- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.620
- 498
Tesadüf olabilir tabii de ben şu yersiz eleştiriden anladım başak burcu olduğunu. Severek mi evlenmiştiniz yav evlat olsa eldivenle severdim bu adamı...Bu arada esim basak burcu tesaduf mu bilmyorum. Ben teraziyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesadüf olabilir tabii de ben şu yersiz eleştiriden anladım başak burcu olduğunu. Severek mi evlenmiştiniz yav evlat olsa eldivenle severdim bu adamı...Bu arada esim basak burcu tesaduf mu bilmyorum. Ben teraziyim
:) benim sevgilimde basak iyi tanirim sadece benimki cimri degilBu arada esim basak burcu tesaduf mu bilmyorum. Ben teraziyim
Hayret normalde başaklar cimri olur ben de iyi tanırım bir daha da tanımak istemiyorum:) benim sevgilimde basak iyi tanirim sadece benimki cimri degil
Ew dubleks bizim oda yukarda.. ben artik yoruldum aslinda yazmadigim o kadar baska kotu taraflari var ki.. ayrilmak istoyorum deyince basimi yaktin diyo madem ayrilcaktin niye evlendin diyo. Evliligi surdurceksin mecbursun diyo benim kararim kesin deyince hayatimi mahvettin senle nerden tanistim diyo hemen. Benim soylemem gereken seyleri bana soyluyo
Ben onun dediklerini yapmiyormusum falanca arkadasinin esi fen bilgisi ogretmenymis inek bile sagiyor evi hep toplu.. kocasina hic karsilik vermezmis... falan filan
Asiri sadik biri tek iyi tarafi. Yolda bi kadij gorsun kafasini eger.. tv de acik kadin gorsun kanal degistrr.. eve cok bagli isten ciktigi gibi dogru eve gelir. Yalan soylemeyi hic beceremez. 5 vakit namazini duzenli kilar bunlar iyi denilebilecek huylari... ama diger huylari malum bu yuzden bunlarin onemi yok
umarim evlenince cimri olmaz tam tersi cok savurgan ben alma etme dedikce alir herseyi cimri olsa bende katlanamazdim herhalde :) ama ben benimki sevgiliyoen duzeltmeye basladim kotu huylari oda beni.kini oyleHayret normalde başaklar cimri olur ben de iyi tanırım bir daha da tanımak istemiyorum
Aynen ya. Şu burç muhabbetinden gına geldi. Nasıl bu kadar idrak yoksunu olabilir insanlar. ''Benşm eşim öküzdür şu burcu'', ''ay senin kocan hımbıl bilmem ne burcu''. Gerçeklerden böyle uzak yaşamak da enteresan.Şimdi bütün kusuru burca yorduk mu tamamdır
Basak dedim basak cikti kafinin esi demekki etkisi varmis basaklar kotu demedik sadece detaycilar mukemmeli isterlerAynen ya. Şu burç muhabbetinden gına geldi. Nasıl bu kadar idrak yoksunu olabilir insanlar. ''Benşm eşim öküzdür şu burcu'', ''ay senin kocan hımbıl bilmem ne burcu''. Gerçeklerden böyle uzak yaşamak da enteresan.
Yahu iyi insan, kötü insanın burcu mu olur? Adam bildiğin sosyopat. Kendine hizmetçi istiyor, kadına tecavüz etmediği kalmış yok mükemmelliyetçi, detaycı bilmem ne. Sizin gibi Genelleme yapanlar hangi burç? Ayrıca karısının kafasına çekiçle vuran adamın burcu ne? Yapmayın allah aşkına.Basak dedim basak cikti kafinin esi demekki etkisi varmis basaklar kotu demedik sadece detaycilar mukemmeli isterler
Oha.Artik yoruldum sevismeyi bile bilmiyor beni cinsellikten soguttu. Hamileyken cimrilik yapip prezervatif almadi takmadi onun yuzunden enfeksiyon kaptim kesem yirtildi oglum erken dogdu. Hsmile kalmamda onun yuzunden oldu erken bosaluyor bazen korunmuyor da..
hadi sen cahil esin cahil anan baban nasıl kabul eder yaa damatla bi evi mecburi olursun 1 2 ay misafir gelir nasıl ailenle yasıyosun pess bide esin cinsellige düskün diyosun eee o isi nasıl halleluyo gece ses olur ne biliyim esin öper sarılır babam görür diye cekinmiyomusunMerhaba kizlar esimden bazen ayrilmayi dusunuyorum bazen icimden bi ses abartiyorsun diyor... sizce abartiyor muyum
Esim isten gelir tv laptop basina gecer birsey sorsam duymaz kirk kez sorup oyle cvp alirim...
Yemekleri dort dortluk ister.. pilavina kadar hep tertipli olcaksin ona insanlarin dahinik zamanlari illa olur hastalik var saglik var. Ama kendisi kiyafetlerini kirli sepetine atmayi bilmez. Oturma odasinda koltugun altindan corabi cikar. Benim bi daginikligimi gorse ben bekarken derli topluydum der.
Hep beni elestirir hem de oyle bi elestrr ki... hep kotu seylerimi gorur iyi seylerimi taktir etmez kotu seyleri hemen elestrr..
