Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Selam canım kaç aylık oldu bebeğin Allah bağışlasın benimde ufak bebeğim var ama doğumdan sonra hemen regli oldum ben. Seninki büyük ihtimalle ödemdir hızlı bi şekilde ödem atıcaksın regli olunca da rahatlarsın emin ol emziriyosan yediklerine dikkat et mesela maydanoz sütü azaltıyo dereotu süt yapıyo bunları iyice araştır bebişlerimiz sütsüz kalmasın inşallah. Birde kabak detoksunu bende yaptım 3 gün gerçekten çok etkili güzel sonuçlar veriyo bende tekrar başlicam.

Canım bende burda kızlardan öğrendim YouTube dan açıyorum Leslie var hem eğlenceli hem çok güzel terletiyo denemeni tavsiye ederim

Akşam yumurta nasıl yedin tebrik ederim 🥰
Ne güzel kalori takibi yapıyosun bende mi denesem bilemedim..🙃

Selam canım kızartmalar hiç olmamış 🤦‍♀️ belkide mide bulantısı ondandır dikkat et kendine yağlı kızartmalar dan uzak dur canım 😇

Selam 😉 arada böyle çöküşler oluyo ya hepimize ama napıcaz hemen toparlanmaya bakıcaz 🙃 doparlan ve gendine gel 😂

Selam canım 😉 ay çıtır diyince bi hoş oldum 😂 acaba birgün eskisi gibi çıtır olcaz mı 🤭 eşim şimdiden kıskanmaya başladı hahaahhah😂 menüye gelince kızartma olmamış ama diğerleri güzel canım yürüyüş de harika olmuş 👏
Kızartmalar bir kaşık yağ var. Yüzerken takla atmıştım ya ondan oldu diye düşündüm. SarimsiYoğurt bastırdı biraz.
Eveeettt herkesin menüsünü eleştirdikten sonra kendi menüm 😂😂
Sabah yeşil çay 1 yumurta haşlama salatalık domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Ara öğün 1 şeftali 1 porsiyon kiraz 1 dilim karpuz sade türk kahvesi yanına 1 bitter çikolata
Akşam yemeği erişteli yeşil mercimekli salata
( Kayınvalidem patlıcan musakka yapmış birazda ondan yedim 🤭 )ve 1 kase yoğurt
Bugün bebeleri sahile götürdüm yürüme gittim geldim toplamda 2 saat yürüdüm bol su içtim tabi çok sıcaktı 🥵
Bugün çok fazla şey yemişim midem berbat
geceniz güzel olsun kızlar 🥰❤️
Ayy meyveler çok güzel, ben bu ara meyveye taktım .
Selam
Ben sabah çeyrek dilim kızarmış ekmek- 1 dilim peynir- 2-3 parça domates yedim

Öğlen 1 tabak tavuklu keşkek ve ayran

Akşam yok
Başka hiçbir şey yemedim. Yarın 11.40’ta doktor randevum var tahlil yapılacak diye aç gideceğim. Öğlen 2 gibi yedim son yemeğimi işte…

Bakalım kilomu merak ediyorum
Naptın canim sonuçlar ne zaman çıkar?
Evet canım uygulamada her ürünün kalorisi var aynı zamanda hassas mutfak tartısı var orda tartarak tam kalori hesaplıyorum.

Beybim şöyle sağlıklı ve sağlıksız kaloriler var. Mesela 2 yumurta 160 kalori ilen 1 kinder pingui de 160 kalori. Bu ayrımı yaparsan olur bence. Ben ilk hafta 3.75 kg verdim bu hafta da 1.30 verdim ama bu benim suçum özellikle yeme saatlerime dikkat edemedim vs ama 2 haftada 5 kg verdim sonuç olarak :)
Valla dediğin gibi saatler çok önemli. Verdiğin kilo çok iyi.

S Spizella Canim bu sabah tartildin mi,
merak ediyordun tatilde alip almadigini.
Ben almamisim su ana kadar,
regl siskinligim de var.
Ama haftaya acik bufe var 5 gun🙈

Selam kızlar, kahvaltı yapmadım bu yüzden yazmadım sabah. Bir insanın hiç iştahı yokken canı dünyaları yemeyi nasıl ister anlam veremiyorum :olamaz:

Bugün tek öğün yapacağım büyük ihtimalle, sevdiğim şeylerden bir tabak yapacağım evde azar azar. Bugün kafamı toparlamam lazım yoksa bunun sonu yeme atağı olur benim için. :cry: Motivasyon lazım bana

Kızartmalar bir kaşık yağ var. Yüzerken takla atmıştım ya ondan oldu diye düşündüm. SarimsiYoğurt bastırdı biraz.

Ayy meyveler çok güzel, ben bu ara meyveye taktım .

Naptın canim sonuçlar ne zaman çıkar?

