• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asiri kafaya takmalarim ve kendi kendine konusmalarim

Eşiniz şimdi düzeldi mi peki? Hala aynı tavırlara devam ediyor mu?
Yoksa şuan herşey güllük gülistanlık ama siz sadece düğün zamanı yaşadığınız olayları mı takıntı yapıyorsunuz?
Ben kimsenin evliliği yolunda, dört dörtlük gittiği halde geçmiş yüzünden kendi kendine konuşacak kadar psikolojisini bozacağını sanmıyorum.
Arabada eşime bağırıp çağırıyorum diyorsunuz, içinizde ona söyleyemediğiniz şeyler var demek ki kendi kendinize söylüyorsunuz, normal bir evliliklte bunları eşinize söylerdiniz.
Meşhur laftır psikiyatriste gerçek hastalar değil onların hasta ettikleri gelir diye. Boşanmaktan korkmayın, mutlu olmaya çalışın hiçbirşey sizin sağlığınızdan kıymetli değil.

5 yildir atamadim icimden, dun gibi hatirlarim yasadiklarimi. Oysa esim bana bagirdi cagirdi hayvan gibi yarim saat sonra dokture dokture kahkahalar ata ata oynadi ve herseyi o anda unuttu, soyledigimde de bir gr birsey hatirlamiyor, oysa yemin ederim neler neler yapti ya, bir ani aklimdan ve icimden cikmiyor. Ama ben unutamadim. Psikolaga gidecegim de faydasi olur mu? Zamanin cozemedigini o mu cozecek ya da ilac falan almam gerekir mi?
İlaç kullanman gerekirse kullanırsın. İçinde tuttuğun şeylerle yüzleşmeni olanları kabullenmeni hiçbirşeyi düzeltemeyeceğini bütün bunlarla nasıl başa çıkacağını öğreniyorsun. Ben 2 yılda bile çok yıprandım çok şey yaşadım boşanmayı düşünüyordum artık arkadaşımın baskısıyla gittim ne yapabilecek düzeltemez hiçbirşeyi diye istemeye istemeye gittim iyi ki gittim asla pişman olmazsın iyi bi doktor bul ve git kendin için bişeyler yap bu şekilde bataklığa iyice saplanırsın. Olanları düşünmekten kendi kendime konuşurken bulurdum sorular sorar kendi kendime cevap verirdim öfkelenirdim o cevaba hiçbir cevap mutlu etmezdi çözemedim hep sorular pişmanlıklar kafamda bişeyleri kurmaya onlar gerçek gibi inanmaya başlamıştım. Olmuyor işte tek başına çözemiyorsun. Beni dinle ve doktora git lütfen.

Bütün konularınızı konulara yaptiginiz hemen hemen tüm yorumlari biliyorum ve bunlardan yola cikarak esiniz ve evliliginiz sizi fazlasiyla yormus sinirlerinizi ve ruhunuzu yipratmis

Oncelikle yapacaginiz sey bir psikiyatriye gitmek zaten duruma gore sizi psikologa yonlendirecsktir yada tedaviye kendisi devam edecektir

Kendinizi aklinizi ve ruhunuzu topladiktan sonra esinizle devap ettirip ettiremeyeceginizi dusunursunuz ya biseyleri toplamaya calisirsiniz yada bitirirsiniz

Allah yardimciniz olsun gercekten sixin icin cok uzuluyorum eskiden bosanma kelimesini en son kelime olarak kullanirdim cunku orfumuz adetimiz inanclarimiz geregi boyle olmak zorunda gelirdi ama biz gereksoz sıkıntılari dert edip kendimizi harap ettigimizde orf adet gelenek kurallarini bize benimsetmis insanlar yanimkzda olmuyor

Sizinki gibi degil ama bende zaman zamsn kendi kendime konusuyorum zaten delirmenin esiginde goruyorum kendimi

Yanlis anlamayin inancli biri oldugunuzu biliyorum cok sukur hakkini veremesemde bende inancliyim ama soyle dusunun bu dunyaya bir daha gelmeyecegiz evet belki herkesin sıkıntılari var yukleri uzuntuleri var ama ustumuzden atabilecehimiz kadarini atalim bati

Obejektif olmak istiyorum, esim yuzde yuz suclu degil tamam bu evlilikte, ben fazlaca eskiyi acip dokuyorum.
Ama inanin o kadar zulmetti ki, neler neler yapti, yuzde birini hatta binde birini yasamayanlar nisan atiyor, ben cesaret edemedim. Korkaktim, ozguvensizdim yapamadim. Ama 5 yil gecti ve hala dun gibi icimde durur yasadiklarim, unutamiyorum, hala yeniymis gibi anlatip, bagirip cagirip, gecelerce yasadiklarima agliyorum. Kendi kendime konusuyorum.