Hic gezmeye goturmez tek cikmama da izin vermez zaten burda arkadasim hic yok belki arkadasm olsa karismazdi. Kendisi para gidecek diye gezmeye goturmuyo.. bi di disari cikmak 100 tl diyo artik sikilmaya basladim..
Fotografcekilmeyi hic sevmez hep kavga ederiz ben resim cekince.. anilara hic onem vermez...
Ayrica benim ailemle ortak ev aldik ayni evde yasiyoriz. Esim kendisi istedi.. ben karsi ciktim yeni dogum yapmistim bi de bebegim bronsit oldu hastanede yatarken almislar ailemin kanina girip ikna etmis.. onun amacui tembelliginden dolayi bebege ailem yardim edecek ve ortak ev almis olcak. Ben evde ailemle muhabbet edip onun kafadsini sisirmiycem.. Kendi ailemde olsa bazen sikintilarini yasiyorum bebek bakiminda.. annemle babam cok kavga eder. Bebegimin yaninda kavga edip bagrisiyorlar... uyarinca aliniyorlar. Kendimi aile gibi hic hissetmiyorum.. hala kendi ailemle yasiyorum. Ise girmrk istiyorum gece bebegim 5-6 kez en az uyaniyor uykusuz geziyorum.. artik esimden sogudum baskalarinin iliskilerini gorunce uzuluyorum. Ayrica esim cinsellige cok duskun cok sık iliskiye girmek istiyo ben istemeyince zorluyo beni bi yerlerimden zorla asiliyo gulerek... ailesi de cok ilgisiz hic arayip sormuyorlar... Ben bskimli anlayisli dusunceli biriyim esim tam tersim... kilo aldi boyu kisa dikkat et az ye diyorum simdi 90 kg olunca ekmegi kesti sukur.. kisacasi odun dusuncesiz.. ozel gunlere onem vermeyen kadina deger vermey en biri.. hamileyken bile perde taktim gozunun onunde ayak uzatip tv izledi adam... iste boyle odun bi adam... evlenmeden once hic boyle degildi bu kadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi...
Merhaba kizlar esimden bazen ayrilmayi dusunuyorum bazen icimden bi ses abartiyorsun diyor... sizce abartiyor muyum
Esim isten gelir tv laptop basina gecer birsey sorsam duymaz kirk kez sorup oyle cvp alirim...
Yemekleri dort dortluk ister.. pilavina kadar hep tertipli olcaksin ona insanlarin dahinik zamanlari illa olur hastalik var saglik var. Ama kendisi kiyafetlerini kirli sepetine atmayi bilmez. Oturma odasinda koltugun altindan corabi cikar. Benim bi daginikligimi gorse ben bekarken derli topluydum der.
Hep beni elestirir hem de oyle bi elestrr ki... hep kotu seylerimi gorur iyi seylerimi taktir etmez kotu seyleri hemen elestrr..
Hic gezmeye goturmez tek cikmama da izin vermez zaten burda arkadasim hic yok belki arkadasm olsa karismazdi. Kendisi para gidecek diye gezmeye goturmuyo.. bi di disari cikmak 100 tl diyo artik sikilmaya basladim..
Fotografcekilmeyi hic sevmez hep kavga ederiz ben resim cekince.. anilara hic onem vermez...
Ayrica benim ailemle ortak ev aldik ayni evde yasiyoriz. Esim kendisi istedi.. ben karsi ciktim yeni dogum yapmistim bi de bebegim bronsit oldu hastanede yatarken almislar ailemin kanina girip ikna etmis.. onun amacui tembelliginden dolayi bebege ailem yardim edecek ve ortak ev almis olcak. Ben evde ailemle muhabbet edip onun kafadsini sisirmiycem.. Kendi ailemde olsa bazen sikintilarini yasiyorum bebek bakiminda.. annemle babam cok kavga eder. Bebegimin yaninda kavga edip bagrisiyorlar... uyarinca aliniyorlar. Kendimi aile gibi hic hissetmiyorum.. hala kendi ailemle yasiyorum. Ise girmrk istiyorum gece bebegim 5-6 kez en az uyaniyor uykusuz geziyorum.. artik esimden sogudum baskalarinin iliskilerini gorunce uzuluyorum. Ayrica esim cinsellige cok duskun cok sık iliskiye girmek istiyo ben istemeyince zorluyo beni bi yerlerimden zorla asiliyo gulerek... ailesi de cok ilgisiz hic arayip sormuyorlar... Ben bskimli anlayisli dusunceli biriyim esim tam tersim... kilo aldi boyu kisa dikkat et az ye diyorum simdi 90 kg olunca ekmegi kesti sukur.. kisacasi odun dusuncesiz.. ozel gunlere onem vermeyen kadina deger vermey en biri.. hamileyken bile perde taktim gozunun onunde ayak uzatip tv izledi adam... iste boyle odun bi adam... evlenmeden once hic boyle degildi bu kadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi...
Artik yoruldum sevismeyi bile bilmiyor beni cinsellikten soguttu. Hamileyken cimrilik yapip prezervatif almadi takmadi onun yuzunden enfeksiyon kaptim kesem yirtildi oglum erken dogdu. Hsmile kalmamda onun yuzunden oldu erken bosaluyor bazen korunmuyor da..