• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle fotograf cekilmekten kaciniyor

Oha. Arkadaslari da karilarini aldatiyor, birbirlerinin karilarina askiniz soyle yuce boyle muhtesem diye gaz vererek denge kuruyorlar herhalde. Evlilik bir kere eglence tam gaz devam ediyor anlasilan.
Baskalarinin sorunlari sizi cok mu eglendirdi acaba ben burda ayni seyi yasayan var mi yada nasil halledebilirim bunu diye paylastim sizi eglendirsin diye degil adam gibi fikrinizi soyleyecekseniz buyrun ama assagilayacaginiz tarzda konular degil edebinizle konusun lutfen soyledigim cumleleri saptirip abuk sabuk yorum yazmayin...

Benim eşimde son zamanlarda yapmaya başladı bunu. Eski resimlerimiz duruyor silinmedi ama yenisini koymuyor.
Ama bizim ki sadece face için geçerli yani diğer sosyal medya hesaplarına koyar.
Gerçekten de iş çevresinden çok insan var.
Ve alenen tüm anlarımızı görmelerini istemediğini söylüyor.
Hak verdim açıkçası. Bir kısmı yurtdışından , onlarda öyle bir millet ki utanmadan telefonuna bile bakarlar mesaj geldiğinde , milletin eşine kızına bakıp konuşuyorlar bile birebir şahidim.
Amac zirt pirt paylassin degil ztn ama yani evli olduguna dair birsey gormek mumkun degil profilinde

Baskalarinin sorunlari sizi cok mu eglendirdi acaba ben burda ayni seyi yasayan var mi yada nasil halledebilirim bunu diye paylastim sizi eglendirsin diye degil adam gibi fikrinizi soyleyecekseniz buyrun ama assagilayacaginiz tarzda konular degil edebinizle konusun lutfen soyledigim cumleleri saptirip abuk sabuk yorum yazmayin...
Eglenmedim. Fikrimi ifade ettim. Kocaniz daha once aldattiysa yine aldatiyor muhtemelen ve sosyal medyada fotografinizi paylasmiyor cunku aldattigi kisiye ya mutsuz bir evliligi oldugunu ya da bekar oldugunu soyledi. Arkadaslari da bildigi icin durumu size gaz veriyorlar. Bana hesap soracaginiza tuhaf yollarla eglenen kocaniza hesap sorsaniz hayatinizin kalan kismi kurtulur.

Eglenmedim. Fikrimi ifade ettim. Kocaniz daha once aldattiysa yine aldatiyor muhtemelen ve sosyal medyada fotografinizi paylasmiyor cunku aldattigi kisiye ya mutsuz bir evliligi oldugunu ya da bekar oldugunu soyledi. Arkadaslari da bildigi icin durumu size gaz veriyorlar. Bana hesap soracaginiza tuhaf yollarla eglenen kocaniza hesap sorsaniz hayatinizin kalan kismi kurtulur.
Iyide bunu soyleyen onun arkadaslari degilki bnm arkadaslarim ve simdi degil oncesinde soyluyorlardi esimin gercktn beni sevdigini 3.defadir bunu soyluyorum lafi cimbizla secmeyin konuyu farkli yollara tasiyosunuz esim beni aldatiyorda olabilir basina boyle bisey gelen varsa sonu aldatmayla biten varmi diye fikir beyan ediyor herkes

Lafi cimbizla secmekle alakasi yok. Seven insan aldatir mi bu tartisma konusu ve sindirmesi de oldukca zor. Ayrica ben gordum onceki sayfalardaki yorumlarda ve BenveUtkum BenveUtkum yazmis benim esim de benzer davraniyordu bosandim diye ve gercekleri gordugu icin sukrediyor. Gercekten goruneni degil teselli istiyorsan soyle ona gore yorum yapacagim. Sen gecmise gommek istiyorsun bazi seyleri ama ben aldatan erkege hicbir zaman guvenilecegini sanmiyorum. Bir kere yapabilen bir daha cok rahat yapar.
Iyide bunu soyleyen onun arkadaslari degilki bnm arkadaslarim ve simdi degil oncesinde soyluyorlardi esimin gercktn beni sevdigini 3.defadir bunu soyluyorum lafi cimbizla secmeyin konuyu farkli yollara tasiyosunuz esim beni aldatiyorda olabilir basina boyle bisey gelen varsa sonu aldatmayla biten varmi diye fikir beyan ediyor herkes

