Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım kaç aylık oldu bebeğin Allah bağışlasın benimde ufak bebeğim var ama doğumdan sonra hemen regli oldum ben. Seninki büyük ihtimalle ödemdir hızlı bi şekilde ödem atıcaksın regli olunca da rahatlarsın emin ol emziriyosan yediklerine dikkat et mesela maydanoz sütü azaltıyo dereotu süt yapıyo bunları iyice araştır bebişlerimiz sütsüz kalmasın inşallah. Birde kabak detoksunu bende yaptım 3 gün gerçekten çok etkili güzel sonuçlar veriyo bende tekrar başlicam.Selam kızlar,
Dün menümü yazamadım sabah 1 haşlanmış yumurta, kapya biber, salatalık, peynir akşam da ton balıklı sandviç yedim aralarda kiraz ve yarım muz yedim. 3 litre su içtim, 11330 adım attım.
Diyeti bozmamış görünsem de 2 gündür tartıda artı görüyorum doğumdan sonra regl olamadım daha emzirme sebebiyle sanırım regl zamanım ama olamıyorum diye artı çıkıyor. Bugün kabak detoksuna başladım Nilay Keçeci'nin "Diyet Hakkında Her Şey" kitabını aldım bir sürü güzel detoks ve detoks sonrası koruma listeleri var yaptıklarımı buraya yazarım Kabak detoksu da kendisininmiş ben bilmiyordum önceden beri severek yaparım kabak detoksunu bakalım bu sefer eksi yansıyacak mı tartıya.
Canım bende burda kızlardan öğrendim YouTube dan açıyorum Leslie var hem eğlenceli hem çok güzel terletiyo denemeni tavsiye ederimGünaydın kızlar, kahvaltım
1 dilim süzme peynir
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 adet ceviz
domates ve salatalık
Başlayalı 5 gün oldu ama ben spor yapacak motivasyonu bulamadım bir türlü kendimde, ne yapsam bilmiyorum. O kas ağrılarını düşündükçe korkuyorum biraz hafiften başlamak istiyorum artık, hamlık acısı çekmeden. Öneriniz var mı böyle başlangıç için videolar? Salona yazılmak istiyorum ama işten eve varmam akşam 7'yi buluyor. Çok verimli gidemeyeceğim o şekilde.
12:30 ilk öğün
165 gr kuzu pirzola
Yoğurtlu semizotu salatası ile 680 kalorilik güne sağlam başlangıç yapmış oldum
Akşam yumurta nasıl yedin tebrik ederimEvet kızlar akşam yemeğinde bir yumurta iki dilim tam tahıllı ekmeğin arasına koydum üç yaprak Kuzukulağı bir de muz yedim günü 1250 kalori ile kapatıyorum
Selam canım kızartmalar hiç olmamış belkide mide bulantısı ondandır dikkat et kendine yağlı kızartmalar dan uzak dur canımKızlar selam , birakac gündür girmedim. Bugün ki menum
Sabah 3 yumurta
Domates salatalık
Biber
1 kase patates kızartması(1 kaşık yağ ile)
Yoğurt
Akşam
Biber kızartma (1kasik yağ ile)
Yoğurt
Akşam yemeğini modem bulandigi için yedim
Birazdan kiraz yiyeceğim.
Selam arada böyle çöküşler oluyo ya hepimize ama napıcaz hemen toparlanmaya bakıcaz doparlan ve gendine gelSelam kızlar akşam yemeğinde 1 tane biber dolması 4 yk yoğurt 3 yk taze fasulye yedim. Midem biraz kötü, hiç iştahım yok ama canım çok sıkılıyor sürekli bir şey atmak istiyorum ağzıma. Ne zaman böyle olsa patlayana kadar bir şeyler yerken buluyorum kendimi. Çok mutsuzum
Selam canım ay çıtır diyince bi hoş oldum acaba birgün eskisi gibi çıtır olcaz mı eşim şimdiden kıskanmaya başladı hahaahhah menüye gelince kızartma olmamış ama diğerleri güzel canım yürüyüş de harika olmuşSelam citir hanimlar
Bugunki menum
Sabah
Az birsey pataees kizarmasi bir dilim ekmek
Aksam
Yogurtlu kabak
Bir kasik makarna
Tarhana corbasi
Yesil cay
Sufiltre kahve
Bir saat yürüyüş yapicam
Canim yazdim ama tekrar yazayım.Herkese selam 20 gun izindeyim, yollardayim ben de tartiya cikmaya korkuyorum ama en azindan yuruyusu kattim tatilde hayatima.
3oglanannesi hosgeldin. Yas,boy ve kilo bilgilerini yazarsan tabloya ekleyeyim, ne guzel mezun olmussun eski hruptan ben hic ideal kiloma ulasmadim herhalde
S Spizella hareketliydin sanki ya kilo alacagini sanmiyorum 2 aksam kabak yogurt yersin halledersin gerekirse.
Canim yazdim ama tekrar yazayım.Herkese selam 20 gun izindeyim, yollardayim ben de tartiya cikmaya korkuyorum ama en azindan yuruyusu kattim tatilde hayatima.
3oglanannesi hosgeldin. Yas,boy ve kilo bilgilerini yazarsan tabloya ekleyeyim, ne guzel mezun olmussun eski hruptan ben hic ideal kiloma ulasmadim herhalde
S Spizella hareketliydin sanki ya kilo alacagini sanmiyorum 2 aksam kabak yogurt yersin halledersin gerekirse.
