• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle fotograf cekilmekten kaciniyor

Anlattığın şeylerden eşinin seni aldattığını düşünüyorum. Bu sebeple koymuyor fotoğrafları. Ayrıca tapu memuru olan insan neden haftada bir eve gelir? Neden her gün gelmiyor ben onu anlamadım?
Adam kendine ev mi açmış ne olmuşsa artık. Daha önce de vukuatı varmış çünkü.
Sehirler farkli malesef tayin isi olmadi bizde arada gidiyoruz yanina

Merhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
Merhabalar..
Uzunca bir suredir icime dert olan bi konudan bahsedicem esim nezaman biryerlere gitsek beraber foto cekinelim diye yanassam hep bi bahane buluyor yani en basidi soyle bi ornek vereyim hamileyim canim tatli istedi tatliyi beklerken bi foto cekinelim dedim bi sekilde bahane buldu yok gozleri kizarmis iyi cikmiyomus fotoda falan filan ertesi gunu annesiyle foto cekip instgrama whatsappa atio ciddi anlamda cok kiriliyorum sosyal medya hesaplarinda hic birlikte bi fotomuz yokk beraber gittigimiz yerlerde ikimizin oldugu foto varsa asla atmaz sadece kendini ve kizimi paylasir bunun nedenini sordugumda isimden dolayi kimsenin seni gormesini istemiyorum diyor acaba beni kendine yakistirmiyor mu cirkin mi buluyo desem degil 9 yil sevdik birbirimizi 2 yildirda evliyiZ sevgimize yakindan sahit olanlar biz bir bayani bukadar cok seven erkek gormedik derler
Tamam dunya guzeli degilim ama cirkin oldugumuda dusunmuyorum. Asil arkadas cevrem ailem beni ona yakistirmiyordu evlendigimiz zaman bu neden olabilir sorarim size
Kıskanıyor.her erkek paylaşmak istemez.

İlla her cekilen fotograf sosyal medyaya koyulcak diye bir sey yok ki neden fotograf cekilmiyor anlamadim.

Zaten konulmasinda ne gerek var herkes gorecek.

eşinizle aynı şehirde yaşamıyorsunuz haftada bir görüyorsunuz
gece telefonu elinize aldığınızda adam uykudan zıplayarak kalkıyor
şifreni asla vermiyor
önceden aldatmış
asla birlikte olduğunuz fotoğrafı koymuyor
çok açık değil mi sonuç
siz eşinizle yan yana bile değilsiniz ama herkes aşkınıza hayran
çelişkinin böylesi

şifreni asla vermiyor
önceden aldatmış
çok açık değil mi sonuç
çelişkinin böylesi
Eskiden hayrandi evlenmeden oncesinden bahsediyorum evlendikten sonra cok degisti tam anlatamadim sanirim

tanidigim esiyle sosyal medyaya fitograf atmayan adamlarin hepsi capkin.esimle aram kotu zaten vs vs deyip duran tipler

Bizde de durum senin durumunla aynıydı. Hatta benim durum daha feci. Beni sosyal hesaplarına eklemezdi. Telini elime vermez, şifre söylemezdi. Allah öyle bir Allah ki bütün pisliklerini karşıma çıkarttı. BoşandıM.

şifreni asla vermiyor
önceden aldatmış
çok açık değil mi sonuç
çelişkinin böylesi
Ooo böyle mi yapıyormuş. Resmi boşversin dedektif tutsun bence

sizi seviyordur ama aşık değildir.
sevmek başka şey tutkun olmak başka.
eğer aşk olsaydı aldatmak da olmazdı.
hareketleri anormal.
ayrı şehirde olmak çok büyük sıkıntı zaten.
bir de hamilesiniz. başkalarından saklıyordur evli olduğunu.

Facebookta esinle el ele mutlu bir fotografini hem de esinin duvarinda paylas esini de etiketle. Ustune de cok mutluyuz mutlulugumuzu meyvesiyle taclandiriyoruz...mutlulugumuz daim olsun askim iyi ki varsin... yaz ki esin mutlu evliyim ama mutlu degilim de demis olabilir. Hatta bunu babalar gununde de yapabilirsin. jestmis gibi. "Ilk babalar gunun kutlu olsun askim. Bebegimizle... sonsuza dek...hep boyle hep mutlu..." yaz ve esinin duvarinda paylas. Esini de etiketle. Bakalim ne tepki verecek.

Facebookta esinle el ele mutlu bir fotografini hem de esinin duvarinda paylas esini de etiketle. Ustune de cok mutluyuz mutlulugumuzu meyvesiyle taclandiriyoruz...mutlulugumuz daim olsun askim iyi ki varsin... yaz ki esin mutlu evliyim ama mutlu degilim de demis olabilir. Hatta bunu babalar gununde de yapabilirsin. jestmis gibi. "Ilk babalar gunun kutlu olsun askim. Bebegimizle... sonsuza dek...hep boyle hep mutlu..." yaz ve esinin duvarinda paylas. Esini de etiketle. Bakalim ne tepki verecek.
Face kullanmiyorum ama instgrmdan yaparim sahi babalar gunu ne zaman:))

şifreni asla vermiyor
önceden aldatmış
çok açık değil mi sonuç
çelişkinin böylesi
Oha. Arkadaslari da karilarini aldatiyor, birbirlerinin karilarina askiniz soyle yuce boyle muhtesem diye gaz vererek denge kuruyorlar herhalde. Evlilik bir kere eglence tam gaz devam ediyor anlasilan.

Merhabalar..
Sanki konuyu ben açmışım:işsiz::KK70: ama benim sorunm resim çekinmemesi sosyal mdyays koyupp koymaması deil

Merhabalar..
Benim eşimde son zamanlarda yapmaya başladı bunu. Eski resimlerimiz duruyor silinmedi ama yenisini koymuyor.
Ama bizim ki sadece face için geçerli yani diğer sosyal medya hesaplarına koyar.
Gerçekten de iş çevresinden çok insan var.
Ve alenen tüm anlarımızı görmelerini istemediğini söylüyor.
Hak verdim açıkçası. Bir kısmı yurtdışından , onlarda öyle bir millet ki utanmadan telefonuna bile bakarlar mesaj geldiğinde , milletin eşine kızına bakıp konuşuyorlar bile birebir şahidim.

Back