Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar
bu hareketleri yaptıktan kaç gün veya ay sonra dümdüz sert bir karına sahip olabilirim?her akşam aksatmadan yapsam mesela.birdde diyelim yapmaya başladım kilo kaybım olacak mı?artı sonradan kilo alsam karnımın düzlüğü bozulur mu?
karnının durumunu görmediğim için bişey söylemek zor,ama düzenli olarak yaparsan 1-2 ay içinde sonuç vermeye başlar sanıyorum. kilo olayı yemen içmenle alakalı bir olay ,sonradan kilo ,eğer egzersizleri bırakırsan tabiki bozulur,devamında biraz hafifleterek yaparsın hareketleri. hep bunlar egsersiz yapmamaktan ve hareketsizlikten gelmiyormu zaten başımıza..
Bende başladım buna Bana pek zor gelmedi hareketler, callaneticsle esnetmeye başlamışım sanırım vücudumu nihayet Ama yinede karın kaslarındaki o yanmayı hissediyorum, hissettikçe şevke geliyorum, bigün benimde dümdüz bir karnım olucak