Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında önceden izledim bunu ama ciddiye almadım hiç bidaha izleyim
Hadi başarılar zaman kaybetme bu kadar istekli iken hemen başlaAslında önceden izledim bunu ama ciddiye almadım hiç bidaha izleyim
İnşallah, çok kilo kaybettim bırakmak zorundayımHadi başarılar zaman kaybetme bu kadar istekli iken hemen başla![]()
Sende ben o azmi gördümİnşallah, çok kilo kaybettim bırakmak zorundayım
Ahahahhaahhaa inşallah bırakırım bıraktığımda yazarım burayaSende ben o azmi gördümyapabilirsin
Ay evet gerçekten de öyle ya her işin başında sonunda sürekli içmesek stres oluyoruz . Benimde bugün 3.günüm ama ben tiksinme metoduyla bıraktım bu sefer , önceden ilaçla bırakmıştım ama özlem oluyordu 4 ay içmemiştim 1 taneden birşey olmazla başlamıştım. Şimdi bu tecrübelere dayanarak tekrar bırakıyorum sigarayı ben süte batırdım kuruttum onlar kuruyunca ard arda kusana kadar içtim ve öyle kötü öksürük bulantı ve kusma geldi bitiş o bitiş istemedim. Şuan aklıma geliyor ama aşırı bi yoksunluk yaşamadım ilk günlerim olmasına rağmenİşte o kitapta anlatıyor herşeyi başlayın okumaya bak anlıcaksınız maddi maneviiii HARİKAAA BİRŞEY İÇMEMEKsabah kalk iç,kahvaltıdan sonra iç,yemek yapmaya başlamadan iç,yemeği yaptıktan sonra iç,temizliğe başlamadan önce iç,temizlik bitti oh keyif için iç, (keyif sanıyoruz tabi meğerse değilmiş) iç te iç içte iç telefonda konuş iç,dışarı çıkmadan iç,dışardan eve gel hemen birtane iç yaniii sonuuuu yok yok lanet şeyin… BIRAKMAK ÖZGÜRLÜKMÜŞ.. oh be diyorum şimdiii.. tek duam tek birdaha başlamamak hepimiz için dileğim duam o.
Tatlı krizi bana da geliyor yemekten sonrayok canım hiç istemiyor aksine kokusu beni tiksindiriyor bende söyle birşey oldu sigara kriziyle tatlı krizi birbirine karıştı galiba çünkü bazen yemekten sonra inanılmaz bir tatlı krizi tutuyor beni cerenin dediği gibi sanki yıllardır hiç sigara içmemişim gibi
Son zamanlar dediğimin zaman dilimi kaç gün canım ben 3.günümdeyim de en zor ilk günler deniliyor sonrası da mı istek artıyorİlk zamanlar bu kadar olmadı bende son zamanlarda nedense aşırı bir istek vuruyor Valla zor tutuyorum kendimi
Ill 21 gün zorlayıcı asla pet etmeyin 21 günden sonrası anlık olarak istek geliyor saniyelik isteklerSon zamanlar dediğimin zaman dilimi kaç gün canım ben 3.günümdeyim de en zor ilk günler deniliyor sonrası da mı istek artıyor