Yani sırf evde kaldı demesinler diye evlenmiş gibisin bu dangozla. Adamın yapmadığı kalmamış nişanlıyken sen gene ses etmemiş nişan atmamışsın. Hadi sen neyse annen baban da mı bu adamın psikopatlığını fark etmedi de seni uyarmadı? Neyse şimdi bunları dedim diye gene geçmiş aklına gelir kötü olursun.
Geçmiş geçmişte kaldı oldu bitti. Boşan işte ölüm mü var ucunda evli kaldığın müddetçe daha kötü olacaksın emin ol. Boşan ve terapiye git bak rahatlayacaksın iyi olacaksın :)

Senin hesabın eşinle değil kendinle, bana öyle geldi,sen ben bunları nasıl yuttumun derdindesin, kendi kendime konuşuyorum dediğin de cevap verme değil mi, olay anında eşine iyi bi sayıp sövemedin şimdi bi hırs kendi kendine ağzının payını veriyosun adamın

Yani sırf evde kaldı demesinler diye evlenmiş gibisin bu dangozla. Adamın yapmadığı kalmamış nişanlıyken sen gene ses etmemiş nişan atmamışsın. Hadi sen neyse annen baban da mı bu adamın psikopatlığını fark etmedi de seni uyarmadı? Neyse şimdi bunları dedim diye gene geçmiş aklına gelir kötü olursun.
Geçmiş geçmişte kaldı oldu bitti. Boşan işte ölüm mü var ucunda evli kaldığın müddetçe daha kötü olacaksın emin ol. Boşan ve terapiye git bak rahatlayacaksın iyi olacaksın :)
Aslinda o zamanki zulmunu evlendikten sonra yapmadi, ama bir sene boyunca cok kotu zulmetti ya bir kisi tanimiyorum gelinlik giymis de o haldeyken tam da dugun gunu damat avazi ciktigi kadar, bir yerlerini yirta yirtaaa bagirmis benimki gibi. Yarim saat sonra da kahkalar ata ata oynadi hem de.

Tam 5 sene gecti, bir anini bile kafamdan atamiyorum, elim de bos degil, cok yogunum, cocugum da var ama kendimi toparlayamiyorum, her kavgada yaptiklari ettikleri agzimdan taramali gibi dokuluyor, soylemeyeyim diyorum, susayim diyorum ama yapamiyorum, cunku icimdeler, kafamdalar, ve ben gercekten aci cekiyorum.

Senin gibi bir cift vardi tanidigim almanyada yasiyorlar kadin adamin yeni evliykenki yaptigi saygisiz davranislari aklindan atamamis unutamamis ve her kavgada hep dile getirmis sunu ettin bunu ettin diye bu arada bunlarin torunlari var.. kac yillik evliler yani.neyse bunlar almanyanin en iyi yabanci psikologuna gittiler avrupadan her ulkeden adamin depresyondan en ciddi boyutta hastalari var.yakinim olan adam anlatiyor bunlari.yani kuzenim.neyse uzmanin dedigi sey su.sizin yapacaginiz iki sey var.ya unutacaksin gecmisi bugune getirmiycen ya da bosanacaksin baska ucuncu yol yok demis.

Senin hesabın eşinle değil kendinle, bana öyle geldi,sen ben bunları nasıl yuttumun derdindesin, kendi kendime konuşuyorum dediğin de cevap verme değil mi, olay anında eşine iyi bi sayıp sövemedin şimdi bi hırs kendi kendine ağzının payını veriyosun adamın
Ya 5 sene once esim bana agzina gelen hakareti, kufuru etti de salai bir sunepe gibi ona yalvardim, agladim, milyonlarca kez ozurler diledim, sirf var ya beni ortada birakmasin korkuma.
Cok ozguvensiz biriydim, cok eziktim, nisandan donup evde kalmaktan cok korkuyordum, esimi nimetten goruyordum, esim okumus atanmis muhendis idi, ben atanamamis ogretmendim, ezikligimle beni birakmamasi icin cirpindim.

