- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Mesela aksam geldi eve hep en sevdigi seyleri hazirlarim sofrada gelmesini bekleriz cocuklarimin ustunu basini giydirirm kendim giyinir hazirlanirim aksama kadar cocuklarin daginikligini ellemem istedikleri gibi dagitir batirirlar i gelcegi saate evi toplar temizlerim o gelince ne kadar gergin yorgun uzgun olmus olsamda tum neseli ses tonumla gunun nasil gecti diye takilirim sakalasiriz guler yuz gosteririm surekli hayiflanan memnuniyetsiz bi tip olsamda anneme filan herseyden dert yansamda ona yansitmam hersey yolunda hepimuz iyiyiz tavrimdayimdir biraz gecicem derse bi yere cikcam derse tum gucumle kendimi icimden sıkıp peki canim gelirken ara cay yaparim istersen derim ha kapatinca cocuklar filan erken uyuyolar eger teksen deli gibi aglarim kendini cikmaktan catlicak gibi olurum o gelmeden yine toparlanirim olurda toparlayamazsam canim ben yatiyim cok yoruldumda der oper yatarim bi saatte oyle aglarim bunlardan ucunu besini anca hisseder goror cogu icimdedir bu gercekten hastalik kapris filan degil gun icinde cocuklarimla cok iyiyiz oyun oynar surekli gezeriz butun cocuklari eve toplar pasta borek yaparim doyasiya oynarlar ama olurda esim aklima gelirse bi zaman durur aramadiysa niye bu saate kadar aramadiki filan diye takarim gec gelcem dediyse onu takarim belli sureclerde koparim dis dunyadan
Ha sunuda soyleyim adam cok disardan girmeyen bi tip degil iste haftada bi hali sahaya gider onun disinda disardaysa arar bi yerdeyse bak boyle soyle takiliyiz diye resim atar ben istemedigim halde..hafta sonu bi yere gidelim dersem goturur cocuklar asiri babaci gelnesine 1 saat kala cama dizilir beklerler oynar bogusurlar
Tek sorun benim sorunlu olmam cocukluktan gelen bisey bu dogru babam tarafindan hep dislandim hakarete ugradim yillarca tum ozguvenimi emdi kendini sevmeyen sevilmeyi de hak etmeyen biri olduguma inandim tam 20 yildir .. Tedavi olmayi bende istiyorum elimden geleni yaomayada hazirim
Ha sunuda soyleyim adam cok disardan girmeyen bi tip degil iste haftada bi hali sahaya gider onun disinda disardaysa arar bi yerdeyse bak boyle soyle takiliyiz diye resim atar ben istemedigim halde..hafta sonu bi yere gidelim dersem goturur cocuklar asiri babaci gelnesine 1 saat kala cama dizilir beklerler oynar bogusurlar
Tek sorun benim sorunlu olmam cocukluktan gelen bisey bu dogru babam tarafindan hep dislandim hakarete ugradim yillarca tum ozguvenimi emdi kendini sevmeyen sevilmeyi de hak etmeyen biri olduguma inandim tam 20 yildir .. Tedavi olmayi bende istiyorum elimden geleni yaomayada hazirim