Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Olucak olucak. Yeni uyandım bi yarım saat sonra bende tartılıcam :) kız sabaha kadar uyumadı bide regl şişkinliği var ya en azından şişkinlik az insin diye bekliyorum
Insallah bu kez kolay kolay bırakmak yok. Bence regl olmana rağmen güzel bir sonuç olacak, önümüzdeki hafta daha da iyi olacak hatta

Günaydın kızlar maşallah herkeste eksiler var benimki bu hafta biraz az bakalım haftaya nasıl olacak
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:73.9
Fark: -500gr
Günaydın canım olsun 500 Gr diyip geçmemek lazım önümüzdeki haftaya sıkı başlayalım
evet ama ilk haftam ondan bu kadar çok görünüyor ödem attım büyük ihtimalle :) teşekkür ederim
Canım bende ilk başladığımda çok hızlı vermiştim aynen ödemler gidiyor aman gitsinde ödem mödem farketmez tebrikler ve başarılar kuzum
İnşallah ama yine de 1.100 gr iyi dimi 1 haftada
Yaaa canım benim niye üzülüyosun saçmalama harika bi sonuç benimde aynı çok güzel ve istikrarlı gidiyosun lütfen motivasyonun düşmesin tebrik ederim aynen böyle devam
çok güzel tebrik ederim
Teşekkürler kuzum acayip gaza geliyorum ya böyle güzel sonuçlar olunca
Evet arkadaşlar artık az yiyerek kilo veremediğim zamana geldik heralde

Tatile gitmeden önce de 50.8 idi zaten
Büyük başarı 100 gr
Olsun canım zaten kilon gayet iyi azcık kıniyim seni de başıma gelsin bu hafta daha güzel sonuçlar alıcaksın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…