Ben bol bol hareketli etmeye çalışıyorumregl günlerinde ödem ya da şişkinliği atmak için bişey yapıyor musunuz? çay falan?
teşekkür ederim ben de tuza dikkat edeyimBen bol bol hareketli etmeye çalışıyorum
Yeşil çay içiyorum
Ekstra tuz kullanımına dikkate ediyorumfark oluyor bu şekilde
Olucak olucak. Yeni uyandım bi yarım saat sonra bende tartılıcam :) kız sabaha kadar uyumadı bide regl şişkinliği var ya en azından şişkinlik az insin diye bekliyorum
Insallah bu kez kolay kolay bırakmak yok. Bence regl olmana rağmen güzel bir sonuç olacak, önümüzdeki hafta daha da iyi olacak hattaOlucak olucak. Yeni uyandım bi yarım saat sonra bende tartılıcam :) kız sabaha kadar uyumadı bide regl şişkinliği var ya en azından şişkinlik az insin diye bekliyorum
Aaa Sylvia 2 kilo mu verdin çok iyi değil mi :) tebrik ederim valla süper
Ben de senin gibi bekliyim bakalım hemen kalkınca bi tartıldım yarım saat sonra da aynı mı çıkacakOlucak olucak. Yeni uyandım bi yarım saat sonra bende tartılıcam :) kız sabaha kadar uyumadı bide regl şişkinliği var ya en azından şişkinlik az insin diye bekliyorum
evet ama ilk haftam ondan bu kadar çok görünüyor ödem attım büyük ihtimalle :) teşekkür ederimAaa Sylvia 2 kilo mu verdin çok iyi değil mi :) tebrik ederim valla süper
kesinlikle değişecekBu azimle daha çok olmalıydı ama en azından artıda çıkmadımşu dönem geçsin bakalım ödem tutma şişkinlik inince değişicekmi Eki Görüntüle 3275348
az çok demeden gidiyor çok şükür tebrik ederim :)Günaydın kızlar maşallah herkeste eksiler var benimki bu hafta biraz az bakalım haftaya nasıl olacak
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:73.9
Fark: -500gr
İnşallahkesinlikle değişecek
çok güzel tebrik ederim
çok çok iyi tabi ki daha üstü sağlıksız bile olur bir hafta için bence muhteşem bir sonuç hiç üzülmemelisinİnşallahama yine de 1.100 gr iyi dimi 1 haftada
Tabi ki iyi papatyaaaİnşallahama yine de 1.100 gr iyi dimi 1 haftada
Günaydın canım olsun 500 Gr diyip geçmemek lazım önümüzdeki haftaya sıkı başlayalımGünaydın kızlar maşallah herkeste eksiler var benimki bu hafta biraz az bakalım haftaya nasıl olacak
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:73.9
Fark: -500gr
Canım bende ilk başladığımda çok hızlı vermiştim aynen ödemler gidiyor aman gitsinde ödem mödem farketmezevet ama ilk haftam ondan bu kadar çok görünüyor ödem attım büyük ihtimalle :) teşekkür ederim
Yaaa canım benim niye üzülüyosun saçmalama harika bi sonuç benimde aynı çok güzel ve istikrarlı gidiyosun lütfen motivasyonun düşmesin tebrik ederim aynen böyle devamİnşallahama yine de 1.100 gr iyi dimi 1 haftada
Teşekkürler kuzum acayip gaza geliyorum ya böyle güzel sonuçlar oluncaçok güzel tebrik ederim
Olsun canım zaten kilon gayet iyi azcık kıniyim seni de başıma gelsinEvet arkadaşlar artık az yiyerek kilo veremediğim zamana geldik heralde
Tatile gitmeden önce de 50.8 idi zaten
Büyük başarı 100 gr