Anneme, kardesime, babama ne hakaretler hatta kufurler saydi ben sunepe gibi bunlari gormeyip de ona hala ve hala yalvardim ve ozurler diledim. Allah im ne aptalim. Cektiklerimin bir sn sinin bile acisi gecmedi, bir sn sini bile unutmadim. Imtikamimi, hirsimi hala alamadim 5 yildir.

Ya 5 sene once esim bana agzina gelen hakareti, kufuru etti de salai bir sunepe gibi ona yalvardim, agladim, milyonlarca kez ozurler diledim, sirf var ya beni ortada birakmasin korkuma.
Cok ozguvensiz biriydim, cok eziktim, nisandan donup evde kalmaktan cok korkuyordum, esimi nimetten goruyordum, esim okumus atanmis muhendis idi, ben atanamamis ogretmendim, ezikligimle beni birakmamasi icin cirpindim.

Anneme, kardesime, babama ne hakaretler hatta kufurler saydi ben sunepe gibi bunlari gormeyip de ona hala ve hala yalvardim ve ozurler diledim. Allah im ne aptalim. Cektiklerimin bir sn sinin bile acisi gecmedi, bir sn sini bile unutmadim. Imtikamimi, hirsimi hala alamadim 5 yildir.
Sizin derdiniz kendinizle. Eşiniz şimdi melek bile olsa geçmez bu his. Vaktiyle kendinizi ezdirmiş olmanın pişmanlığını yasıyorsunuz. Ve unutamıyorsunuz.

Ama anlamadığım 5 yıldır hırsınızı alamadığınız adamdan çocuk yapıyorsunuz.
Her çocuk saglıklı bir anneyi hakediyor.
Kendiniz için değilse de artık çocuğunuz için önce psikiyatriste bir gidin. Doğru karar verecek olduğunuz vakit boşanma veya devam etme kararı alırsınız...

İçindeki ateşi söndürecek şeyi en iyi sen bilirsin.
Ne yaparsan geçer bu öfke?
İllaki düşünmüşsündür şimdiye kadar

Tanı koymak haddime degil lakin acil bir psikiyatrist size çözüm olacaktır. Bakin psikolog demiyorum.Ciddi bir durum
Acil sifalar dilerim
Ayrıca kv ve eşinize de terlik firlatirim

Ben de bunu demek istedim
ayrıca kv senin yüzüne kızım kafanda var mı diyosa cemil cümle akrabaya 5 katarak anlatmıştır

Niye kendine bu kötülüğü yapiyorsun? Hayatindan yirtip atman gereken bir sayfa var seni tüketen yiyip bitiren yasanmisliklar var. Esini hayatindan cikarmadin surece bunun ustesinden gelmen zor. Mutlu olsaydın unuturdun o gunleri. Siler atardin. Dünde mutlu degildin bugünde anlasilan.

Mutluluk senin hayatindaki tozlarin altinda kalmis arkadasim.

Canım deli falan değilsin, içindekileri dışa vuruyorsun sadece, bir şekilde rahatlayacaksın. Tabi sen muhakkak bir dr a git, söyleyemediklerini bir zahmet saygıdeğer eşine söyle kus resmen içini, sonra boşa gitsin!
Kv ve eşine de, de ki evet cinliyim, çarparım dikkat edin :KK53:

Şimdi nasıl eşiniz? Siz kavga anindayken eskileri açınca ne diyor? Kendinizi boşanmış düşündünüz mü hiç? Ne hissediyorsunuz kafanızda ne canlanıyor? Aynı ben de böyleyim kafama takıyorum eşime sayıyorum cogunu hata yaptığını kabul ediyor bazen etmiyor. Kavganın şiddetine bağlı ama boşanmayı da kabul etmiyor ancak ciddi bir rest çektim duzeltirse mutlu ona

Back