Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

bu arada konudan bagımsız bır soru sormak ıstıyorum
kullanıp memnun kaldıgınız sıvı deteryan ve en uzun kokan yumusatıcı onerebilir misiniz
kurutma makinesi kullanıyorsanız kokuları kalıcı olmuyor.
ben yıkama performasından en çok memnun kaldığım sıvı deterjanı söyliyim.

Eki Görüntüle persilyksekperformanscolor104litre16ykama-1.webp
9665398308914.jpg

öğlen1 lahmacun yedim ve ayran içtim çok rahatsız etti lahmacun

Akşam yarım avokado ile 1 dilim süzme peyniri ezdim, glutensiz 2 dilim ekmekle yedim, yarım da domates yedim

Akşam da sade soda içerim

Bugünkü menüm
Kalkışla beraber türk kahvesi
ilk öğün : 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim tam buğday ekmeği , süzme peynir , domates , salatalık , yeşillik , 2 ceviz
son öğün : Tavuk sote , bulgur pilavı , salata
Yine 4 lt suyumu ve yeşil çayımı içtim.
Bugünlük bu kadar

Lavinia22 Lavinia22 cuma gunleri hala canim,
Gecen hafta bayram donusu durumumuzu gorelim diye tartildik.

Kizlar yarin sabah tarti gunu, tarti fotograflarini ve gecen haftayla aradaki farki oglene kadar bildirelim...

Ya ben diyet yapamiyorum.
Citir atistirmaliklar tuzagina dustum ya kahvalti ya da aksam yemegini bu sagliksiz seylerle yapmaya basladim, offfff.

Lavinia22 Lavinia22 cuma gunleri hala canim,
Gecen hafta bayram donusu durumumuzu gorelim diye tartildik.

Kizlar yarin sabah tarti gunu, tarti fotograflarini ve gecen haftayla aradaki farki oglene kadar bildirelim...

Ya ben diyet yapamiyorum.
Citir atistirmaliklar tuzagina dustum ya kahvalti ya da aksam yemegini bu sagliksiz seylerle yapmaya basladim, offfff.

Nedir o atıştırmalık dediklerin?

Ayyy asena yapma onlar çok yağlı ve güzel maalesef.
Evde mi var yoksa sipariş mi ediyosun?
Siparis veriyorum.
Gozumu actigim gibi is arkadasima hangisinden yiyelim diye soruyorum.
Bayramdan once basladi bu ama sureklilige donunce canım sıkıldi, hadi biraz zayifladim diye odul olarak kabul ettim bastan ama neyse sıkıldim zaten.
Yaz ya,herkes tatilde, ben de aksam yemegi yapmamaya basladim.onu duzene gecirsem olacak.

S Spizella sana dun chloe tingten bahsetmistim ya.
Dun onu yapan arkadasimla gorustuk.
Kiz hamileyken bile yuruyus yapmaktan,egzersizden durmuyordu.

Cocuk 4 yasinda, hep spor yapar.o kadar guzel bir fizigi var ki su gibi akiyor uzerinde elbise.
Nasil da guzel motive ediyor insani,anlatiyor falan zaten psikolog ama ondan ayrilip eve gelip koltuga yigildim her zamanki gibi.

Siparis veriyorum.
Gozumu actigim gibi is arkadasima hangisinden yiyelim diye soruyorum.
Bayramdan once basladi bu ama sureklilige donunce canım sıkıldi, hadi biraz zayifladim diye odul olarak kabul ettim bastan ama neyse sıkıldim zaten.
Yaz ya,herkes tatilde, ben de aksam yemegi yapmamaya basladim.onu duzene gecirsem olacak.

Şimdi sakin ol ve artık sipariş vermeyi bırak
Bence bugünden yarın yiyeceğin şeylere karar ver. Hatta mümkünse bir kağıda kısaca yaz menüyü. Böylece onu somutlaştırmış ve bir nevi kendinle sözleşme yapmış olursun.
Yaz mevsimi aslında kilo vermek için güzel bir zaman bence. Çünkü yazın insanın canı fresh ve hafif şeyler istiyor. O yüzden açlığımızı bastırabileceğimiz sağlıklı sebze meyve atıştırmaları yapabilirsin.
Evet soğan halkaları güzel ama vıcık vıcık yağlı lütfen bunları da düşün

S Spizella sana dun chloe tingten bahsetmistim ya.
Dun onu yapan arkadasimla gorustuk.
Kiz hamileyken bile yuruyus yapmaktan,egzersizden durmuyordu.

Cocuk 4 yasinda, hep spor yapar.o kadar guzel bir fizigi var ki su gibi akiyor uzerinde elbise.
Nasil da guzel motive ediyor insani,anlatiyor falan zaten psikolog ama ondan ayrilip eve gelip koltuga yigildim her zamanki gibi.

Spor tamamen bir özdisiplin ve özsaygı işi. Yapabilenleri o kadar tebrik ediyorum ki. Ben masabaşı çalışan biriyim pek hareketim yok. Kendi başıma spor yapabilecek bir becerim de yok. Chloe ye dün baktım kadın ne güzel bir vücuda sahip ve çok da iyi anlatmış yapılacakları ama bende iş yok işte

Günaydın napıyosunuz? Ben daha kahvaltı yapmadım, kahvaltıda ne yesem acaba
Günaydın canım , şimdi en güzeli domates salatalık kekik tuz yanına da güzel bir peynir .yumurta seversen biberli domatesli yumurta benim favorim . Öyle menemen gibi değil daha susuz omlet gibi oluyor. Ben de öyle yiyeceğim.varsa bir de ceviz .

Günaydın canım , şimdi en güzeli domates salatalık kekik tuz yanına da güzel bir peynir .yumurta seversen biberli domatesli yumurta benim favorim . Öyle menemen gibi değil daha susuz omlet gibi oluyor. Ben de öyle yiyeceğim.varsa bir de ceviz .
omlet iyi fikir
yarın bir haftalığına tatile gidiyoruz o yüzden evde bişey yok :)
peynirli bi omlet yapayım
sağolasın :KK66:

Günaydın arkadaşlaguzel bir gün olsun
Spor gercekteb öz disiplin ve istikrar işi

Dün gün içinde ara öğün yapmadım ama bir zuber bar yedm
Akşam 2 biber dolması salata yedinm
Misafirliğe gittik orada 1 küçük baklava yedim
2 tane soda içtim gün içinde de

Ben resim çekmeyi unuttum bugün kızlar ama şöyle bir telefondan kayıt ettiği resim var.
IMG_20230707_101207.jpg

Geçen hafta 113 tüm .
Fark 900 Gr

X