• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sık görüştüğüm arkadasım ve esimle ilgili sözleri!

Ben rahatsız edici şeyler görmedim anlatıklarından
ben ki havadan nem kapan be yani...
bilemiyorum tabi enerjisini sen hissetin kadının...

İlginç .Size tavsiyem böyle konuları kafaya takan bir kişiliğiniz varsa hiç gitmeyin evlerine beraber dışarda zaman geçirmeyin o da hergün gelecek değil ya yavaş avaş ayağını keser. Kimisi hiçkimseyi umursamaz o yüzden problem etmez . Sizinle utanarak bir durumumu paylaşayım .evlerine gittiğim bir akraba(kadın) bana dedi ki ya kalçaların ne güzel eşim diyor şimdi kocası keyfediyor. çok utanıp geçiştirdim çünkü patavazsız bir kadın.
Eğer birşeylere alınacaksanız önce söyleyen kişiye bakın çatlak biryse sorun yok :))
oha patavatsızlığın da bu kadarı :KK57::KK53:

Uzun zamandır sozde en yakın arkadasımla ilgili rahatsız oldugum seyler var. kimseye acamadıgım için buraya uye olup sizlere danısmaya karar verdim.
biz kasaba gibi bir yerde otururuyoruz pek gelişmemiş ve nufusu cok az olan bir yer. bahsettıgım arkadas ile eslerimiz aynı kurumda memur. evlerimizde yakın. eslerden dolayı cok sık gorusuruz ve bır yıldır tanısıyoruz.son bır aya kadar hersey guzeldı ama son zamanlarda beni rahatsız eden endişelendiren sozlerı oldu. bu yuzden artık onunla hiç gorusmek yuzunu dahı gormek istemiyorum. ama bastan oyle olmayınca sonradan mesafe koymak cok zormus. canı cok sıkılıyor ve bır tek ben varım gorustugu. ne zaman canı sıkılsa tak bize geliyor. sımdi rahatsız oldugum seylerı madde madde yazayım haklı mıyım yoksa abartıyor muyum siz bana soyleyın.

-arkadasın esı cok sert agresif sinirli uluorta heryerde esine bagırıp çagıran biri. ailesine gondermez yılda bı kere zorla giderler. para vermez. birsey istese almaz. bunun gibi bir cok şeyden hep dertli. ben de onun dertli oldugu şeeylerin hiçbiri yok şükür. ister istemez o da farkedıyo bunu. ve bana gecenlerde siz hiç kavga etmiyo musunuz diye sordu. bu birincisi.

-o bana esıyle tartısmasını anlatıyo.bende o uzulmesin diye benim esimde oyle yapıyo bazen diyorum. o da yok senın kı oyle değil. senin eşin şöyle böyle diyor. ve ben sinir oluyorum.

-esim biz nisanlıyken su an ki yere atanmıstı. bu hanımefendı durduk yere bana dedi ki. esin ilk geldiğinde ben bekar sanmıstım. kızkardeşime düşünmüşüm sonra eşime söyledim o da nişanlı olduğunu söyledi diyor. yaa bana bunu niye söylüyorsun ki ne yapmaya calışıyor anlamıyorum .

-ve asıl son noktayı koyduran söze geldik. ikimiz bi arkadaşa oturmaya gitmiştik. diğer 3. arkadaş biseylerden bahsetti.komsunun kızı esıne nasılsın dıye sormus buna sormamıs. cok sinir olmuş. bende haklısın orda ilk sana sormalıydı dedim. ne kadınlar var milletin kocasına göz dikiyo dedim. ki o zamanlar bu arkadastan böyle suphelenmıyodum. o konunun üstüne bu kıskanç arkadaş: ben olsam ben de düşünürüm . mesela benim eşim bana çok bağırıyo. başka arkadaşımın eşinin ona iyi davrandığını görsem eşi ne kadar iyi davranıyor derim dedi. bizim severek evlendiğimizi biliyor. ben hiç aşık olmadım keşke başımdan bi aşk gecseydi imkansız bi aşk yaşasaydım nasıl olurdu falan diyor.

bunları düşünmekten kafam şişti artık. nasıl davranayım bu kadına nasıl mesafe koyayım ya da nasıl bi cevap vereyim bilmiyorum. bana bi akıl verin. 3 haftalık hamileyim midem falan bulanmıyor ama ona çok rahatsız olduğum imajını mı versem midem bulanıyo falan mı desem. amacı ne, ne yapmaya çalışıyor. yorumlarınızı bekliyorum.​
anladığım kadarıyla arkadaşınız açık sözlü biri kötü bir niyetle yapıyor gibi gelmedi bana ama tabi sürekli aynı şeyleri dinleyince hem sıkılabilirsiniz. bir de mutluluğunuza gölge düşeceğinden çekiniyorsunuz galiba. bence insanların sıkıntılarına ortak olmak güzel birşey. arkadaşınızla aynı durumda olmadığınız için onu anlamayabilirsiniz bence hoşgörülü davranıp arkadaşınıza hobi gibi birşeyler bulabilirsiniz. mesela beraber spor yapabilirsiniz hem hamilesiniz doğumunuzun kolay olması için beraber çok eğlenceli olur .

