Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Hepimizin bazen kaçırdığı zamanlar oluyor. Bunları görmek bazılarımızı iyi bazılarımızı kötü etkileyebilir. Mesela ben diyet kafasına tam girdiğim zaman asla hiçbir şey yiyemiyorum, sağlıklı şeyleri tüketirken bile kendimi kötü hissediyorum çok mu yedim diye. Az yediğimi bilsem de içim içimi yer durur. Ama burada birilerinin öğün aralarına sevdiği şeyleri koyduğunu görmek benim içimdeki karmaşık sesi biraz da olsa durdurdu. Çünkü bir şeyler yerken çektiğim suçluluk hissini bırakmaya çalışıyorum. Ben daha yeni başlamama rağmen yeteri kadar dikkat etmedim, doğum günü, nişan derken karıştı biraz. Evet canımı sıkıyor bu durum önceden olsa yediğim ilk an bırakıp daha çok yerdim. Şimdi bir an sonrasına daha çok tutunmaya çalışıyorum, hem kendimi dinleyip hem de kendi irademi kontrol etmeye çalışıyorum. İyi olalım, birbirimize destek olmak için buradayız. Birbirimizi anlamaya çalışalım ve destekleyelim. :KK36::KK5:

Sade kahveyle devam😍

Eklentiler

• IMG_20230720_123051.jpg
    IMG_20230720_123051.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 24
Benim de bugün 1490 kalori oldu canım. Sen en fazla kaç kalori planladin?
Canım 1500 üst sınırım. Sadece 1 kez kaçtı o da dışardaydım ama genel olarak 1200-1300 arası bitiriyorum günü. Hamileliği de eklersem 18 ay sonra ilk kez regl oluyorum tartı +300 gösterdi ama 1250 kaloriye devam edicem vücut su tutuyor farkındayım asla pes etmiyorum 🙏

Selam kızlar yine bir gün sonradan menü bildirimine geliyorum.

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
Kapya biber-salatalık

Öğle:
Yeşil elma
1 paket sade activia

Ara:
1 paket altınbaşak labneli bisküvi :olamaz:( yedikten sonra gelen pişmanlık hissi hala üzerimde:silah:)

Akşam:
2 sotelenmiş kabak
2 kaşık yoğurt
2 ceviz
Dereotu

Spor: 10000 adım
Su: 3 litre

Asıl sen benim dediğimi anlamadın sanıyorum.
Ayrıca hangi menüm sıkıntı menülerde hiçbir sıkıntı yok kızartma vs vs yedikleriniz gibi yok cnm dikkatli bakarsan görürsün .
Kolay gelsin sana diyetinde başarılar .
Benim yazdıklarıma hep dikkat ettiysen kendime yiyorum ahahah benim yediğim sana gelmiyorduuu
Motive olmaksa amacın arkadaşlar full motive beni görmezden gel. 🥰😌😏
Menülerinin çoğu sıkıntılı tatlım.. ya ne yazdığından haberin yok yada yediklerinden haberin yok 😂 senin diyet yapmaya niyetin yok sanırım bence bizimde motivasyonumuzu bozmazsan sevinirim.. 😉 ayrıca üslubun çok çirkin ama komik 😂😂 "ahahahahah" falan 11 yaşında ergen kızımda böyle konuşuyo yediklerim sana gitmiyo falan 😂😂
Şuan yazdıklarının hepsi beni etkiledi şimdi onun için yicem ahagag
Afiyet olsun 😂😂

Menülerinin çoğu sıkıntılı tatlım.. ya ne yazdığından haberin yok yada yediklerinden haberin yok 😂 senin diyet yapmaya niyetin yok sanırım bence bizimde motivasyonumuzu bozmazsan sevinirim.. 😉 ayrıca üslubun çok çirkin ama komik 😂😂 "ahahahahah" falan 11 yaşında ergen kızımda böyle konuşuyo yediklerim sana gitmiyo falan 😂😂

Afiyet olsun 😂😂
yaa gerçekten mı tatlımmmm ah sıkıntılı mı menulerım.....

acaba senden baska demotive olan var mı merak ediyorum ahsnkmdsffd
bak sımdı de sjdnflg dıye guluyorum ahahah tatminn etmedi seni

konuyu yapatıyorum basarılar sana askooo

Afiyet olsun 😂😂
Merhaba. Yanlış anlamazsaniz fikrimi belirtmek isterim. Bence baskalarinin yediklerine takılırsaniz bu diyetinizin sürdürülebilir olmadığını gösterir. Hayatın her alanında pizzalar hamburgerler var. Önemli olan bunlardan kaçmak gormemek değil ki. Çok canınız cekiyorsa birkaç dilim yiyin bir şey olmaz. Ertesi gün hafif beslenirsiniz🤍 diğer arkadaş hafif bir kahvaltı yapmış,akşamına pizza yemiş yani sadece tek bir öğünü o şekilde olmuş o yüzden ona da zarar vereceğini sanmam. Yanlış anlamayin fikrimi belirtmek istedim🙏🏻

