Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar

slm kızlar ben göbek hareketlerini yaparken sırtım çok ağrıyoo yapamıyorum ... aslında püf noktalarınıda öğrentim dikkatli yapmaya çalışıyorum ama genede sırtımda ağrı oluyoo ...sizdede oluyormu...

Evet olmaz mı ama zamanla vucudun alışıyor, eskisi kadar ağrı hissetmiyorsun .

ben bırakmadım devam bugüün 25/60 olucak....
canım 60 gün demişsin ya onu hangsnde yapıyosun.benm 30 days bitti.şimdi ripped in 30 ve 6 week indirdinm.6 week 2 partlı 1. partı 3 hafta sonra 30 partı 3 hafta yapıyosun.ripped ise 4 levelli her leveli 1 hafta yapıyoruz.doğru mu biliyorum????kızlar yardm edersenz sevinirim.bu arada ben sizi yalnız bırakmıyacağım.sadece bu cuma 1 haftalık denize gdiyorz sonra yine devam tabiki:)yine de 5 gün 5 gündür dye başlıcam.gelince en baştan başlıcam kızlar....

yanlış yazmışım orda 6 week 2 partlı.1.part 3 hafta 2. part 3 hafta yazmak istemiştim:):)

öğrendm kızlar üşenmedm 358 sayfalık konuda okumaya çalştm vee doğruymuş dediğim:):) rippedde 1.günmdü benm herkese kolay gelsinn

fena bu göbek hareketleri dün ölüyodum resmen.karnıma mideme biri oturdu sanki:)çok etkili jilliandan snr deniyececeğim umarım geçerde rahat yaparım:)

ben bırakmadım devam bugüün 25/60 olucak....

dilşah devam mı? jillian gibi etkili mi ?

yarına 10 günlüğüne misafirlerim geliyor,onlar varken jillian'a 40dk ayıramayacağım ama egzersizi bırakmak da istemiyorum. Bari 10dk debbie yapiim diyorum da ondan sordum..

kızlar bıraktınız mı?
etkisini görenler yok mu?
bende başladım dün bugün 2.sini yaptım.
gün olarak hedef koymadım kendime ne zaman dümdüz oldum o zamana kadar devam....

kızlar uzun zamandır yapıyorsunuz galiba etkisini gören oldumu? yan simitler gittimi mesela?

bugün 32/60 yaptım.ben faydasını gördüğüm için devam ediyorum.önce jillian ile ripped yapıyorum sonra mari ile buns&thingh sonrada debiie ile bu karın egzersizini yapıyorum...şimdilik memnunum..jillian yarım saat sürüyor.ben çok sıkı bir vücuda sahip olduğum için spor saatimi 60 dakika gibi yapıyorum.

o zaman bende baslıyorum bugün.
1-2 kere yapmıstım ama öyle devamını getirmek amaclı yapmamıstım madem etkisi var :) bende ne kaybederimki
1/30 olarak baslıyorum bende kolay gelsin hepimize inş.alt karından kurtulurum

C.tesi denemek için yaptım, dün salladım çünkü bayağı bi ağrım vardı...bugün başlıyorum..evet evet kesin!!

karın kaslarım bayağı hamlamış..c.tesi gününki yapışımdan sonra, dün midemden alt karına kadar heryerim tutulmuştu...bugün acıta acıta yapmaya devam edicem... baklavalar bayrama hazır olsun yeter, acelem yok

sen yapıcan diye merak ettim bende bi denedim hayret verici bi şekilde karnım acıdı malum benim karın hiçbi harekette banamısın demiyodu ama ripped sonunda bende yapicim takipteyim

bende geliyim miii?

Valla 30ds de 3.leveldeyim göbeğim pek gitmedi çünkü boğazımı tutamadım pek, bende buna başlıyım dedim 1 hafta sonrada rippeda başlıyorumm

sen yapıcan diye merak ettim bende bi denedim hayret verici bi şekilde karnım acıdı malum benim karın hiçbi harekette banamısın demiyodu ama ripped sonunda bende yapicim takipteyim

üst karın + alt karın bence çok iyi çalışıyor, oblique eksik gibi geldi ama mevcut hareketleri düzgün yapmadığımdan da olabilir :)) 12dk ne çabuk geçiyo, jilliandan sonra koymuyor hiç :)) bitince bi tur daha yapsam mı diye düşünmedim değil. ya da sabah 1 akşam 1 yapılabilir

bende geliyim miii?

Valla 30ds de 3.leveldeyim göbeğim pek gitmedi çünkü boğazımı tutamadım pek, bende buna başlıyım dedim 1 hafta sonrada rippeda başlıyorumm

gel gel tabi, sevgimizle eritiriz seni (buzdansın ya o manada şeeettim, yoksa kiloyla ilgili değil) neyse kötüydü biliyorum ama o kadar yazdım, silmeye üşeniyorum

gel gel tabi, sevgimizle eritiriz seni (buzdansın ya o manada şeeettim, yoksa kiloyla ilgili değil) neyse kötüydü biliyorum ama o kadar yazdım, silmeye üşeniyorum

ahaha yok canımm bence iyiydi bile bakalım akşamüstü jillianımı yapıcam akşamada bunu yaparım artık şu ön balkondan kurtulayım yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…