3 günm vardıAllahimmmm pipetim diyor bide sen beni öldüreceksinsen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım bu arada sen 33 den fazla olması lazım benim bugün 30.gün senle benim aramızda kaç gün vardı
Bu arada Allahta seni hep güldürsün3 günm vardıben 10 aralıkta bıraktım inan saymıyorum.. pipetle kafayı yemiş durumdayım ve neden bukadar canım istiyor anlamıyorum sana bakıyorum sen rüyanda görme dışında harika gidiyorsun Maşallah Ama ben depresyonlardayım bak ağlayasım geldi eee nekadar sürcek bu mesela 3 ay sonra geçermi dayanırım 2 ay daha ama nezaman geççcekkkk 7/24 aklımda son zamanlar.
İnan bilmiyorum ama sen takmamaya çalış sen taktikca o yoksunluktan kurtulamiyorsun o pipeti de bırakmaya çalış canın istediğinde oh be iyi ki kullanmıyorum sigara yi bırakmak ne kadar kolaymış falan diye kendi kendine gaz ver3 günm vardıben 10 aralıkta bıraktım inan saymıyorum.. pipetle kafayı yemiş durumdayım ve neden bukadar canım istiyor anlamıyorum sana bakıyorum sen rüyanda görme dışında harika gidiyorsun Maşallah Ama ben depresyonlardayım bak ağlayasım geldi eee nekadar sürcek bu mesela 3 ay sonra geçermi dayanırım 2 ay daha ama nezaman geççcekkkk 7/24 aklımda son zamanlar.
Bu arada Allahta seni güldürsün3 günm vardıben 10 aralıkta bıraktım inan saymıyorum.. pipetle kafayı yemiş durumdayım ve neden bukadar canım istiyor anlamıyorum sana bakıyorum sen rüyanda görme dışında harika gidiyorsun Maşallah Ama ben depresyonlardayım bak ağlayasım geldi eee nekadar sürcek bu mesela 3 ay sonra geçermi dayanırım 2 ay daha ama nezaman geççcekkkk 7/24 aklımda son zamanlar.
pipetide bırakİnan bilmiyorum ama sen takmamaya çalış sen taktikca o yoksunluktan kurtulamiyorsun o pipeti de bırakmaya çalış canın istediğinde oh be iyi ki kullanmıyorum sigara yi bırakmak ne kadar kolaymış falan diye kendi kendine gaz ver
Eeeehh yeter ama haaa bakBu arada Allahta seni güldürsün
pipetide bırakay hiç unutmıcam bu msjınj pipetimi çöpe atmaya kıyamam bak şimdide pipetimden ayrılcam düşününce ağlayasım geldi ama dediğin gibi kendimi gazlamalıyım..
Bu arada Allahta seni güldürsün
pipetide bırakay hiç unutmıcam bu msjınj pipetimi çöpe atmaya kıyamam bak şimdide pipetimden ayrılcam düşününce ağlayasım geldi
Eeeehh yeter ama haaa bakterlik geliyor yoksa kafana sen güçlü birisin bi sigarayı bıraktın diye mi yıkılıyorsunn tey tey sigara da neymiş göster ona gücünü himennn
Bu kişiden kişiye göre değişiyor ama ilk üç gün vücut nikotini attığı için baya zorluyor. 21 gün yani 3 hafta insanın alışma süreci bende mesela şuan hiç kriz yok aklıma bile gelmiyor kokusu artık tiksindiriyor beni birde önerim allen car ın videosunu izle veya kitabını oku bu süreçte sana yardımcı olacaktır.Selam kızlar, pazartesiden beri sigara içmiyorum. 20 senedir 24 saat sigara içmediğim olmamıştı. Bu yoklamalar, krizler ne zaman geçer
Aramıza hoşgeldin ben ilk 3gun zorlandım sonra eğlenceye döndüSelam kızlar, pazartesiden beri sigara içmiyorum. 20 senedir 24 saat sigara içmediğim olmamıştı. Bu yoklamalar, krizler ne zaman geçer
Ben de çarşamba gününden beri içmiyorum alt tarafı 2 gün ama sanki blr asır gibiSelam kızlar, pazartesiden beri sigara içmiyorum. 20 senedir 24 saat sigara içmediğim olmamıştı. Bu yoklamalar, krizler ne zaman geçer
Kızlarr hadi günlerimizi paylaşalım
Kızlar harikasınız ben de indireyim bu programıÇok çok mutlu günaydınlarhayırlı cumalar
Valla benim 1 ayı geçti bırakalı bende ilk defa bırakıyorum hala krizlerle uğraşıyorum ama umut ediyorumi geçicek elbet geçmiceni düşünsem çoooktaaan başlamıştım.. benim krizler devam ama burda aynı zamanda bıraktımjz arkadaşlar daha rahat başarılı.. baştan aşağı yazdıklarımızı okumanı tavsiye ederimSelam kızlar, pazartesiden beri sigara içmiyorum. 20 senedir 24 saat sigara içmediğim olmamıştı. Bu yoklamalar, krizler ne zaman geçer
Yapar banada yapmıştı ama sonra düzeldi..Ben 2 gecedir hiç uyuyamıyorum sigarayı bırakmak böyle bir etki yapar mı acaba sürekli uyanıyorum tekrar uyumaya çalışıyorum
Hayırlı cumalar.. 35.gün hala krizlerle savaşan benKızlar harikasınız ben de indireyim bu programı
Bende aksine erken yatıyor erken den kalkiyordum şimdiler de geç saatlerde bile yatsam çok erken kalkıyorum ve hiç uykum gelmiyorBen 2 gecedir hiç uyuyamıyorum sigarayı bırakmak böyle bir etki yapar mı acaba sürekli uyanıyorum tekrar uyumaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?