• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim odun ben yoruldum

Peki bosanmak kolaymi sizce bu hayatta dort dortluk hic kimse yok unutmayalim evlilik oyle basit siradan bisey degil hele cocuk varsa sen ayrilmis anne baba cocugu olmak nedir bilirmisin. Ha eger siddet olsaydi aldatma olsaydi dicektimki cocuk boyle bi evde buyuyecegine babasina hasret ama huzurlu bi evde buyusun ama bu dediklerim yoksa bu evlilik biraz daha kurtarilabilir gibi geliyor
Ben değil ama eşim boşanmış bir ailenin çocuğu. Kv dem eşim için boşanmayı geciktirmiş ve sonunda boşamış. Eşim keşke daha önce boşansaydı der annesi için. Varlığıda yokluğuda bir derdi babası için.

Elbetteki boşanmak kolay değil. Ama kimse bir ömür boyu mutsuz olmak istemez.

Peki bosanmak kolaymi sizce bu hayatta dort dortluk hic kimse yok unutmayalim evlilik oyle basit siradan bisey degil hele cocuk varsa sen ayrilmis anne baba cocugu olmak nedir bilirmisin. Ha eger siddet olsaydi aldatma olsaydi dicektimki cocuk boyle bi evde buyuyecegine babasina hasret ama huzurlu bi evde buyusun ama bu dediklerim yoksa bu evlilik biraz daha kurtarilabilir gibi geliyor

Afedesinizde şiddet size gore nedir.. Sadece tekmeler tokatlardan ibaret midir.. Annesine resmen tecavüz edilen bi ortamda büyüyen bir çocuga ilerde ornek alacağı kişi olarak babası gösterilebilir mi... Bu çocuk ilerde mikemmel biri mi olur yani.. Anası babası birbirine kopek gibi aşık insanların çocukları arasında hic mi çıkmıyor ipsiz sapsız çocuklar hep mi boşanmış ailelerin çocukları o dedikleriniz.. Sacmalamissiniz ve anladığım kadarıyla sizde baya sindirilmiş bi şekilde yetismissiniz.. Evlilikler kurtarılabilir evet ama sırf aldatma yok dayak yok diye susup oturulmaz müdahale edilir durum düzeltilir olmadı mi bitirilir insan kendine omur boyu bi öküze katlanarak mutsuzlugu hak görmez..

Asiri sadik biri tek iyi tarafi. Yolda bi kadij gorsun kafasini eger.. tv de acik kadin gorsun kanal degistrr.. eve cok bagli isten ciktigi gibi dogru eve gelir. Yalan soylemeyi hic beceremez. 5 vakit namazini duzenli kilar bunlar iyi denilebilecek huylari... ama diger huylari malum bu yuzden bunlarin onemi yok

Cok argo bir sey soyleyecegim ama olmayacak tabiri caizse ..ok gibi esiniz var. Bunu soylemek istemezdim ama size resmen tecavuz ediyor, narsistik ve hakaret ediyor. yetmiyor, eziyor ve uzuyor; ama iyi yanlari var hemen eve geliyor. Bence eve gec gelse daha iyi;hic degilse daha az mutsuz eder sizi.
Bir de namazini kildi ee ne oldu; bunun size faydasi ne! Bu esinizi iyi bir insan yapti mi, hayir, bence kotu biri esiniz. Dini ritual olarak yasayip, ruhsal kismini es gecmis esiniz ve size resmen iskence ediyor, hala iyi tarafi var diyorsunuz. Lutfen kendinize gelin ve kendinize bunu yapmayin, yazik gencecik insansiniz ya. Gicik oldum odununuza!

Ha
Afedesinizde şiddet size gore nedir.. Sadece tekmeler tokatlardan ibaret midir.. Annesine resmen tecavüz edilen bialmakttamda büyüyen bir çocuga ilerde ornek alacağı kişi olarak babası gösterilebilir mi... Bu çocuk ilerde mikemmel biri mi olur yani.. Anası babası birbirine kopek gibi aşık insanların çocukları arasında hic mi çıkmıyor ipsiz sapsız çocuklar hep mi boşanmış ailelerin çocukları o dedikleriniz.. Sacmalamissiniz ve anladığım kadarıyla sizde baya sindirilmiş bi şekilde yetismissiniz.. Evlilikler kurtarılabilir evet ama sırf aldatma yok dayak yok diye susup oturulmaz müdahale edilir durum düzeltilir olmadı mi bitirilir insan kendine omur boyu bi öküze katlanarak mutsuzlugu hak görmez..
Hayr ben sadece yalnis yonlendirip uzaktan neyin ne oldugunu bilmeden ayrilmasin diye akil veremem. Sonucta biz degil konu sahibi zorluk yasayacak. O cocugunda vebalini almaktan Allahtan korkarim.

