Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.50 x 100gr Kapya Bi̇ber60 kcal
5.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n25 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
0.50 x 100gr Yörsan Börekli̇k Lor Peyni̇ri̇55 kcal
1.50 x 100gr Yeşi̇l Üzüm86 kcal
2.00 x 100gr Si̇yah Üzüm140 kcal
1.00 x 1 Adet Grande Starbucks Fi̇ltre Kahve5 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata84 kcal
4.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber Turşusu4 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Pi̇ri̇nç Çorbası (Salçalı)114 kcal

Toplam. 824 kcal

Spor yok maalesef. Ama temizlik yapmak 1 saatte ortalama 250 calori yakıyormuş kızlar. Temizlik yapmıyoruz kalori yakıyoruz mottosuyla zorunlu işlere yeni çerçeve yapalım bari😂

Herkese selam,grup dagilmis valla😊
Ben totalde 1,2 kilo aldim ama karbonhidrat agirlikli olduundan bu gorsele 7,8,kiloymus gibi yansidi.hicbir kiyafetim olmuyor ama tartida 63 um.
Yani dusuk karbonhidratli saglikli beslenmek ve egzersiz yapmak harika bir sey.
Ama bu enerjiyi bulamiyorum kendimde.haftalardir yesillik aliyorum bozuluyor,canim istemiyor,hareketim de sifir.
Eski halime donmeyi cok istiyorum cidden ama enerjim sifir ya.
S Spizella sen de iyisindir umarim canim.bir ara ne guzel gazla basladik devam ettik ama modum dustu ve gorsele gayet yansidi🙈

Ben totalde 1,2 kilo aldim ama karbonhidrat agirlikli olduundan bu gorsele 7,8,kiloymus gibi yansidi.hicbir kiyafetim olmuyor ama tartida 63 um.
Ama bu enerjiyi bulamiyorum kendimde.haftalardir yesillik aliyorum bozuluyor,canim istemiyor,hareketim de sifir.
S Spizella sen de iyisindir umarim canim.bir ara ne guzel gazla basladik devam ettik ama modum dustu ve gorsele gayet yansidi🙈

selamlar sen gidince herkes gitti bir süre sonra
ben yarın tartılırım muhtemelen 48-48.5 kilo arasındayımdır.
Her gün full yürümeye devam ediyorum ama vücudum alıştı mı nedir çok zor gelmiyor.
öğle yemeği yemiyorum iş çok yoğun. bazen müsli yiyorum. genelde sabah 8 ve akşam 6.30 gibi yiyorum. öğle arasında kuruyemiş atıştırıyorum.
Doktora tezimi bitirmeye çalıştığım için çok düzensiz uyku ve az yemekle yaşıyorum gibi bişey oldu.
Millet sıkıntıdan yer benimse stresten iştahım kesildi.
Yediklerim sağlıklı değil malesef. karbonhidrata düştük yinee

7-8 kilo gibi yansımamıştır ya
sanırım yağları eritip kasa çevirince aynı kiloda bile olsan çok daha fit oluyosun.
nasıl yapsak da senin keyfini motivasyonunu sağlasak?

Kilo bildirimi Geçen cuma 67.05
Bu cuma 66.60
asena87 asena87

Eklentiler

• 20231006_084418.jpg
    20231006_084418.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 26
Selam kızlar bugün tatılmayı unuttum. Cuma odlugunu da . Ben de başlamak istiyorum ama bir türlü karar verip baslayamıyorum. İnsülin direncim aynı yükseklikte devam ediyor. Azcık daha kilo versem cok iyi olacak. Neden bocaladım bilemiyorum. İnşallah sizde durumlar iyidir.

Sabah tartıldım buraya atmak için ama atmayı unuttum. 🙈 Benim bu sıralar hep artı ne yazık ki. Kilo veremeyince biraz kendimi bırakmıştım. Diyetisyene bile ara vermiştim. Bekledigim bir gün vardı ona iki gün kaldı. Pazartesi günü işime ve sağlıklı beslenmeme geri dönüyorum inşallah. 2 yıldır ücretsiz izindeydim. Pazartesiden itibaren burayı boşlamicam. Haftada 2 gün de pilatese gideceğim. Umarım her şey plandigimdan daha da iyi olur.

Eklentiler

• 20231006_092512.jpg
    20231006_092512.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 26
canlar birşey soracağım bu tek öğün beslenme sizce nasıl?
hakkında bilgisi olan daha önce yapan varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Günaydınnnn. Kızımın hastalığı ilerleyince bugün iş başı yapamadım. Sütlü kahve ile güne başladım. Tabi büyük bir bardak su içtikten sonra.

Eklentiler

• 20231009_101429.jpg
    20231009_101429.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 22
X