- Konu Sahibi bigunmutlaka
Böyle hayat geçmez nasıl 10 sene bu halé katlandıniz..Bir An önce psikiyatri gidin en acilinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizleri severim eşimin burcu Akrep burçları sevdiklerine karşı en takıntılı olabilen burçlardan biridir ileri derecede de kıskançtır yani genellemiyim tabi ama yakından tanıdığım tüm akrep burcu insanlar sizin anlattığınız gibi benim ex eşim de öyle.. Bence bunun takıntı olduğunu bilmeniz bile sizi en az bi adım öne götürür konuyu aşma konusunda.. Öncelikle büyük ihtimalle durumu kendi çabanızla aşamazsınız bi psikolog ( psikiyatr değil psikolog) yardımıyla üstesinden gelebiliceğinizi düşünüyorum.. Çünkü uzun yıllar sizin gibi davranan bi eşin karşı tarafında yer aldım ve malesef sonunda dayanamadım
Tabiki öyle genelleme yapmak doğru olmaz.. Öyle bişey olsa herkesin karakteri burcuna göre olsa 12 çeşit insan olurdu dünyada ben de deneyimlerimden ve etrafımdaki akrep burcu insanlardan yola çıkarak soyledim.. Atıyorum benim kıskanç olma olasılığım %50yse akrep burcunun %70-80 dir.. Ama tabi insanın karakterini oluşturan çok faktörler var.. Özgüven meselesi de bunlardan bi tanesi..ben akrep burcuyum ama bende kiskancligin zerresi yok.. herkes oyle zannediyor ama her akrep burcu kiskanc ve sevgisiyle bogan tippler olmak zorunda diil. belki yukselen burcumun etkisidir bilmiyorum. bir de ben kiskancligin aslinda ozguvensizlikle alakali oldugunu dusunuyorum. kisi eger ozguvensizse hangi burctan olursa olsun partnerini kiskanacaktir
Cumleten sagolun tedavi zaten olmadi bi daha gitmem demiyorum tekrar baslayip olacagim..ayrica her hastaliga bakildigi gibi bakilmiyor bunu sanki simariklik yada kaprismis gibi kınanip tepku verilmesi cok gereksiz ve sacma bende normal olmadigini biliyorum halimden memnun olmadigim icin actim konuyu gereksiz elestriler sadece moral bozucu
Eşinizin rahatliginin sebebi sizi çoktan çözmüş olmasi olabilirFark ediyor tabi cogu zaman tavrima suratima yansiyo ama o alismis artik pek umursamiyo normal sayiyo yani onun hayata bakis açisi
" sirf sen baska biseyle memnun olmuyosun tek beni hayatin merkezine koyuyosun diye bende oyle yapamam hayat devam ediyo tek bir seye odaklanmak sacma " boyle dusunuyo yasiyo dolu dolu geri kalmiyo yapmak istedigi seylerden benide yadirgamiyo alismis
Bense gecmise nazaran davranislarimi kontrol ediyorum cok bogmuyorum bid bid etmiyorum ama ya gece cok agliyorum ya kendimi sıkıyorum mideme vuruyo
Aslinda gayet siradan bi aileyiz bana uymayan memnun etmeyen kisim ben hayata oyle bakamiyorum iste adam eve ekmek getirsin faturalari odesin kadin evin isine cocuguna baksin aksam yemek yenip sabah duzene devam boyle rutin herkesin gorevini yaptigibi işleyis degilde askla sevgiyle tutkuyla devam etsin istiyorum birlikte vakit gecirmek icin can atsin eve kosarak gelsin arkadaslariyla gecirdigi vakkitten ziyade ailesini oncelikli gorsun bakisinda sevgisini hissediyim istiyorum ha tabi benim yazdiklarimdan sonra diyosunuz tahammul ettigine sukret ama oyle degil isin asli..bu yazdiklarimin belki % 20 sini o goruyo ben ne yapiyosam en cok kendime yapiyorum
Anlıyorum güzel ifade etmişsiniz..Sizin bu isteklerinizi hemen hemen istemeyen yoktur..Biraz evlilikte ayrida kalınmadigi için heyecan azalıyor bu normal bir durum aslında.bence çok sıkmadan gayet tabi çok sevmeniz çok güzel.ama hayatınızın merkezi olmasi sizi çok yıpratır.Ona bunu çok hissettirmeyin.biraz ben sizde anksiyete bozukluğundan suphelendim.bi araştırın isterseniz olurmu?Fark ediyor tabi cogu zaman tavrima suratima yansiyo ama o alismis artik pek umursamiyo normal sayiyo yani onun hayata bakis açisi
" sirf sen baska biseyle memnun olmuyosun tek beni hayatin merkezine koyuyosun diye bende oyle yapamam hayat devam ediyo tek bir seye odaklanmak sacma " boyle dusunuyo yasiyo dolu dolu geri kalmiyo yapmak istedigi seylerden benide yadirgamiyo alismis
Bense gecmise nazaran davranislarimi kontrol ediyorum cok bogmuyorum bid bid etmiyorum ama ya gece cok agliyorum ya kendimi sıkıyorum mideme vuruyo
Aslinda gayet siradan bi aileyiz bana uymayan memnun etmeyen kisim ben hayata oyle bakamiyorum iste adam eve ekmek getirsin faturalari odesin kadin evin isine cocuguna baksin aksam yemek yenip sabah duzene devam boyle rutin herkesin gorevini yaptigibi işleyis degilde askla sevgiyle tutkuyla devam etsin istiyorum birlikte vakit gecirmek icin can atsin eve kosarak gelsin arkadaslariyla gecirdigi vakkitten ziyade ailesini oncelikli gorsun bakisinda sevgisini hissediyim istiyorum ha tabi benim yazdiklarimdan sonra diyosunuz tahammul ettigine sukret ama oyle degil isin asli..bu yazdiklarimin belki % 20 sini o goruyo ben ne yapiyosam en cok kendime yapiyorum