Lafi cimbizla secmekle alakasi yok. Seven insan aldatir mi bu tartisma konusu ve sindirmesi de oldukca zor. Ayria ben gordum onceki sayfalardaki yorumlarda ve bir arkadas yazmis benim esim de ayni boyle davraniyordu bosandim diye ve ercekleri gordugu icin sukrediyor. Teselli istiyorsan ona gore yorum yapacagim.
Ben yorumunuz olumsuz diye soylemeddim sadece ifade edis sekliniz cok sert ve kirici dalga gecer gibi ayrica siz yada diger yorum yapan arkadaslar teselli edince durum duzelmio tesekkur ederim..

Ben yorumunuz olumsuz diye soylemeddim sadece ifade edis sekliniz cok sert ve kirici dalga gecer gibi ayrica siz yada diger yorum yapan arkadaslar teselli edince durum duzelmio tesekkur ederim..
Onceki yorumumu editledim bakabilirsiniz. Yorumumda dalga yok. Ben de tesellinin ise yaramayacagini dusundugum icin acikca dusundugumu yazdim fakat hosunuza gitmedi.

Lafi cimbizla secmekle alakasi yok. Seven insan aldatir mi bu tartisma konusu ve sindirmesi de oldukca zor. Ayrica ben gordum onceki sayfalardaki yorumlarda ve BenveUtkum BenveUtkum yazmis benim esim de benzer davraniyordu bosandim diye ve gercekleri gordugu icin sukrediyor. Gercekten goruneni degil teselli istiyorsan soyle ona gore yorum yapacagim.
Bnde ozamn guya seviyordu ve aldatmis simdi bnmde sevgim ilk zmnlarki gibi degil onunda apacik oyle simdi havada karada aldatr mesele bunu ispatiyla yakalayabilmkte arayan bulur bakalim hakkimizda hayirlisi maddin anlmda ona bagimli degilim cok sukur resti cekebilecek gucteyim cocuklarim icinde katlanamam inceldigi yerden kopar ama emin olmam lazmbunun icin

Bnde ozamn guya seviyordu ve aldatmis simdi bnmde sevgim ilk zmnlarki gibi degil onunda apacik oyle simdi havada karada aldatr mesele bunu ispatiyla yakalayabilmkte arayan bulur bakalim hakkimizda hayirlisi maddin anlmda ona bagimli degilim cok sukur resti cekebilecek gucteyim cocuklarim icinde katlanamam inceldigi yerden kopar ama emin olmam lazmbunun icin
Canim oyle bir durum varsa ki cok supheli duruyor insallah yakalarsin sen de bahsettigim arkadas gibi. Sen bu arada arkadaslarin tavsiye ettigi gibi kendi hesabina fotograf yukleyip esini etiketle. Esinin hesabinda baska seyler de paylas senin fotografini icermeyen ama ask temali seyler resimler yazilar vs. Sonra da halini tavrini incele.

Son düzenleme:

Kızmayın ama ben de biraz böyle düşündüm. :( zaten bir kriz atlatmışsınız normalde evliliğind daha çok sahiğ çıktığını göstermesi gerekmez miydi? Sizi seviyor olduğu doğrudur mutlaka ama seveni de yapıyor bunların ne yazık ki :((

Canim oyle bir durum varsa ki cok supheli duruyor insallah yakalarsin sen de bahsettigim arkadas gibi. Sen bu arada arkadaslarin tavsiye ettigi gibi kendi hesabina fotograf yukleyip esini etiketle. Esinin hesabinda baska seyler de paylas senin fotografini icermeyen ama ask temali seyler resimler yazilar vs. Sonra da halini tavrini incele.
Sifresini bilmiyorum malesef kndi hesabimdan paylasip etiketlerimde sanki onu aldatmis olan bnmde ben biseyleri kurtarma cabasindayim kalkip konu aciyorum bukadar insanin vaktinden caliyorum nekadar zayifiz kadinlar olarak inceldigi yerden kopsun beee

