimizi bilerek davran sadece ☺️☺️
Olabildigince cesitlerden hafif olanlarla kendini eglersen daha iyi olur, bir de hazir ablan senede 1 geliyor,bol bol yurut onu, bahaneyle yakarsin sende 😀 iyi geceler 🧡

Selam canim, gozun aydin.
Girmek zorunda hissetme kendini,
yogun olursun.
Vaktin olursa durum bildirimi yap yine de.
Omur boyu hamur islerini, tatlilari yedigimizi ve tatlarini bildigimizi, yemezsek bir sey kaybetmeyecegimizi bilerek davran sadece ☺️☺️
Olabildigince cesitlerden hafif olanlarla kendini eglersen daha iyi olur, bir de hazir ablan senede 1 geliyor,bol bol yurut onu, bahaneyle yakarsin sende 😀 iyi geceler 🧡
Severim seni🥰 canim arkadaşım 😘

Bugün sabah baya yedim ;
Sabah
2 yumurta
Domates
Salatalik
3 dilim ekmek
Peynir
Şekerli birkaç gıda ( yazmayayım)
Ara öğün mısır püskülü çayı
Akşam
Yeşil fasulye
Ton balığı salatası
Ceviz
Spor olarak 4 makina çamaşır yıka katla akşam oldu,Başka birsey yapamadım.

X