Ben değil ama eşim boşanmış bir ailenin çocuğu. Kv dem eşim için boşanmayı geciktirmiş ve sonunda boşamış. Eşim keşke daha önce boşansaydı der annesi için. Varlığıda yokluğuda bir derdi babası için.

Elbetteki boşanmak kolay değil. Ama kimse bir ömür boyu mutsuz olmak istemez.

Tabi muhakkak oyle dinimizde bile bosanmak helal ama iste belkide konu sahibi biraz destek birazda moral almak icin acti konuyu bilemiyoruzki suan bu olaylara birde esinin gozunde nasil bazen insanin farkinda olmadigi o kadar cok hatasi oluyorki bunu da anca birini isinin ehli bi psikolaga gidip mesele butunuyle anlatilmali bu sekilde bi yigin evlilik kurtarildi yani arada cocuk varsa kurtarilmaya calisilmali yok olmadi tabi ayrilik boyle evlilikten daha hayirli olabilir

Ha

Hayr ben sadece yalnis yonlendirip uzaktan neyin ne oldugunu bilmeden ayrilmasin diye akil veremem. Sonucta biz degil konu sahibi zorluk yasayacak. O cocugunda vebalini almaktan Allahtan korkarim.

Hangi konuda zorluk yaşayabilir ki bu durumunda terketmesi gereken bi evi yok zaten ailesinin yaninda yaşıyorlar.. Çocuk bu babasını hatırlamaz bile göstermese.. Nitekim babanın umrunda değilmiş ki hamile karısına perde astırıp ayaklarını uzatıp keyif yapabiliyor.. Duzelmiycekse olmasın böle baba daha iyi neyin vebali bu.. Boşanmak maalesef dinimizce rabbimin en sevmediği haklardan biridir ama haktır sonuçta helaldir ve eğer olmuyorsa asil o zaman vebale girilmiş olur öyle bir ortam ne bu konuyu açan arkadasimiza ne o çocuğa haktır..

Serseri olmasada cok duzgun olduklari nadir gorunur bence. Ama bakin yine olmaz demiyorum olabilir cok guzel duzgun terbiyeli biride cikabilir ama bu durumda annenin omuzlarina cok yuk biner hem anne olacak hem baba ustune cocugun baba sinkn yerine koyabilecegini ornek alabilecegi birinide bulmasi lazim dede amca dayi vs..

Nereden aldin bu bilgiyi, arastirma mi yaptin, elinde veri mi var? Hapishaneleri dolasip suclularin anne babasinin bosanmis olup olmadigina mi baktiniz? Bos bos konusuyorsunuz, uyeye akil vermek ayri, genelleme yapmak ayri.

Anne baba ayrilinca cocuktan ayrilmak zorunda degil ciftler, anlasamayan iki yetiskin ayriliyor ve ayni evde yasamama karari veriyorlar. Bu cocugunuzdan bosanmaniz demek degil, herseyi birbirine karistirip corba etmissiniz. Yok bosanmis anne baba cocugu duzgun olmuyormus, lafa bak cay demle.

Cok uzuldum.

Hic cekilecek turden degil.

Bosanip bosanmamak size kalmis.

Ama en kotusu de gonul rizaniz disinda sizi iliskiye zorlamasi. Bu resmen tecavuz!

Artik yoruldum sevismeyi bile bilmiyor beni cinsellikten soguttu. Hamileyken cimrilik yapip prezervatif almadi takmadi onun yuzunden enfeksiyon kaptim kesem yirtildi oglum erken dogdu. Hsmile kalmamda onun yuzunden oldu erken bosaluyor bazen korunmuyor da..

yeminle kocandan midem bulandı tiksindim. koca demeye bin şahit isteyen bi parazit maalesef. bu kadar dayanmana bile gerek yok. madem zaten ailenle yaşıyorsun boşa gitsin bunu daha niye çekiyorsun.
ben burda boşan kelimesini en kullanmayanlardanım ben bile böyle diyorsam dayanılacak gibi bir evlilik olmadığı bellidir.

