sık görüştüğüm arkadasım ve esimle ilgili sözleri!

patavatsız bir kadından ziyade çok da ciddi bi durum değil. ha görüşmek zorunda da değilsin tabi herkesin kendi tercihi o zmn mesafeni de koy kendine göre

Herkesin dediği gibi canım kadın patavatsız ,kıskansa yüzüne söylemez.ama ben eşine anlatmanı uygun bulmadım kendin çözmeye çalış problemini arkadaşınla.lojman gibi bi yerde oturuosnuz sanırım sürekli size geldiğine göre

Bende o kadar abartılacak bi durum görmedim kendi eşiyle sorunlar yaşadığından sana özeniyo olabilir. Birkere dikkatini bişey çekerse en ufacık şeyde acaba bana mı dedı oluyo piskolojik biraz ben öyle bir fesatlık sezmedim samimiymişsiniz o yüzden söylemiş olabilir

ben hiç abartılacak bir şey göremedim.
yazık kadın zaten mutsuz, huzursuz. siz de yersiz bir kıskançlığa girmişsiniz bence.
hepimiz deriz bazen "yok senin eşin şöyle iyi" diye bu o adama aşık olduğumuzu mu gösterir?

he ama insan sinir olur, göze gelirim diye korkar haklısınız ama kıskanılacak bir durum yok bence.

Yalnızca eşini ilk gördüğümde bekar sanıp kardeşime düşünmüştüm demesi rahatsız etti, diğerleri rahatsız etmedi beni.

Ben ilişkilerde açıklıktan yanayım. Kimse dört dörtlük değil.
Bir insan özünde iyiyse- ki iyiymiş ki sık görüştüklerim arasına girmiş.
Hoşuma gitmeyen sözü, tavrı neyse o an söylerim.

Mesela bana şunu dese; bunu o şartlarda düşünmen anormal değil ama bugün benimle paylaşman
normal ve hoş değil derdim.

Diğer konularda eşiyle sorun yaşadığı konularda herkes üzüntü duyar ve zaman zaman kıyaslamalarda bulunur.

Evet başka evliliklere, kocalara da özenir. Keşke der..

Kıskanmak başka bir şey, özenmek başka bir şey bence..

Son düzenleme:
esinle kus kavgali ve esin kaba saba adammis gibi goster.bisey yapamaz ama tedbir al yavas yavas konusmalarini dinlemeyerek sozlerine karsilik vermeyerek basla ise

ben 23 o da 25. başka arkadaşlarda var görüştüğümüz onlara davranısında bi anormallik göremedim. normalde sessiz nerde ne konuşacağını bilen biridir. o yüzden bu tepkim

Eyer normalde ne konustugunu biliyorsa size baya ozeniyor su an.
Iliskinizi tamamen kesmek olmaz, ama azaltabilirsiniz.
Ve tamamen havadan sudan konusursunuz.
Esinizle ilgili kendinizle ilgili hicbirsey anlatmazsiniz.

Bende çok bişi görmedim size samimiyetinden konuşan saf, birazda sıkıntılarından dolayı kıskanç değilde size özenen bir kadın gördüm. Bir arkadaş içinin kötülüğü dışa vurmuş falan dediyse de sakın böyle şeylere itibar etmeyin kötü insan arkanızdan iş çevirip, size kendini sevimli gösterirdi. Rahatsız olduysanız zamanla mesafe koyarsınız.

art niyeti yok, ne güzel eşiniz çevrenizden takdir topluyor demekki gerçekten iyi bir insan..Benimde kuzeniin eşi çok iyidir arada bizde sorarız siz hiçmi kavga etmezsiniz hep böylemidir diye, çok şanslı olduğunu söyleriz. inşallah kuzenimde arkamızdan siz gibi art niyet düşünmüyordur..

Densiz bir kadının laflarını ne kadar büyütmüş anlamlar yüklemişsiniz yapacak bir şey yok herkesin kötü huyları var işte siz de kuruntulusunuz mesela

eşinizde gözü olsaydı kardeşine almayı düşünmezdi. rahat olun sadece biraz saf bir kadın ve belliki sizin mutluluğunuza özeniyor. ama herzaman arkadaşlık ilişkilerinde mesafeli olmak iyidir. zaten hamileymişsiniz birde böyle şeyleri düşünüp stres yapmayın. gelmek istediğinde ufak tefek bahaneler bulursunuz. sizde gitmediğinizde zamanla anlar zaten

mesafe koymaya kararliysan eger, sakın bidaha esinden ornek verme iyi veya kotu, paylasma yani.. cagirdiginda bahane bul, herhalde anlar.. gelmek istediginde de ayni sekilde, uygun olmadigini soyle, catkapi gelirse acma kapiyi.. bi sekilde mesafe girer zaten..

Yasak aşk yaşamak istiyorum demesi bu kadın arayışta anlamına geliyor. Yani belki zararsızdır ama çok boşboğaz bi tip. Sinek küçük ama mide bulandırır. Hiç alıştıra alıştıra falan yapmana gerek yok, kes görüşmeyi.

Ben de abartilacak bir sey goremeyenlerdenim.
Yani ben de dusunurdum onun esi ne kadar iyi davraniyor diye soylemesini mutsuzluk buhrani olarak gordum.
Sizin daha rahat olmaniza ozenmis muhtemelen.

Kardesime dusunmustum demesi, esinizi ovmek icindir yuksek ihtimalle.
Ve bence saf bir kadin, samimiyetinize guvenerek soylemistir diye goruyorum ben buradan.

Benim arkadasim da esimle kendi sevgilisini kiyasliyordu.
Ben beni kiskaniyor diye dusunmedim hic.
Cunku kalbini biliyorum.
Demek ki siz o kadar da samimi gormuyormussunuz.
Bence kesin gorusmeyi.
O kadina da yazik, zira her hareketini, sozunu didik didik etmeye baslamissiniz.

Ben bu konuda bir kıskançlık göremedim. İmrenme olabilir, onun yerinde olsanız sizde imrenirdiniz. Çünkü onun ilgisiz bir kocası var sizin ilgili. Buda kocanızın şahsı ile ilgili değil, tamamen size olan davranışları ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Kocanıza değil size olan ilgisine imreniyor kısacası. Bu da kötü değil aksine imrenilecek bir ilişki yaşamak ve imrenildiğini duymak bence güzel bile sayılabilir. Ben bu aşamada yanlış düşünüpte mesafe koymazdım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…