Mrb kizlar. Kimseye anlatamadiklarimi buraya yazmaya bekarar verdim.
Benim bir abim var, ikimizde son 2 yil icinde evlendik. Hayat sartlari ve ailemin devamli söyledikleri beni abimin evliligi ile kendi evliligimi kiyaslamaya itiyor.
Söyleki abim ve esi cok iyi para kazaniyorlar, isleri saglam (memur ikiside). Evleri büyük genis, gidip geldikleri samimi arkadaslari var. Buaralar arsa bakiyorlar ev yaptircaklar. Ayrica esi yeni hamile. Yani disardan bakildiginda sorunsuz hatta mükemmel bir hayatlari var. Ikisininde fizigi düzgün, sporu seven insanlar.
Gelelim bana. Ben üniversite bitirdim fakat buna layik bir is bulamadim maalesef "normal" kazaniyorum diyeyim. Esimde öyle. Kaldigimiz ev cok kücük 45 metrekare (bulundugumuz yerde kiralar cok yüksek oldugu icin). Pek ortak arkadaslar edinemedik gidip geldigimiz arkadaslarimiz yok. Spor hayatimiz pek yok ben arada yürüyüs yaparim herzaman bir 10 kilo fazlam vardir yapisti resmen gitmiyor. Esimdede ayni sorun. Ikimizde maalesef yemegi seven insanlariz.
Annem bunu her firsatta dile getirir kilo vermemiz gerektigini söyler, ayni zamandada abimin esinin nekadar zayif oldugundan bahseder. Esimin kilo vermesi gerektigini söyler, giyimimizi elestirir (sadece bana söyler ama esimin haberi yok). Babam niye dogru düzgün is bulamiyorsun diye basimin etini yer.
Bunlari ailemden duymak ve abimde bende görmek istediklerini görmek beni hayattan soguttu resmen her yanliz kaldigimda bunlari sorgular oldum. Abime karsi en ufak bi fesatlik yok icimde ama ne yalan söyleyim kiskanmiyor degilim bende onun gittigi okullara gittim bende cok caba sarfettim ama birseyleri becerememisim birsekilde. Abim hep sansli oldu ben sanssiz
Bu piskolojiden nasil kurtulurum diyete baslamak istiyorum önce kendimden baslayim diyorum ama öyle zor kilo veriyorumki