Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar

Bu hareketler çok faydalı bence,kısa sürüyor hem de ama zor 2/30 daym

arkadasım gördüğüm kadarıyla birkac gündür yapıyorsun.. nasıl gidiyor? bende baslamayı düşüyorum ama bilemedim. ben zayıfım ama göbiş mide şişkin biraz. hoşlanmıyorum görünyüsünden. sen memnunmusun?

arkadasım gördüğüm kadarıyla birkac gündür yapıyorsun.. nasıl gidiyor? bende baslamayı düşüyorum ama bilemedim. ben zayıfım ama göbiş mide şişkin biraz. hoşlanmıyorum görünyüsünden. sen memnunmusun?

Aynen ben de canım çok zayıf değil de inceyim ama göbek ve yan kısımlardan şikayetçiyim..3 gün kadar yaptım sonrasında hasta olduğum için bıraktım canım,hasta derken kadınlara özgü :KK9::KK9::KK9:..Tekrar başlayacağım çünkü 3.günün sonunda göbek kısmında 2 cm incelmem olmuştu,kesinlikle faydalı,2 hafta da etkisini gösteriyor bu tarz sporlar zaten..

bugün baslıycam kararlıym güzele benziyor yalnz videoda eller boyunda bu boynu ağrıtır mı uzun vadede zararı olr mu :KK43: yapanlar devam ediyor mu

ıkı bucuk dakika yapabildm sadecee :KK43: ama yağların olduğu bölgenin calıstığını gözlemleyemedm nedense daha cok göbek üstüm calıstı :KK43:

Hanımlar aranızda bu hareketleri düzenli yapıp yağları eriyen var mı? :KK8::KK8:Bende bugün başladım umarım 2 haftaya kadar dümdüz bir karnım olur:KK16:

Arkadaslar, her zaman yapilan bir hatayi düzeltmek istiyorum. Karin yaglari bölgesel hareketlerle erimez. Yaglar kardio calismalari ile erir, ardindan yapacaginiz bölgesel hareketler de kaslari güclendirir. Ancak tüm vücut yaglari eridikten sonra sira en son karin yaglarina gelir ve ancak o zamandan sonra calistirdigimiz kaslari görebiliriz.

mesela ben zayıfım kilomdan memnunum ama doğumdan sonra karnım yumuşadı miğdem çıktı biraz bu durum vbeni rahatsız ediyo..bu hareketleri yapmak yerine düzenli mekik işe yarar mı sizce???

Bu tarz egzersizlerle yağlar erimez.Eğer vücut yağ oranı yüksekse,altta kaslar gelişir fakat görünmez.
Ben bu tür çalışmaları gün aşırı yapıyorum.Çalışan kasların kendini tamir etmesi için bunların 1 gün çalışma 1 gün dinlenme şeklinde yapılması gerekir diye biliyorum.Bu çalışmaların ardından bi şekilde protein tüketmek de iyi olur.Mesela 1 bardak süt.
Herhangi bi sağlık problemi yoksa boyun,bel,sırtta ağrı vs hissetmemek gerekir.Vücudun bu bölgelerinde ağrı varsa hareketi yanlış yapıyosunuzdur,duruşunuzu kontrol edin,gerekiyosa düzeltin.Düzeltemiyosanız tamamen bırakın,sakatlanırsınız.Videoda gördüğüm kadarıyla uyarılar da çıkıyo altyazıyla falan.Boyun,bel,sırtta sağlık problemi varsa zaten öncesinde doktora danışmak gerekir.

Son düzenleme:
8 minute abs mi daha zor bu mu karar veremedim ama kesinlikle zor bi çalışma.
Ben beğendim:)

Ben de başlamayı düşünüyorum shredla aynı anda yapmak istiyorum ama hareketler sanki shredın içinde geçen hareketler gibi geldi bana. Ve etkisini gösteriyor mu erkek gibi olmaz dimi vücudum? :KK30:

geçen sene egzersiz salonuna gidiyordum üç günde bir gidiliyordu buna benzer hareketler yaptırıyordu hocamız ve gerçekten daha bir ayda gözle görülür bir fark olmuştu fakat daha sonra iş nedeniyle gidemedim ve incelen bölgelerim egzersize başlamadan önceki halinden daha berbat duruma geldi egzersizlerin düzenli yapılması gerekiyor :122: kilo vermede pek etkili olmadı ama sıkılaştırma konusuna gelirse yararlı,kilo vermek için belirli bir diyet gerekli :KK56: :131:

arkadslar zor diye bise yoktur alistira alistira daha fazlasini basarirsinz benm yaptigm hareketlerin yannda basit kalmis ve 1 2 haftadan snra degisimi horeceksiniz !!

Kizlar ben yuotube telden giriyordum artik giremiyorum. Siz nasil giriyorsunuz. Telefondan giren arkadaslar bakabilir mi

egzersizler ileri seviye gerçekten. önceden kondisyonu olmayan arkadeaşların yapması gerçekten zor olabilir

X