Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar

1/30:görev başarıyla tamamlandı ama göbeğim resmen yanıyor birde ben mekik çekerken ister istemez boynumdan destek alıyorum sonra da haliyle ağrıyor yarnde ellerimi çapraz yapıp deniyeceğim bakalım

buzdanmadam, ben de geç yaptım sanıyordum, (12:00) civarıydı....ama sen beni sollamışsın...
neyse; canım yansada yaptım :) bugün karnımı daha da düz hissediyorum ( hissediyorum diyorum çünkü psikolojik )

kızlar bende düzenli yapıyorum sabahları ama ağrı yada acı olmuyor bende sadece çok terliyorum

daha ne kadar düz olacaksa artık

daha ne kadar düz olacaksa artık

haa haaa, kısançlık bulaşıcı sanırım :))
ya hayatımda ilk kez bu kadar düz oldu karnım, b*kunu çıkarmak niyetindeyim :)) iyice içime yapışsın istiyorum, şöyle yan yatarken dümdüz görünmeyi, eğildiğimde jillianınki gibi sadece derilerimin (yağların değil) katlanıp üst üste bindiğini görmek istiyorum. çok şey mi istiyorum

kızlar bende düzenli yapıyorum sabahları ama ağrı yada acı olmuyor bende sadece çok terliyorum
ilk 4-5 gün kas ağrısı olabilir, sonrasında olmaması normal, düzenli yapıyorum dediğine göre, sen o kısmı çoktan geçmişsindir. Terlemek diyince, ben jillian kadar tere bulayanını görmedim..bi dene derim

ben zaten 30 day sharedı bitirdim ripped e geçtim 5 gün yaptım ama ara ara olmadı yani bugün 6 weeks six pack e başlıcam slim and six pack i sabahları yapıyorum 8 minute bunsla
dediğin gibi jillian fena terletiyor resmen gözüm yanıyordu

Son düzenleme:

herkesin en doğal hakkı öyle görünmek bence devam et süpersinnnn

o psikolojiden bana da lazım ben hiç düz hissetmiyorum hissetsem bile görünce o his kaçıyor

Bende terlemiyorum ağrı ve acı oluyor, alla alla yea

Görücez görücez az kaldı yani senin adına,benim görmeme daha çok var

kızlar bende dün ilk kez yaptım ama sorunum var :/

boynum çok ağrıyor zor yapıyorumüstelik ellerimle desteklediğim halde...arada dinlenme ihtiyacı duyuyorum..ağrımasa çok iyi yapcam..

Topik sahibesi biraz salmış kendini ben de sizinle tekrardan başlıyorum .

kızlar bende dün ilk kez yaptım ama sorunum var :/

boynum çok ağrıyor zor yapıyorumüstelik ellerimle desteklediğim halde...arada dinlenme ihtiyacı duyuyorum..ağrımasa çok iyi yapcam..

bikaç ay önce bendede olmuştu ama ben resmen elimle çekiyodum boynumu yanlış yapıyodum ama şimdi düzelttim

yaa nasıl yapıyorsunuz... ben bir iki kez denedim 4-5 dakikada off oluyorum.. jillianla başa cıktım bunun la cıkamadım... yapabilsem hazır vücut ısınmışken jillian üstüne yapmak istiyorum... süresi kısa ama zorluyo beni be yaa

Ben yaptım ama bittim ya, boyunu dınlendırmeden mumkun degıl durmaksızın yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…