Kızmayın ama ben de biraz böyle düşündüm. :KK43: zaten bir kriz atlatmışsınız normalde evliliğind daha çok sahiğ çıktığını göstermesi gerekmez miydi? Sizi seviyor olduğu doğrudur mutlaka ama seveni de yapıyor bunların ne yazık ki :KK43:(
Malesef sanki namus birtek kadin icin var onlar yapar bisey olmaz affedilir ama kadin yapar namussuz olur hic bir erkek durust bir kadini hak etmiyornamussuzluk edene namussuz gerekte aslinda

Sifresini bilmiyorum malesef kndi hesabimdan paylasip etiketlerimde sanki onu aldatmis olan bnmde ben biseyleri kurtarma cabasindayim kalkip konu aciyorum bukadar insanin vaktinden caliyorum nekadar zayifiz kadinlar olarak inceldigi yerden kopsun beee
Kadinlar yuvayi korumak icin sonuna kadar ugrasir her zaman o yuzden derim bosanmis kadinla evlenilir ama bosanmis erkekle evlenmeden once iyice arastirmak gerek. Bir de cok kotu bir evlilik gecirdim, karim cok kotuydu, tekrar birine baglanmaya cok korkuyordum seninle karsilasana kadar derler ya hayatlarina giren yeni bayanlara...:ruh: Sen etiketle bakalim biraz da farkli yollara basvurursun benim bu konuda pek deneyimim yok maalesef ama konu acarsan veya konunu guncellersen arkadaslar yardimci olur.

Malesef sanki namus birtek kadin icin var onlar yapar bisey olmaz affedilir ama kadin yapar namussuz olur hic bir erkek durust bir kadini hak etmiyornamussuzluk edene namussuz gerekte aslinda

Çok haklısınız ama boşverin o kirli düşünceleri herkesin namusu kendine ve kimse başkasını üzdüğü kadar üzülmeden ölmez. Kendinizi ezdirmeyin sadece, imkanınız varsa kullanın. Allah yardımcınız olsun.

Kadinlar yuvayi korumak icin sonuna kadar ugrasir her zaman o yuzden derim bosanmis kadinla evlenilir ama bosanmis erkekle evlenmeden once iyice arastirmak gerek. Bir de cok kotu bir evlilik gecirdim, karim cok kotuydu, tekrar birine baglanmaya cok korkuyordum seninle karsilasana kadar derler ya hayatlarina giren yeni bayanlara...:ruh: Sen etiketle bakalim biraz da farkli yollara basvurursun benim bu konuda pek deneyimim yok maalesef ama konu acarsan veya konunu guncellersen arkadaslar yardimci olur.
Tesekkur ederim yanlis anladik bir birimizi kirdiysam ozur dilerim hakkinizi helal edin .. iyi geceler

ben esimle tanistigimdan beri sosyal medya hesabi yok.. dusunebiliyor musunuz, heralde 8 yildir birlikteyiz adamin ne facebook'u ne de instagrami var. hicbi zaman da olmadi. ben israr ediyordum ac da etiketleyim en azindan diye, hic acmadi. bu da ayri bir konu basligi altinda incelenebilir aslinda..

size gelince konu sahibi, benim esimin sosyal medya hesabi olsa ve hicbir fotomuzu atmasa ben cok bozulurdum. evet zirt pirt atmasin tabi ergen gibi de ama, yani insanin karisinin fotografi da 1-2 tane de olsa olmali diye dusunuyorum. bekar izlenimi veren bir profil hic masum degil size soyleyim, kesin evli oldugunu gizledigi birileri var.. arkadaslarin da onerdigi gibi sahte bir hesap acip konusmaya calisabilirsiniz..

ben esimle tanistigimdan beri sosyal medya hesabi yok.. dusunebiliyor musunuz, heralde 8 yildir birlikteyiz adamin ne facebook'u ne de instagrami var. hicbi zaman da olmadi. ben israr ediyordum ac da etiketleyim en azindan diye, hic acmadi. bu da ayri bir konu basligi altinda incelenebilir aslinda..

size gelince konu sahibi, benim esimin sosyal medya hesabi olsa ve hicbir fotomuzu atmasa ben cok bozulurdum. evet zirt pirt atmasin tabi ergen gibi de ama, yani insanin karisinin fotografi da 1-2 tane de olsa olmali diye dusunuyorum. bekar izlenimi veren bir profil hic masum degil size soyleyim, kesin evli oldugunu gizledigi birileri var.. arkadaslarin da onerdigi gibi sahte bir hesap acip konusmaya
Deneyecem

Back