Arkadasim oncelikle o kisiye karsi kalbine guven derim kalp insani yaniltmaz. cunku sen daha iyi bilirsin ama madem bize soruyorsun egerki sana siz kavga etmiyormusunuz dediyse biraz kıskançlık var gibi eger oyle bir durum varsa alakayi kes derim ,kiskanclik herseyi yaptirir insana birazdaha gozlemle eşin le ilgili birsey sorarsa yani cok fazla yaşantıniza dair iste o zaman net karari verirsin

Çok abartı yok ortada
Sinirlerini bozduğu o anlarda sinirlerinin bozulduğunu hissettir ya da o an hoslanmıyorum bu tür konuşmaların beni rahtsız ediyor de
Aslında art niyet hissetmedim sadece bazı insanlar biraz patavatsız oluyor öyle kabullenmek zorunda kalıyorsun ya da yol veriyorsun gidiyor

İlginç .Size tavsiyem böyle konuları kafaya takan bir kişiliğiniz varsa hiç gitmeyin evlerine beraber dışarda zaman geçirmeyin o da hergün gelecek değil ya yavaş avaş ayağını keser. Kimisi hiçkimseyi umursamaz o yüzden problem etmez . Sizinle utanarak bir durumumu paylaşayım .evlerine gittiğim bir akraba(kadın) bana dedi ki ya kalçaların ne güzel eşim diyor şimdi kocası keyfediyor. çok utanıp geçiştirdim çünkü patavazsız bir kadın.
Eğer birşeylere alınacaksanız önce söyleyen kişiye bakın çatlak biryse sorun yok :))

Cus deseydin.

Esi senin esin icin, senin kalcalarinla keyif ediyor mu demis ?
Allahim, ben olsam bir daha asla gorusmezdim o insanlarla.

ASLA ABARTILACAK BİŞEY YOK DEMİCEM...
ZATEN BÖYLE SAÇMA ÖZENTİLERLE BAŞLAR KISKANÇLIKLAR...
BACI BACIYI KISKANIYOR ÇEKEMİYOR BU DEVİRDE.
KESİNLİKLE UZAK DURUN.MESAFE KOYUN.HİÇ KİMSEYEDE HAYATINIZI AİLE ORTAMINIZI FAZLA AÇMAYIN...
BENİM ANNEMİNDE BU TARZ ARKADAŞLARI VARDI SONRA NE DUYDUK BİLİYOMUSUN?
o kadının arkadan birilerine 'kuma' giderim dini nikahlı dediğini duyduk...
oysa annemin EN İYİ arkadaşlarından biriydi !!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
canim yorumlari okumadim ama ben hep mesafeden yanayim hamileligin tadini cikar ve cok gorusne bence ne mecburiyetin var ki canini sikmaya

Kız kardeşine düşünme kısmı hariç bence bır sey yok. Sadece bıraz fesatlık var kıskançlıktan ötürü

Uzun zamandır sozde en yakın arkadasımla ilgili rahatsız oldugum seyler var. kimseye acamadıgım için buraya uye olup sizlere danısmaya karar verdim.
biz kasaba gibi bir yerde otururuyoruz pek gelişmemiş ve nufusu cok az olan bir yer. bahsettıgım arkadas ile eslerimiz aynı kurumda memur. evlerimizde yakın. eslerden dolayı cok sık gorusuruz ve bır yıldır tanısıyoruz.son bır aya kadar hersey guzeldı ama son zamanlarda beni rahatsız eden endişelendiren sozlerı oldu. bu yuzden artık onunla hiç gorusmek yuzunu dahı gormek istemiyorum. ama bastan oyle olmayınca sonradan mesafe koymak cok zormus. canı cok sıkılıyor ve bır tek ben varım gorustugu. ne zaman canı sıkılsa tak bize geliyor. sımdi rahatsız oldugum seylerı madde madde yazayım haklı mıyım yoksa abartıyor muyum siz bana soyleyın.

-arkadasın esı cok sert agresif sinirli uluorta heryerde esine bagırıp çagıran biri. ailesine gondermez yılda bı kere zorla giderler. para vermez. birsey istese almaz. bunun gibi bir cok şeyden hep dertli. ben de onun dertli oldugu şeeylerin hiçbiri yok şükür. ister istemez o da farkedıyo bunu. ve bana gecenlerde siz hiç kavga etmiyo musunuz diye sordu. bu birincisi.

