Ay valla canım alemsin yaaa gözlerim de canlandı pipet li halin
Bugün beklediğimden iyi gecti aslinda her seferinde telkinde bulundum kendime sigara parasiyla kendime alicaklarimin listesini yaptim
Hafif bi sinirlilik var o un dışında cok yoksunluk hissetmedim umarım böyle böyle gecer
Bende kitabı yüklü.. kimbilir kaçıncıdır hep hep okurum ve sanırım o kitabı okumayı hiç bırakmıcamAllen carr videoyu izleyin inanın çok etkili eşime izlettim tüm. Gün içmemiş
Sadece sinirlilikse iyi benim sanki dilim şişmiş konuşamıyorum beynüm uyuşmuş tüm konsantresyonumu kaybetmiştim nasıl triyakiysemBugün beklediğimden iyi gecti aslinda her seferinde telkinde bulundum kendime sigara parasiyla kendime alicaklarimin listesini yaptim
Hafif bi sinirlilik var o un dışında cok yoksunluk hissetmedim umarım böyle böyle gecer
Bende kitabı yüklü.. kimbilir kaçıncıdır hep hep okurum ve sanırım o kitabı okumayı hiç bırakmıcamama videosunu bilmiyorum hiç izlemedim.. videonun adı ne? Kaç dakikalık?
27 gün olmuş benimde.. pes etmemeye devam ama kendimi mutsuz hissediyorum içmiyorum diye çok içmek istiyorum hayatımda olsun istiyorumselam kızlar bugün 48. günüm sizde durumlar nasıl ??
Tamam olabilir olmasa çok daha iyidi ama içmişsiniz tekrar hemen birakin ve bu defa tecrübelisiniz yine aynı şey olurda tekrar içerseniz pişman olacak üzüleceksinizBen cok yanlış yaptim dün cok yakinimin coronadan hastaneye yatirilmasi ve sabaha kadr bi damla uyuyamamak çocuğum hasta ust uste sinrimin bozulmasiyla ictim cok pismanim ama hrmde nasil cok inaniyordum kendime simdi ictigim icin mutsuzum bukadarmi iraden diye kavga ediyorum kendimleEsimde üzüldü söz verdim icmiycem dedim o bana benden daha cok guveniyor insallah birdaha tekrarlamiycam
Cok teşekkür ederimTamam olabilir olmasa çok daha iyidi ama içmişsiniz tekrar hemen birakin ve bu defa tecrübelisiniz yine aynı şey olurda tekrar içerseniz pişman olacak üzüleceksiniztecrübe edindiniz daha kararli daha hisrla bırakmaya devamm
Üzülme tekrar bırakırsinBen cok yanlış yaptim dün cok yakinimin coronadan hastaneye yatirilmasi ve sabaha kadr bi damla uyuyamamak çocuğum hasta ust uste sinrimin bozulmasiyla ictim cok pismanim ama hrmde nasil cok inaniyordum kendime simdi ictigim icin mutsuzum bukadarmi iraden diye kavga ediyorum kendimleEsimde üzüldü söz verdim icmiycem dedim o bana benden daha cok guveniyor insallah birdaha tekrarlamiycam
Ah ben diyebilecekmiyim 2 sene çok merak ediyorumBen bırakalı 2 sene oldu. Hiç pişman değilim iyi ki bırakmışım. Bırakma süreci biraz zordu, ağzımda yaralar çıktı, öksürük çoğaldı, sinir vardı amaaaa geçti.
Dersiniiiiz :) su gibi akıp gidiyor zamanAh ben diyebilecekmiyim 2 sene çok merak ediyorum
Patron sizsiniz sigara değil ve ona gösterin asıl patronun siz olduğunuSelam kizlar size yazdikdan sonra deflarca kendime söz verdim suan çok şükür daha bilincliyim ve daha güzel geciyor krizleri yonetebiliyor ve asıl beni heveslendiren bu ay maasda sigaraya verdigim parayi kuaforde harciycamkriz gelimce lanet olasi bile bile kendimi zehirlemiycem sana boyun egmiyorum diorm
Bende şubatı bekliyorum kuaforr için sigara paramı şöyle şaçlarıma ışıltı atarak değerlendireyim diyorum :) her ay bir yenilik yapıyorum sigara param ile :)bu ay kirpik liftingi ve bir kaç krem almıştım onlara verdimSelam kizlar size yazdikdan sonra deflarca kendime söz verdim suan çok şükür daha bilincliyim ve daha güzel geciyor krizleri yonetebiliyor ve asıl beni heveslendiren bu ay maasda sigaraya verdigim parayi kuaforde harciycamkriz gelimce lanet olasi bile bile kendimi zehirlemiycem sana boyun egmiyorum diorm
Selam kizlar size yazdikdan sonra deflarca kendime söz verdim suan çok şükür daha bilincliyim ve daha güzel geciyor krizleri yonetebiliyor ve asıl beni heveslendiren bu ay maasda sigaraya verdigim parayi kuaforde harciycamkriz gelimce lanet olasi bile bile kendimi zehirlemiycem sana boyun egmiyorum diorm