Peki aynı evin içinde ailen fark etmiyor mu konu sahibi onlardanda mi çekinmiyor hiç?
Valla çok pislik bi herif geldi benim gözümün önüne okuyunca .
Hiç çekilecek bi adam değil.Hayir tüm huylarini duzeltse bile adamın kadına bakış açısı çok yanlış.
Zaten sen bosanacagim deyince hatalarimi duzelteyim vs.demek yerine bir de tutmuş isyan ediyor.
Karaktersiz olduğu burdan belli.
Ama hayattan korkma konu sahibi.

Merhaba kizlar esimden bazen ayrilmayi dusunuyorum bazen icimden bi ses abartiyorsun diyor... :KK43: sizce abartiyor muyum :KK43:

Esim isten gelir tv laptop basina gecer birsey sorsam duymaz kirk kez sorup oyle cvp alirim...

Yemekleri dort dortluk ister.. pilavina kadar hep tertipli olcaksin ona insanlarin dahinik zamanlari illa olur hastalik var saglik var. Ama kendisi kiyafetlerini kirli sepetine atmayi bilmez. Oturma odasinda koltugun altindan corabi cikar. Benim bi daginikligimi gorse ben bekarken derli topluydum der.

Hep beni elestirir hem de oyle bi elestrr ki... hep kotu seylerimi gorur iyi seylerimi taktir etmez kotu seyleri hemen elestrr..

Hic gezmeye goturmez tek cikmama da izin vermez zaten burda arkadasim hic yok belki arkadasm olsa karismazdi. Kendisi para gidecek diye gezmeye goturmuyo.. bi di disari cikmak 100 tl diyo :KK43: artik sikilmaya basladim..

Fotografcekilmeyi hic sevmez hep kavga ederiz ben resim cekince.. anilara hic onem vermez...

Ayrica benim ailemle ortak ev aldik ayni evde yasiyoriz. Esim kendisi istedi.. ben karsi ciktim yeni dogum yapmistim bi de bebegim bronsit oldu hastanede yatarken almislar ailemin kanina girip ikna etmis.. onun amacui tembelliginden dolayi bebege ailem yardim edecek ve ortak ev almis olcak. Ben evde ailemle muhabbet edip onun kafadsini sisirmiycem.. Kendi ailemde olsa bazen sikintilarini yasiyorum bebek bakiminda.. annemle babam cok kavga eder. Bebegimin yaninda kavga edip bagrisiyorlar... uyarinca aliniyorlar. Kendimi aile gibi hic hissetmiyorum.. hala kendi ailemle yasiyorum. Ise girmrk istiyorum gece bebegim 5-6 kez en az uyaniyor uykusuz geziyorum.. artik esimden sogudum baskalarinin iliskilerini gorunce uzuluyorum. Ayrica esim cinsellige cok duskun cok sık iliskiye girmek istiyo ben istemeyince zorluyo beni bi yerlerimden zorla asiliyo gulerek... ailesi de cok ilgisiz hic arayip sormuyorlar... Ben bskimli anlayisli dusunceli biriyim esim tam tersim... kilo aldi boyu kisa dikkat et az ye diyorum simdi 90 kg olunca ekmegi kesti sukur.. kisacasi odun dusuncesiz.. ozel gunlere onem vermeyen kadina deger vermey en biri.. hamileyken bile perde taktim gozunun onunde ayak uzatip tv izledi adam... iste boyle odun bi adam... evlenmeden once hic boyle degildi bu kadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi...
Eşinizin içgüveysi olmayı kabul etmesi garip geldi. Günümüzde birçok erkek bundan çekiniyor. Kendi aileniz bile olsa beraber yaşamak kolay olmuyor bazen. Sizin kendi stresiniz yetmezmiş gibi birde ikinci bir karı koca gerginliğinin içinde kalmak.. Zor. Benim annem babamda bebeğimin yanında kavga ettiklerinde çok rahatsz olurum. Ayrıca psikolojik olarakta hemen karnıma ağrılar girer gerilirim. Eşiniz bu durumlara nasıl tahammül edebiliyor acaba.. Nasıl rahatsız olmuyor..