Hanımlar gerilmeyin, herkes kendi yediğinden sorumlu sonuçta, görsel olarak hamburger pizza paylaşmıyosak bence sorun değil. Geçen ben de mantı yedim diye yazdım arada kaçamak oluyor. Haftalık Kilo takibi bunun için var. Bir kişi 1-2 ay boyunca hiç kilosunu veremiyor hatta alıyorsa demek ki yanlış yaptığı bişeyler vardır. O zaman kendi de bakıp menülerini gözden geçirir bence

Kızlar biraz daha sakin olalım ❤️
Arkadaşın uyarırken kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten motive için gelenler de var. Haa diğer arkadaş yedi diye bende yiyim diyenlerin de sağlam diyet yaptığını düşünmüyorum ama herkes bir çaba içinde ve şahsen benim bir hatamı gördüğünüzde uyarmanızı tabiiki isterim. Ama bu durum kavgaya dönüştü gibi oldu. Buna gerek yok. Demekki herkese uyarı yapılmamalı bunu gördük. Lütfen eleştirilere biraz daha açık kaçamak yapanlara biraz daha anlayışlı ilerleyelim 😍

Kızım bu ara çok huysuz kahvaltı anca atıyorum 😀
Bu bitmesin istediğim tabak 308 kalori

Beyaz peynirli ve domatesli tost. Salatalık ve yumurta :)

Eki Görüntüle 3274853
Ayy kaç zamandır ekmek yemiyorum bugn çavdar, tam buğday ve bol tahıllı ekmekler aldım dilimledim buzluğa attım. arada birer dilim yiycem. Dondurucudan çıkarıp kızartırsak glisemik indexi de düşük oluyomuş

Veee öğlen yemeğimmmmm
1 kase şehriye çorbası ve toplamda 70 gr köfte ile 324 kalori harcamış bulunmaktayım :)

Ayy kaç zamandır ekmek yemiyorum bugn çavdar, tam buğday ve bol tahıllı ekmekler aldım dilimledim buzluğa attım. arada birer dilim yiycem. Dondurucudan çıkarıp kızartırsak glisemik indexi de düşük oluyomuş
Aynen canım öyleymiş aldığımdan beri koyucam ama unutuyorum :) ekmeği daha yeni ekledim diyetime 😍

Merhaba. Yanlış anlamazsaniz fikrimi belirtmek isterim. Bence baskalarinin yediklerine takılırsaniz bu diyetinizin sürdürülebilir olmadığını gösterir. Hayatın her alanında pizzalar hamburgerler var. Önemli olan bunlardan kaçmak gormemek değil ki. Çok canınız cekiyorsa birkaç dilim yiyin bir şey olmaz. Ertesi gün hafif beslenirsiniz🤍 diğer arkadaş hafif bir kahvaltı yapmış,akşamına pizza yemiş yani sadece tek bir öğünü o şekilde olmuş o yüzden ona da zarar vereceğini sanmam. Yanlış anlamayin fikrimi belirtmek istedim🙏🏻
Estağfurullah nacizane fikrinize saygı duyuyorum 😇 sürekliliği olan bir durum için bu şikayetimi belirttim grubun amacı belli motive olmak birbirimize destek olmak kimsenin yediğine takılmıyorum hepimiz arada kaçamaklar yapıyoruz diye de belirttim sadece bu durum sürekli olunca dikkatimi çekti hepsi bu niyetim polemik yaratmak değil asla grupta olmamdaki amaç belli ve rahatsız olduğum bi konuyu kibar bi dille söylememde benim en doğal hakkım diye düşünüyorum teşekkür ederim düşüncenize saygı duyuyorum 😇

tesekkurler kızlar destegınız ıcın opuyorum guzel kalplerınızden
bırazdan tabagımı paylasıcam

yaa gerçekten mı tatlımmmm ah sıkıntılı mı menulerım.....

acaba senden baska demotive olan var mı merak ediyorum ahsnkmdsffd
bak sımdı de sjdnflg dıye guluyorum ahahah tatminn etmedi seni

konuyu yapatıyorum basarılar sana askooo
Gerçekten komiksin gayet nazik uyarmıştım halbuki ben bu gruptaysam bi amacım var ve bi emeğim var senin gibi her menüsünde sıkıntı olan biriyle devam etmek istemiyorum tabiki uyarmakta en doğal hakkım ancak nazik uyarımı çirkin yere taşımakta senin tercihindi sanada başarılar👍

X