Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyuma göre galiba bendrnormalde %10 yağ vardı 53 kg kenBu yağ oranı nasıl yüksek olabilir benim %40
Afiyet olsun. İsveç diyeti baş ağrısı yapmadı mı sizde. Ben bir kere denedim. Acayip başağrısı yaptı. 2. Günde bırakmak zorunda kaldimMerhabalar buraya yazmayı unuttum canımlar. öğünlerimi ekledim , İsveç 3. Gün bitti . Bugün nedense çok acıktım ve çok tatlı çekti canım, sancı hafiften vuruyor sanırım adet olacağım için canım bişeyler istiyor.
Başka bısey yememek için ballı süt içtim ve günü kapattım. Yarın kaldığımız yerden devam
Gunaydin, yapacak bir sey yok,acik bufe tatiller,anne evleri ve koy ziyaretleri boyle.hele bir de calisiyorsunuz da anliyorum.Gunaydin kızlar,
Eksi olan herkesi tebrik ederim ben tartılamadim bu hafta fındık işi bitmediği için 1 hafta daha buradayız her ne kadar enerji sarf ediyor olsam da çok geç saatte çok hamurlu şeyler yapılıyor köyde örneğin saat 19.30 gibi tarladan gel makarna, pilav, kızartma tarzı şeyler hazırlanıyor kolay olduğu için, 20.30 gibi onlar yeniyor sonrası yatış. O sebeple tartıda artı görürüm büyük ihtimalle herkesin kendi düzeni gerçekten çok iyi ya böyle tatillerde, köy ziyaretlerinde düzenin dışına çıkılıyor bu da tartıya yansiyor maalesef.
Benim de kilom takıldı kaldı 66’larda Yeşil çayı basıyorum sporu da arttırdım aç da geziyom Sinirlerim bozuluyor böyle olunca sizi çok iyi anlıyorumMerhaba gruba bende dahil olmak istiyorum.
Kilo: 70,9
Boy: 1,68
Aslında ben uzun diyebileceğim bir zamandır diyetteyim. 73 kiloydum. Denemediğim yöntem kalmadı bu sefer omad a sarmış bulunmaktayim. Yani tek öğün beslenmeye çalışıyorum. Tek öğünde de hafif yiyorum. Şöyle ki; dün su ve kahveyle akşama kadar gecistirdim.
Akşam bir tabak patlıcan ezmesi ve birazcık et, birer adet domates ve salatalık yedim.
Şu an açım. Ama hafifim
Allah izin verirse bu aksam da yeşil fasulyel ve yanında salata yemeyi planlıyorum. İnat ettim bu kilolar ya gidecek ya gidecek
Vışşş Ama hepsi evde yapılmış doğal doğall oradan bence yırtarsınSelam herkese, sabah evde yaptığım küçük boy 1 lahmacun ile 1 dilim tahıllı ekmeğe yine evde yaptığım domates salçasını sürüp yedim. Öğlen yemicem sabah karbonhidrat a doyduk şükür
Direnç kilosuna olabilirsiniz. Ben üç aydır 78 i kiramadim. Ama bu hafta fena asıldım. Hem yürüyüş hem Leslie. Hem yemeye içmeye dikkat. Bu haftada veremez işlem diyetisyenden detoks falan isteyeceğim. Sıkıldım artık yerimde saymaktan.Benim de kilom takıldı kaldı 66’larda Yeşil çayı basıyorum sporu da arttırdım aç da geziyom Sinirlerim bozuluyor böyle olunca sizi çok iyi anlıyorum
Şunu merak ediyorum. Diyelim ki 66’yı kırdım. Kilo vermem hızlanıyor mu yoksa artık bundan sonra verdiğim her kiloyu böyle ıkına sıkıla zorla mı vericem?Direnç kilosuna olabilirsiniz. Ben üç aydır 78 i kiramadim. Ama bu hafta fena asıldım. Hem yürüyüş hem Leslie. Hem yemeye içmeye dikkat. Bu haftada veremez işlem diyetisyenden detoks falan isteyeceğim. Sıkıldım artık yerimde saymaktan.
Kilo azaldıkça haftalık verilen kilonun da azalması gerekli. Ben kendimden örnek vereyim. 86 ile başladım ilk haftalarda 2 kilo verdiğim oluyordu. Ama 62 den aşağı düşünce gram gram gitmeye başlamıştı.Şunu merak ediyorum. Diyelim ki 66’yı kırdım. Kilo vermem hızlanıyor mu yoksa artık bundan sonra verdiğim her kiloyu böyle ıkına sıkıla zorla mı vericem?