• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle fotograf cekilmekten kaciniyor

Kadinlar yuvayi korumak icin sonuna kadar ugrasir her zaman o yuzden derim bosanmis kadinla evlenilir ama bosanmis erkekle evlenmeden once iyice arastirmak gerek. Bir de cok kotu bir evlilik gecirdim, karim cok kotuydu, tekrar birine baglanmaya cok korkuyordum seninle karsilasana kadar derler ya hayatlarina giren yeni bayanlara...:ruh: Sen etiketle bakalim biraz da farkli yollara basvurursun benim bu konuda pek deneyimim yok maalesef ama konu acarsan veya konunu guncellersen arkadaslar yardimci olur.
Etiketlese ne olacak ki. Ayarlarından eminim ki benden izinsiz etiketi sayfamda göstermeyi seçmiştir. Çünkü bu mal adamlar bu tarz konularda gardini almışlardır.

Verdigi cwplar hic tatmin edici deil

Üzerinden çok geçmiş ama konu sahibinin son durumunu açılçası merak ettim...!
Aynı şeyi ben yaşıyodum cnm ve 2 senedir hiç toz bilr konduramadığım çok güvendiğim kocam brni aldattı..! Karşı kıza eşimle mutsuzum ayrılıcam krndisine en kısa zamanda açılıcam birlikte bile yatmıyoruz çok mutsuzum kağıt üzerinde bir evlilik olarak gösteriyolar....
Gel gelelim resim çekilsekte gülmüyor olayına:))) bilerek gülmüyolarki mutlu değilim imajı çizmek için.fazla vakit geçirmek istemez olsa bile sizinle çekilmez çünkü ikinci kadın yada kız kabul etmez kavga sebebidir...! Şuanda xnm üzgünüm çok geçmiş üzerinden ama aldatılıyosun... birebir aynısını yaşadım.ya aldatılıyosun yada çok yeni birşey...! Takip et derim telefonuna dikkat et şifrelimi??? Şifreliyse sana veriyomu şifreyi...! Sürekli panik hali varmı kendine daha fazla bakmaya başladımı...! Sana olan ilgisi azaldımı evde farklı dışarda farklımı davranıyor...! Telefonda herşey silinir eve girmeden önce ama bişeyler yakalayabilirsin zamanla.genelde aldatmalarda işyerinden bi arkadaşla olur benimde başıma geldi kızla bi güzel görüşüyoruz konuşuyoruz muhabertimiz var ama eşimle meer işi pişiriyolsrmış:)))) brni biliyolar bişey olmazda deme öyle kızlar kadınlar vsrki pişkinin pişkiniiiii hiç farketmiyo evli bekar hatta evliler daha cazip geliyo daha fazla para harcayabiliyorlar, tecrübelidirler ikinci kadına heycan yaşamak için daha fazla üstüne düşüyorlar hediyeler güzel sözler pırlanta yüzükler dalan filan.... maleseffff

Bazisi ciddi kiskanc. Peki senin kendi hesabinda paylastigin şahsi fotolarina sınır koyuyor mu?

Benn resimlerimi sosyal medyaya koymam ne Kendi hesaplarına nede eşiminkine ama bol bol resim çekinirim severiz çekinmeyi :) watsap durumlarında paylaşırız yani çekinmemek istemesi çok garip geldi bana kendini çekiyor ama birlikte çekinmiyor değişik:110:
Ben çarşafımla çekiniyorum hep aynı çıkıyorum ama olsun hepsinin ayrı anısı var elma Yanak bir ben :halay::KK200:

Ee sizi kiskandigi icin çekilip atmiyordur belki begenmemek yerine. Kac yillik eşisiniz neden begenmesin sizi😊
Kiskaniyor bence, onunda huyu budur.
Sizde cekilelim hatira kalsin biryere atmayalim diyin belki tabulari kirilir.

Evlendiklet 1 ay sonra bilgisayarindan beni sevgiliyken aldattigini ogrendim ama anasindan emdigi sut burnundan geldi perisan ettim onu gel gorki yeni evliydik affettim sonra hala daha aklima geliyo ve affetmesemiydim acaba diyorum
evlendikten bi ay sonra aldatıldıysan bide sosyal medyaya foto koymuyorsa vardir bildiği..
affetmişsin bide üstüne çocuk yapmışsın..
çocuk yapmadan bunlari düşüneceksin.

Tanıdığım çoğu erkekler eşleriyle fotoğraflarını koymazlar sosyal medyada .tabii illa koyalım diye yapışan bayanlarımız hariç:)) sorun güzelliğiniz ya da çirkinliğiniz değildir buna Emin'im :KK72:
foto koymaz benim esimde hatta watsap profilini bile resimsiz kullanir ama hep resim cekeriz beraber esine söyleyebilir sosyal medyada paylasma diye buda ayri bir dert iste kadinlar klubu :işsiz::KK14::işsiz:

aynen katılıyorum isterse çekinebilir ama koymayalım der geçer ama neden bu kadar kaçmış gerçekten biraz saçma geliyor.. insanın aklına garip garip şeyler de gelmiyor değil

Kiskanctir belki benim esimde eskiden ortak hesap vardi atiyordum resim bisey yoktu sonra kendi arkadaslari benim tek olan resimlerimi begenince sen kendine hesap ac benim arkadaslarim senin resmini gorup bide begeniyorlar dedi kiskandi yani artik attirmiyor

Back