Bebeğim 7,5 aylık canım başından beri mama takviyeli anne sütü veriyorum kullanmadığım şey kalmadı süt artsın diye ama olmadı bir türlü şimdi de ek gıda, anne sütü, mama üçlüsü ile devam ediyoruz. Regl olacağım günü iple çekiyorum ödemden kurtulmak için. Bakalım detoksta bugün 2. günüm kaçamak yapmadım ilk gün ama şimdi kahvemle birlikte %85 bitter çikolata yiyorum sabah erken ve bitter olduğu için kaçamak sayılmaz diye kendimi teselli ediyorum.Selam canım kaç aylık oldu bebeğin Allah bağışlasın benimde ufak bebeğim var ama doğumdan sonra hemen regli oldum ben. Seninki büyük ihtimalle ödemdir hızlı bi şekilde ödem atıcaksın regli olunca da rahatlarsın emin ol emziriyosan yediklerine dikkat et mesela maydanoz sütü azaltıyo dereotu süt yapıyo bunları iyice araştır bebişlerimiz sütsüz kalmasın inşallah. Birde kabak detoksunu bende yaptım 3 gün gerçekten çok etkili güzel sonuçlar veriyo bende tekrar başlicam.
Hoş geldiniz, menü gayet güzel spor da var bol eksiler olsun inşallah.asena87
Menum
Sabah kahvaltı 08.30
Haşlanmış 1 yumurta
1 salatalık.1domates
Cay
Ara 10.30
3 hurma
Öğle. 12.30
1 salatalık
1 kucuk krep 3 zeytin
Akşam 17.30
1 kase çorba
2 kaşık makarna
Salata
Su 3 lt
Spor...1 saat yürüyüş
15dk.spor hareketleri
(Malesef suan elim kesik dikisli oyuzden çok yemek yapıyorum yapabildiklerimden az yıyiyorum)
Evet canım uygulamada her ürünün kalorisi var aynı zamanda hassas mutfak tartısı var orda tartarak tam kalori hesaplıyorum.canım kalorileri bir uygulama ile mi hesaplıyorsun
Beybim şöyle sağlıklı ve sağlıksız kaloriler var. Mesela 2 yumurta 160 kalori ilen 1 kinder pingui de 160 kalori. Bu ayrımı yaparsan olur bence. Ben ilk hafta 3.75 kg verdim bu hafta da 1.30 verdim ama bu benim suçum özellikle yeme saatlerime dikkat edemedim vs ama 2 haftada 5 kg verdim sonuç olarak :)Benim menüm de 1300 kalori oluyor. Böyle haftada kaç kilo veririz ki ? Ben hiç kalori ile yapmadım diyeti.
Hangi çayıKızlar günaydın size çok bomba bi önerim var ben bu çayı 1 haftadır deniyorum banada annem söyledi A101 den alıyorum sende dene dedi ilk önce A101 olunca pek ciddiye almadım ısrarla dene dedi bende aldım denedim kızlar akşam yatmadan demleyip içiyorum sabah çok afedersiniz lavaboya çıkartıyor yani bi süredir kabızlık sorunu yaşıyodum ne yaptıysam fayda etmedi bunu kullanmaya başladığımdan beri çok şükür geçti eğer böyle bi sıkıntı yaşayan varsa diye paylaşmak istedim kızlar. Sabah ve akşam yatmadan demliyorum içine biraz limon sıkıyorum tadı gayet güzel yeşil çay gibi. Valla ben çok memnun kaldım arkadaşlarımla da paylaşmak istedim deneyin kızlar
Kız çayın adını da yazsaydın yaKızlar günaydın size çok bomba bi önerim var ben bu çayı 1 haftadır deniyorum banada annem söyledi A101 den alıyorum sende dene dedi ilk önce A101 olunca pek ciddiye almadım ısrarla dene dedi bende aldım denedim kızlar akşam yatmadan demleyip içiyorum sabah çok afedersiniz lavaboya çıkartıyor yani bi süredir kabızlık sorunu yaşıyodum ne yaptıysam fayda etmedi bunu kullanmaya başladığımdan beri çok şükür geçti eğer böyle bi sıkıntı yaşayan varsa diye paylaşmak istedim kızlar. Sabah ve akşam yatmadan demliyorum içine biraz limon sıkıyorum tadı gayet güzel yeşil çay gibi. Valla ben çok memnun kaldım arkadaşlarımla da paylaşmak istedim deneyin kızlar
Hangi çayı
Kız resim yüklememişim ya çok pardon kızlarKız çayın adını da yazsaydın ya
Canım içidekiler kısmına bir bakar mısın sinameki var mı? Sinameki tuvalete çıkmayı kolaylaştırır ama sürekli kullanımda bağırsak tembelliği yapabilir.Kız resim yüklememişim ya çok pardon kızlar
Ben de gecen trendyol indiriminden 5 paket bir de kapsülünü aldım Eylülde işe başlayacağım o zamana sakladım hepsini işe giderken pratik olur diye :)Eki Görüntüle 3274354
Ben de bunlardan aldım kızlar, sabah kahvaltısı olarak 40 gr granola ile 100-150 ml süt tükettim. 200 kalori falan ediyor