Uzun zamandır sozde en yakın arkadasımla ilgili rahatsız oldugum seyler var. kimseye acamadıgım için buraya uye olup sizlere danısmaya karar verdim.
biz kasaba gibi bir yerde otururuyoruz pek gelişmemiş ve nufusu cok az olan bir yer. bahsettıgım arkadas ile eslerimiz aynı kurumda memur. evlerimizde yakın. eslerden dolayı cok sık gorusuruz ve bır yıldır tanısıyoruz.son bır aya kadar hersey guzeldı ama son zamanlarda beni rahatsız eden endişelendiren sozlerı oldu. bu yuzden artık onunla hiç gorusmek yuzunu dahı gormek istemiyorum. ama bastan oyle olmayınca sonradan mesafe koymak cok zormus. canı cok sıkılıyor ve bır tek ben varım gorustugu. ne zaman canı sıkılsa tak bize geliyor. sımdi rahatsız oldugum seylerı madde madde yazayım haklı mıyım yoksa abartıyor muyum siz bana soyleyın.
-arkadasın esı cok sert agresif sinirli uluorta heryerde esine bagırıp çagıran biri. ailesine gondermez yılda bı kere zorla giderler. para vermez. birsey istese almaz. bunun gibi bir cok şeyden hep dertli. ben de onun dertli oldugu şeeylerin hiçbiri yok şükür. ister istemez o da farkedıyo bunu. ve bana gecenlerde siz hiç kavga etmiyo musunuz diye sordu. bu birincisi.
-o bana esıyle tartısmasını anlatıyo.bende o uzulmesin diye benim esimde oyle yapıyo bazen diyorum. o da yok senın kı oyle değil. senin eşin şöyle böyle diyor. ve ben sinir oluyorum.
-esim biz nisanlıyken su an ki yere atanmıstı. bu hanımefendı durduk yere bana dedi ki. esin ilk geldiğinde ben bekar sanmıstım. kızkardeşime düşünmüşüm sonra eşime söyledim o da nişanlı olduğunu söyledi diyor. yaa bana bunu niye söylüyorsun ki ne yapmaya calışıyor anlamıyorum .
-ve asıl son noktayı koyduran söze geldik. ikimiz bi arkadaşa oturmaya gitmiştik. diğer 3. arkadaş biseylerden bahsetti.o konunun üstüne bu kıskanç arkadaş: ben olsam ben de düşünürüm . mesela benim eşim bana çok bağırıyo. başka arkadaşımın eşinin ona iyi davrandığını görsem eşi ne kadar iyi davranıyor derim dedi. bizim severek evlendiğimizi biliyor. ben hiç aşık olmadım keşke başımdan bi aşk gecseydi imkansız bi aşk yaşasaydım nasıl olurdu falan diyor.
bunları düşünmekten kafam şişti artık. nasıl davranayım bu kadına nasıl mesafe koyayım ya da nasıl bi cevap vereyim bilmiyorum. bana bi akıl verin. 3 haftalık hamileyim midem falan bulanmıyor ama ona çok rahatsız olduğum imajını mı versem midem bulanıyo falan mı desem. amacı ne, ne yapmaya çalışıyor. yorumlarınızı bekliyorum.