Karın germe 360 lipo meme büyütme bbl kombine operasyon tecrubelerim

Merhaba göbek deliğine pansumanı kaç gün yaptınız? Bugün kontrolüö vardı sormayı unuttm. Dikişlerin üstündeki bantları çıkardı. Göbeğimn üstünde sıvı birikmiş şırıngayla çekti
Bana yeni gobek deligi yapmafi doktor eskisinden devam. Ameliyat ta karar verecegim yeri degismeli mi diye soylemisti sonra da gerek kalmadigini söyledi

Belki hekimin yaklasimiyla alakali bi durumdur yüzüstü yada sırtüstü yatamama hali. Dik yada egik yurume hali de keza. Çünkü ben bunu arastirirken cogu 1 ay boyunca egik yurumekten bahsediyolardi ama bende oyle bi durum hic olmadi. Hep dik yürüdüm. Benim de korkum meme yuzunden sırtüstü nden baska yatis pozisyonuna izin verilmemesiydi ki doktorum geldiginde 2. Gunden itibaren yan da yatmaya basla dedi ve icime bi su serpildi. Çünkü hep alışık oldugum yan yatis pozisyonuydu. Yüzüstü zaten yatmadigim ve ustelik meme uzerine baski olacagi icin denemedim bile. Bbl yastiklari kullanmadim doktorum da onermedi zaten. Ama 1 ay oldu ameliyata beni hala yoran kalcamdaki degisik baski diyebilirim. Memeyi hic hissetmedim kas ustu olmasinin etkisi vardir muhakkak,karin germe sandığım kadar zor değildi sezeryandan daha hafif bi operasyon ama kalca bolgesi kendini hala hatirlatiyo aci agri degil direk,degisik bi rahatsızlık,et ezigi,spor sonrası hamlama gibi degisik. Anlatim bozukluklari ve uzun msj icin kusura bakmayin. Herseyi yazmak isteyince sanirim biraz karmasik oldu 🫣
Çok teşekkür ederim gayet çok güzel anlatmışsınız daha çok yeni ileriki aylarda çok daha güzel olacak günden güne vucüt zaten toparlayacak kendini kalçandaki baskıda daha yeni olmasından dolayı bence çünkü en büyük kas grubu kalçada olduğu için ordaki değişikliği hissetmek çok normal gibi geliyor bana inşallah darısı benim başıma olur bbl ve lipocıstion maharetli eller isteyen işlemler memnun kalmanıza çok sevindim lütfen ileriki zamanlarda arada bilgilendirme için ne durumda olduğunuzu vücudunuzun nasıl göründüğünü yazın lütfen ben çok korkuyor ve doktorda çok kararsızım 2 yıldır hep aklımda çokta istiyorum özgüvenim hiç yok kendimi dünyanın en çirkin insanı vucüdü gibi görüyorum 🥹

X