sık görüştüğüm arkadasım ve esimle ilgili sözleri!

Bence sen çok iyi niyetlisin seni bukadar rahatsiz etmesine rağmen evime gelme bile diyemiyorsun..nasıl bir kadın hani güzellik veya bakım konusundan bunlarda büyük rol oynuyor..birde sizde olsa bile senin eşinle iş saati uyuyormu hani karşılaşabiliyorlarmi?hani eşinde gözü olsa sürekli onu görmek için birseyler yapar...işten gelmesini bekler vs vs..
bunlarida gözden geçir eğer yine ayni kuşku varsa içinde o zaman iliskini kes hiç durma...

Açık ve net bir şekilde bu konuları konuşmaktan rahatsız olduğunuzu iletin kendisine bir daha ayağınıza dolanmaz aman ya bu nasıl bir arkadaşlık böyle resmen görücülük de yapmış eşinize

Kadın iyi niyetli yada kötü niyetli onu bilemem.Fakat görüşüp görüşmemek senin elinde,ben asla istemediğim bir insanla görüşmem evimede almam açık açık rahatsızlığımı yüzüne söylerim ister alınsın,ister bozulsun ben dobra bir insanım sende bence böyle ol.Görüşmek istiyorsan görüş,istemiyorsan kes bağlantını kendini zorlama yani hiçkimse için babanın oğlu değil sonuçta dıdısının dıdısı yani akraba değil,kardeş değil salla gitsin

Arkadasinizin esinize bir ilgisi yok bence,sadece sizin aile yasantiniza imreniyor,onun gozunde guzel bir ailesiniz demekki. Anlattiginizdan bunu anladim. Ama bunun disinda ayni ortamda esinize bakisi,konusmasi filan farkliysa onu bilemiyecegim.

o kadın fırsatını bulsa herşeyı yapar soylıyım ben sıze bence uzak durun bı sekılde

Sizin daha iyi bir evliliginiz, daha iyi bir esiniz oldugunu gozlemleyip icten ice imreniyor ya da kiskaniyor olabilir.
Eger rahatsizlik duyuyorsaniz hamile oldugunuz icin dinlenmeye ihtiyaciniz oldugunu soyleyin.
Bu sekilde birkac kereden sonra gelmez, ailecekte gorusmeyi azaltirsiniz olur biter.

Ilk 2 madeden takicak bisi yok diye dusunuyorum ama kizkardesine ayarlama isi gercekden can sikici neden soyleme geregi duymus anlayamadim ama bence mesafe koyun

yani güzel bi kadın o yüzden zaten iyi bir evliliğim olabilirdi diye düşünüyor. karşılaşma olmuyor. çoğunlukla eşiyle geliyor akşamları falan. o zamanda ayrı oturuyoruz zaten.

Ortada oyle bir durum yoksa bile ki soylediklerinizden ben boyle birsey cikarmam siz olumsuzlugu cagirmissiniz esinize yansitmaya basladiginiz andan itibaren deyimle karpuz kabugunu sokmayA baslayacaksiniz en dogrusu bence o bayandan uzaklasmaniz bu sizin sagliginiz icin iyi olur.

Yazdiklarinizda rahatsiz edici gordugum tek sey kiz kardesime dusunmustum kismi. Ki o da bir anlik dusuncesizlikle soylenmistir. Ben olsam esim bulunmaz hint kumasi degil, kadinin her lafindan anlam cikarmayayim derdim kendi kendime. Siz de oyle diyin.

Ortada rahatsız olunacak hiç bir şey göremedim ben, özellikle öyle kafaya takılıp moral bozacak hiiiçç bir şey göremedim.. Kıskanç cümleleri de yok öyle sandığınız gibi. Zaten kıskansa ilişkinizin güzel yönlerini dile getirmez aksine biraz kötülemeye çalışır.

Kadın evliliğinize ozenmis demek biraz ne varki bunda üstelik eşinize hiç ters bir hareketini de yazmamissiniz bu kadar ufak şeyleri yazan biri öyle bişey olsa atlamazdi zaten:)

Zaten herkes biz kadınlari ve bizim mikemmel kocalarimizi kıskanır biraz rahat olun

Kız saf bi kadınmış kıskanç insan bu kadar bosboğaz olmaz. Mutsuz sadece ve evlilikleri kıyasliyor. Senle şada esinle alakası yok bence...

Bencede kiz kardes patavatsizligi dışında bisey yok gibi..sanirim sen hamilelik depresyonundasin canim.

Ne kadar kolay iftira atmak.

Kadın arkadaşın olarak sana dertlenmiş ne var bunda. Hiç mi flört ederken falan arkadaşının sevgilisi atıyorum günde 5 kere arayıp, sizinki 3 kere arayınca 'ay seninki ne ilgili' falan demediniz. Bu arkadaşın sevgilisini ayartacağınız anlamına mı gelseydi.

Herkes ölüyo sizin kocişlerinize, kimseciklerle görüşmeyin, görüştürmeyin aman..

aslında atladıgım bi yer var. 3. arkadas ıle otururken 3. arkadas bi komsu kızının esıne nasılsın diye sorup kendine sormadıgını cok sinir oldugunu anlattı. bende haklısın orda ilk sana sormalıydı dedim. ne kadınlar var milletin kocasına göz dikiyo dedim. bu lafımın arkasından o arkadas. ben olsam bende dusunurum esıne ıyı davranan birini gorsem dedi. bunun neresei normal. oncesindeki konuşmayı anlatmadıgım için normal geldi sanırım.

Kız kardeş muhabbeti dışında bence kafaya çok da takılacak şeyler degil. Laflarına degil de eşinle konuşurken tavırları nasıl, bakışları falan bi garip mi onları incele biraz

" Kardeşime dusunmuştum" patavatsızlığının dışında diğer maddelerde sorun görmedim.
Yaşadığı sıkıntılı olaylardan dolayı misilleme yapıyor.
Çoğu insan çok sıkıntı yaşıyorsa yapar bu misillemeyi; bu kadın sadece dışa vurmuş hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…