- 7 Temmuz 2012
- 1.339
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buzdanmadam, ben de geç yaptım sanıyordum, (12:00) civarıydı....ama sen beni sollamışsın...
neyse; canım yansada yaptım :) bugün karnımı daha da düz hissediyorum ( hissediyorum diyorum çünkü psikolojik )
daha ne kadar düz olacaksa artık
ilk 4-5 gün kas ağrısı olabilir, sonrasında olmaması normal, düzenli yapıyorum dediğine göre, sen o kısmı çoktan geçmişsindir. Terlemek diyince, ben jillian kadar tere bulayanını görmedim..bi dene derimkızlar bende düzenli yapıyorum sabahları ama ağrı yada acı olmuyor bende sadece çok terliyorum
ilk 4-5 gün kas ağrısı olabilir, sonrasında olmaması normal, düzenli yapıyorum dediğine göre, sen o kısmı çoktan geçmişsindir. Terlemek diyince, ben jillian kadar tere bulayanını görmedim..bi dene derim
haa haaa, kısançlık bulaşıcı sanırım :))
ya hayatımda ilk kez bu kadar düz oldu karnım, b*kunu çıkarmak niyetindeyim :)) iyice içime yapışsın istiyorum, şöyle yan yatarken dümdüz görünmeyi, eğildiğimde jillianınki gibi sadece derilerimin (yağların değil) katlanıp üst üste bindiğini görmek istiyorum. çok şey mi istiyorum
o psikolojiden bana da lazım ben hiç düz hissetmiyorum hissetsem bile görünce o his kaçıyorbuzdanmadam, ben de geç yaptım sanıyordum, (12:00) civarıydı....ama sen beni sollamışsın...
neyse; canım yansada yaptım :) bugün karnımı daha da düz hissediyorum ( hissediyorum diyorum çünkü psikolojik )
kızlar bende düzenli yapıyorum sabahları ama ağrı yada acı olmuyor bende sadece çok terliyorum
Görücez görücez az kaldı yani senin adına,benim görmeme daha çok varhaa haaa, kısançlık bulaşıcı sanırım :))
ya hayatımda ilk kez bu kadar düz oldu karnım, b*kunu çıkarmak niyetindeyim :)) iyice içime yapışsın istiyorum, şöyle yan yatarken dümdüz görünmeyi, eğildiğimde jillianınki gibi sadece derilerimin (yağların değil) katlanıp üst üste bindiğini görmek istiyorum. çok şey mi istiyorum
herkesin en doğal hakkı öyle görünmek bence devam et süpersinnnn
aman yanlış anlaşılmasın birbirimize bakarak gaza geliyoruz biz tatlı tatlı atışıyoruz :) kimse kimseyi vazgeçirmeye çalışmıyor :)
kızlar bende dün ilk kez yaptım ama sorunum var :/
boynum çok ağrıyor zor yapıyorumüstelik ellerimle desteklediğim halde...arada dinlenme ihtiyacı duyuyorum..ağrımasa çok iyi yapcam..
bikaç ay önce bendede olmuştu ama ben resmen elimle çekiyodum boynumu yanlış yapıyodum ama şimdi düzelttim
Eki Görüntüle 498296
çokmu şey istiyorum :) ne var böyle bi göbüşüm olsa