-o bana esıyle tartısmasını anlatıyo.bende o uzulmesin diye benim esimde oyle yapıyo bazen diyorum. o da yok senın kı oyle değil. senin eşin şöyle böyle diyor. ve ben sinir oluyorum.

-esim biz nisanlıyken su an ki yere atanmıstı. bu hanımefendı durduk yere bana dedi ki. esin ilk geldiğinde ben bekar sanmıstım. kızkardeşime düşünmüşüm sonra eşime söyledim o da nişanlı olduğunu söyledi diyor. yaa bana bunu niye söylüyorsun ki ne yapmaya calışıyor anlamıyorum .

-ve asıl son noktayı koyduran söze geldik. ikimiz bi arkadaşa oturmaya gitmiştik. diğer 3. arkadaş biseylerden bahsetti.komsunun kızı esıne nasılsın dıye sormus buna sormamıs. cok sinir olmuş. bende haklısın orda ilk sana sormalıydı dedim. ne kadınlar var milletin kocasına göz dikiyo dedim. ki o zamanlar bu arkadastan böyle suphelenmıyodum. o konunun üstüne bu kıskanç arkadaş: ben olsam ben de düşünürüm . mesela benim eşim bana çok bağırıyo. başka arkadaşımın eşinin ona iyi davrandığını görsem eşi ne kadar iyi davranıyor derim dedi. bizim severek evlendiğimizi biliyor. ben hiç aşık olmadım keşke başımdan bi aşk gecseydi imkansız bi aşk yaşasaydım nasıl olurdu falan diyor.

bunları düşünmekten kafam şişti artık. nasıl davranayım bu kadına nasıl mesafe koyayım ya da nasıl bi cevap vereyim bilmiyorum. bana bi akıl verin. 3 haftalık hamileyim midem falan bulanmıyor ama ona çok rahatsız olduğum imajını mı versem midem bulanıyo falan mı desem. amacı ne, ne yapmaya çalışıyor. yorumlarınızı bekliyorum.​
Bela geliyorum demez derler ama sizde geliyorum demis , bence kesin iliskinizi kesin ahlaksizlik bu imasi bile ahlaksizlik ,

Bazi insanlar kötü niyetli olmasada hased oluyorlar, hased olan eliyle yapmasa gozuyle bitirir insani yuvana sahip cik neler duyuyoruz, Benimde esimin halasinin gelini var esi biraz huysuz bana gelince esinden anlatiyor ben benimkide oyle diyorum cunku cok nazarina geldim ve esimle hic bir sorun yokken tartistim defalarca , gidip gelmedim oda esek degilya oda gelmedi ben gitmeynce simdi oh rahatim...böyle insanlarla mesafeli olmak herzaman iyidir

Kadinin abarti soyledigi bir sey yokki.size kocasi hakkinda onca konusmadan somra vay soyle iyi vay boyle iyi dese,bu seferde baska sey diyecektiniz.
Esinizi kaybetmekten bu kadar korkmayin.

İyide bu kadınlar senin görüşmemen neyi değiştirecek ki?
Eşinle aynı yerde çalışıyorlarmış, onlar her gün görüşmeyecek mi?

Evet hayatınıza özeniyordur, çünkü kötü bir evliliği varmış.
Sizinki ise iyi.
Özenmesi normal.

Birde kız kardeşi için düşündüğünü söylemiş eşinizi.
Kız kardeşine yakıştırdığı adama ilgi duyabilir mi bilemiyorum.
Mide bulandırıcı olur bu.

İmkansız aşk konusunda eşinizi kasdettiğini düşünüyorsanız, eşinizi ondan uzak tuttun. Kendinizi değil.

Bebeğinizi sağlıkla kucaklayın inşallah..

Bana da çok ters gelmedi ama rahatsız oluyorsan elbette mesafe koyabilirsin.

Bazı insan sürekli negatifi dillendirir,yakınmayı sever.Mesela o seni çok mutlu sanıyormuş ama sen de onu çok mutsuz sanıyorsun.
O yakınmacı olduğu için,sen yakınmayınca mutlu sanıyor.Sen de tam tersi.
Halbuki o kişi sürekli mutsuz değildir,sen de her dakika mutlu değilsindir.Kişilik ve ifade biçimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Görüşmeyi düşünüyorsan,arkadaşına olumlu bakmayı ve yakınmaktan vazgeçmeyi aşılayabilirsin.

Eşinizi kız kardeşine düşünmesi dışında ben sizi rahatsız edecek bir söz ve hareket göremedim ..
Bence siz arkadaşınızdan sıkılmışsınız.

Back