Bunun dışında eşinize yapabileceğiniz en güzel iki haraket, önce güzelce konuşup anlamasına çalışmak, sonra bundan anlamadığına son bir kez daha karar verip araya set çekmek. Setten kastım, kendisi paşa torunu sanmasına engel olmak. Bırakın onu kendi haline. Sizdeki duygusal değişimi fark etmesini sağlayın. Sanki artık onu sevmiyormuş onunla ilgilenmiyormuş gibi.. Normalde neyseniz dozajı arttırın. Azarlar biçimde değil, ama istemediğiniz konuda net sözlerle. Sİze ancak bu şekilde saygı duyabilir. Bırakın yumuşak ağızlı yumuşak başlı olmayın. Evde kim olursa olsun, bunu da eşiniz istemiş. O paşa torunuysa sizde kraliçe kızı yani.. O değer vermiyorsa siz kendinize değer vericeksiniz. Bunu da herkes anlayacak

aile çok farklı allah onların yoklugunu acısını göstermesin.
Eşiniz içinde sizin durumunuz çok zor değişirmi onu da bilmem karakter meselesi değişebileceğini düşüşünoyrsanız verin mücadelenizi.Eğer değişmiyorsa boşverin kendinizi üzmeye değmez.

Canın inan benim eşimde böyle ama bebeğim var benim de onunla ilgileniyorum.artık umursamıyorum onu.kendine arkadaş edin.sosyallesirsen inan daha az düşüneceksin bunu

Merhaba kizlar esimden bazen ayrilmayi dusunuyorum bazen icimden bi ses abartiyorsun diyor... :KK43: sizce abartiyor muyum :KK43:

Esim isten gelir tv laptop basina gecer birsey sorsam duymaz kirk kez sorup oyle cvp alirim...

Yemekleri dort dortluk ister.. pilavina kadar hep tertipli olcaksin ona insanlarin dahinik zamanlari illa olur hastalik var saglik var. Ama kendisi kiyafetlerini kirli sepetine atmayi bilmez. Oturma odasinda koltugun altindan corabi cikar. Benim bi daginikligimi gorse ben bekarken derli topluydum der.

Hep beni elestirir hem de oyle bi elestrr ki... hep kotu seylerimi gorur iyi seylerimi taktir etmez kotu seyleri hemen elestrr..

Hic gezmeye goturmez tek cikmama da izin vermez zaten burda arkadasim hic yok belki arkadasm olsa karismazdi. Kendisi para gidecek diye gezmeye goturmuyo.. bi di disari cikmak 100 tl diyo :KK43: artik sikilmaya basladim..

Fotografcekilmeyi hic sevmez hep kavga ederiz ben resim cekince.. anilara hic onem vermez...

Ayrica benim ailemle ortak ev aldik ayni evde yasiyoriz. Esim kendisi istedi.. ben karsi ciktim yeni dogum yapmistim bi de bebegim bronsit oldu hastanede yatarken almislar ailemin kanina girip ikna etmis.. onun amacui tembelliginden dolayi bebege ailem yardim edecek ve ortak ev almis olcak. Ben evde ailemle muhabbet edip onun kafadsini sisirmiycem.. Kendi ailemde olsa bazen sikintilarini yasiyorum bebek bakiminda.. annemle babam cok kavga eder. Bebegimin yaninda kavga edip bagrisiyorlar... uyarinca aliniyorlar. Kendimi aile gibi hic hissetmiyorum.. hala kendi ailemle yasiyorum. Ise girmrk istiyorum gece bebegim 5-6 kez en az uyaniyor uykusuz geziyorum.. artik esimden sogudum baskalarinin iliskilerini gorunce uzuluyorum. Ayrica esim cinsellige cok duskun cok sık iliskiye girmek istiyo ben istemeyince zorluyo beni bi yerlerimden zorla asiliyo gulerek... ailesi de cok ilgisiz hic arayip sormuyorlar... Ben bskimli anlayisli dusunceli biriyim esim tam tersim... kilo aldi boyu kisa dikkat et az ye diyorum simdi 90 kg olunca ekmegi kesti sukur.. kisacasi odun dusuncesiz.. ozel gunlere onem vermeyen kadina deger vermey en biri.. hamileyken bile perde taktim gozunun onunde ayak uzatip tv izledi adam... iste boyle odun bi adam... evlenmeden once hic boyle degildi bu kadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi...
Bu ne perhis bu ne lahana tursusu kendinde temizligin t si yok afedersin hayvan gibi ustunu basini saga sola birakir senden herseyi dort dortluk bekler vede bebisin varken vs.... eger bosanmiyorsan sende takma kafana gore yasa yemegini eksik yap kiyafetlerine onem verme ne demek yalniz cikmana izin vermez napar cikicnca yada onu isteklerini yapmayinca dovermi siddet varsa zaten durma yaninda o hayatini istedigi gibi yasiyorsa sende yasicaksin yoksa ne kendine ne yavruna hayrin olmaz lütfen ama lütfen biraz kendi degerinizi bilin

Ne diyeceğimi bilemedim.
Eşimle iletişimi kes belki özler seni önemser.

Back