Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar

ben bunu denemiştim ama nedense devamını getirmedim sizce çok etkilimi?

ben bunu denemiştim ama nedense devamını getirmedim sizce çok etkilimi?

o erimeye baslar yakında ödem yapms olabilir

ben de dün jilliandan sonra yaptım bayaa zorlandım ama inş. alıcaz buna da :)

ben pek zorlanmadım bunda, jillian daha zor ve yorucu sanki ben dinlenmeden yapıyorum göbekte pek fazlalık olmadığı içindir belkide,ha gayret ..

bu hareketleri yaptıktan kaç gün veya ay sonra dümdüz sert bir karına sahip olabilirim?her akşam aksatmadan yapsam mesela.birdde diyelim yapmaya başladım kilo kaybım olacak mı?artı sonradan kilo alsam karnımın düzlüğü bozulur mu?

Son düzenleme:
karnının durumunu görmediğim için bişey söylemek zor,ama düzenli olarak yaparsan 1-2 ay içinde sonuç vermeye başlar sanıyorum.
kilo olayı yemen içmenle alakalı bir olay ,sonradan kilo ,eğer egzersizleri bırakırsan tabiki bozulur,devamında biraz hafifleterek yaparsın hareketleri.
hep bunlar egsersiz yapmamaktan ve hareketsizlikten gelmiyormu zaten başımıza..

Evet en az 1 ay kadar düzenli olarak yapman gerekiyor .

Benim vucudum bir haftada alıştı ,artık zorlanmadan yapıyorum

Bende başladım buna Bana pek zor gelmedi hareketler, callaneticsle esnetmeye başlamışım sanırım vücudumu nihayet Ama yinede karın kaslarındaki o yanmayı hissediyorum, hissettikçe şevke geliyorum, bigün benimde dümdüz bir karnım olucak

biraz önce yaptım biraz simitlere iyi geliyormu acaba

Simitler için twist yapabilirsin .O daha etkili .

Bu arada ben düzenli olarak ,Slim & Six Pack yapıyorum

aa bundan bizde var bel çalıştırıyor kullanayım o zaman

slim six pack şimdilik 60 gün hedef koydum.bugün 18/60 yaptım...görev tamamdır.

göbek eritmek isteyenlere tavsiye edilir....

merhaba kızlar bende şimdilik 30 gün süre koydum ve yarın disiplinli bir şekilde başlıyacağım bilgilendiririm sizleri.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…