Valla dediğin gibi saatler çok önemli. Verdiğin kilo çok iyi.
Gittim kan verdim arkadaşım. Birazdan çıkar 4 gibi gidip doktorla görüşeceğim. Küçük dozlu bir ilaç başlayabiliriz tahlilin yüksek gelirse dedi.
Kolesterol ilacı içilirken vücutta koenzim q10 düşüyormuş. Dışarıdan takviye alman lazım dedi

kızlar ben doğumdan beri regl olmadım ama bugün felaket kasıklarımda sancı başladı iki gündür Çılgınlar gibi gelen tatlı isteği belki de bundan bu hafta 1.3 kg gitti acaba onun mu şişkinlimi var bilemedim çünkü geçen haftaya göre bu hafta aşırı yavaşladı vermem. Bundan dolayı hem tatlı isteğini bastırırsın hem de vücuda tatlı bir şeyler girsin diye Gran ola şeftali muz yoğurt ve bol tarçınla şöyle bir tabak hazırladım öğlen yemeği için :)

IMG_5979.jpeg

Selam kızlar, kahvaltı yapmadım bu yüzden yazmadım sabah. Bir insanın hiç iştahı yokken canı dünyaları yemeyi nasıl ister anlam veremiyorum :olamaz:

Bugün tek öğün yapacağım büyük ihtimalle, sevdiğim şeylerden bir tabak yapacağım evde azar azar. Bugün kafamı toparlamam lazım yoksa bunun sonu yeme atağı olur benim için. :cry: Motivasyon lazım bana
İşte bunun adı psikolojik açlık kuzum benim de çoğu zaman yaşadığım şey bu.

Tartıldım dayanamadım 50.8 çıktım ama regl oldum bugün çok şiş şiş hissediyorum.
E almamissin kilo🙂 hatta vermis de olabilirsin reglden dolayi.
Ben de bugun yarin olacagim.
Aslinda karisik besleniyorum ama burada yuruyus de yapiyorum demek ki baya etki ediyor yuruyus.
Normalde de yurusem ne guzel olurdu☺️

Gittim kan verdim arkadaşım. Birazdan çıkar 4 gibi gidip doktorla görüşeceğim. Küçük dozlu bir ilaç başlayabiliriz tahlilin yüksek gelirse dedi.
Kolesterol ilacı içilirken vücutta koenzim q10 düşüyormuş. Dışarıdan takviye alman lazım dedi
Çok geçmiş olsun, inşallah hiçbir sorun yoktur.

Aslinda karisik besleniyorum ama burada yuruyus de yapiyorum demek ki baya etki ediyor yuruyus.
ben işe başlayınca yürüyerek gidip gelmeye karar verdim
işim evden yürüyerek 22 dk sürüyor

Çok geçmiş olsun, inşallah hiçbir sorun yoktur.
teşekkür ederim. her türlü bi sorun var da işte önlem almaya çalışıyorum. aileden genetik olarak kolesterol yüksekliğim varmış. ilaç kullanımı gerektirme ihtimali yüksek. mecburen sağlıklı beslenerek yaşamalıyım

kızlar ben doğumdan beri regl olmadım ama bugün felaket kasıklarımda sancı başladı iki gündür Çılgınlar gibi gelen tatlı isteği belki de bundan bu hafta 1.3 kg gitti acaba onun mu şişkinlimi var bilemedim çünkü geçen haftaya göre bu hafta aşırı yavaşladı vermem. Bundan dolayı hem tatlı isteğini bastırırsın hem de vücuda tatlı bir şeyler girsin diye Gran ola şeftali muz yoğurt ve bol tarçınla şöyle bir tabak hazırladım öğlen yemeği için :)

Eki Görüntüle 3274422
Bence şişkinlik vardır, yavaşlama sebebi de ondandır. Olduktan sonra gider hemen inşallah hafiflersin :) afiyetler olsuuun

otelde çok kaçırma ama her şeyden az az ye bence ya

teşekkür ederim. her türlü bi sorun var da işte önlem almaya çalışıyorum. aileden genetik olarak kolesterol yüksekliğim varmış. ilaç kullanımı gerektirme ihtimali yüksek. mecburen sağlıklı beslenerek yaşamalıyım
Bundan sonra daha fazla dikkat gerekiyor o zaman, inşallah normal seviyelere iner bir an evvel seni yormadan

Korkum hamur isi ve tatlilar.
Gorunce sınır koyamiyorum da.
Arkadasim da full yiyecek yanimda☺️
Evet az az dusunuyorum.
Asiri merakim olmayan seylere hakkimi kullanmayacagim😀
ben de açmalar, poğaçalar, sütlü soğuk tatlılar, magnolialar, dondurmalar falan yemek istiyorum yaaaaa
ama öğlen 2 kaşık peynirli makarna yedim :KK70: hayaller ve hayatlar :KK70:

Balık kolajeni olsun, molekül ağırlığı küçük olsun 1000da ve altı, dozu da 7500mg üstü olsun, aldığım tavsiyeler bu şekilde
Ben de araştırdığımda benzer tavsiyelere rastladım. molekül ağırlığı ne kadar düşükse emilimi ve faydası o kadar etkin diyor araştırmalar. 1000 Da çok iyi

X