Sevgiliyle 4 gün konuşmamak

Başak burcu..
Geri döndü mü bari o terkeden kişi? İlk başta insan kötü düşünmek istemiyor alttan alıyorsun ama bi süre sonra dank ediyor işte
Keşke bana mesaj atsa da bi güzel dalga geçip reddetsem valla rahatlıcam o zaman. Tabi bir yandan da böyle bir insandan kurtulduğum için seviniyorum orası ayrı

Değer veren adam o kadar süre yazmadan, haber almadan dayanamaz. Üstelik bu kişi bi ergen de değil koskoca adam. Bu sorunu aşsanız farklı problemler yaşarsınız ilerde yaş farkından. Küfüre hiç girmiyorum. Daha 4 aylıkmış ilişkiniz çok vakit kaybetmeden ve daha fazla ilerlemeden bunu fırsat bil yol ver arkana bile bakma.

Arkadaşlar benim esimde başak burcu ve aynı burda bahsedilen kişi gibi bir kustümü daha barışmaz. Çok inatçıdır.valla benide çok yıprattı. Arkadaşım ben bu adama dayanırım.diyorsan devam et yoksa hiç arkana bakmadan kaç.
Böyle insanlarla yaşamak çok zor benden demesi
...

Yok ben artık istemiyorum bu adamı kesinlikle içimde sevgi kalmadı zaten.. İlk defa yapmıyor çünkü böyle . Tek isteğim incinen gururumu egomu toparlamak. Onu istemediğimi sevmediğimi anlasın istiyorum . Beni terkettiğini sanmasını istemiyorum

Aynen çıkıp gitmese bile eminim yatağa küs girer arkasını dönüp yatar kahvaltıda surat asar sonra da ben arkadaşla buluşcam deyip gezmeye gider. Tam olarak o karakterde sevimsiz

Bu adam müsveddesi bir kadını idare edebilmek yerine kadına ceza veren bir tipleme..Sana ondan hiçbirşey olmaz canım. Böylesi lazım değil.Yarın evlilikte açacağınız konular şimdiden belli güzel arkadaşım.Bırakın ne hali varsa görsün.Şu an size kestiği ceza aslında sizin için bir hayır.İyi değerlendirin.

37 yaşında MK diyen bir adam.
ayrılık mesajı yazmak için 5 gün çok uzun, hemen yazıp engelleseydin olurdu, şimdi artık yazma. bekledi bekledi ben adım atmayınca bitirdi diye düşünür.
her yerden engelle gitsin, anlar.

Sil heryerden engelle gitsin ya. 40 yaşına gelmiş, hala ergen ergen tavırlar...

Kızlaaar mesaj attı şimdi.. Online olup okumadım ama şöyle yazmış "yok yok ölmedim merak etme"
Tahmin ettiğim gibi ayrıldığımızı anlamamış bence hala küsüz sanıyor

Sosyal medyalardan silip engellemiştim numarasını da silmiştim ama bulduğu boşluktan sızıp yazmış

36 yaşına gelmişsin ama çocuk gibi trip atıp sorunları çözme olgunluğuna erişememişsin deyip terkedin gitsin. 36 yasındaki adam böyle salakça şeyler yapıyosa emın olun bu yastan sonra düzelmez yuva kurma gibi bi dusuncenız varsa böyle bı adamla ömür geçmez gerçekten emin olun bundan zordur ayrılmak bılırım ama 30 yasındaki adamların böyle davranışları çok itici ve umutsuz vaka olarak göruyorum ben..

Evet haklısınız. Bugün bir daha mesaj atmış ekran fotosu alıp beni silmişsin yazmış. Cevap yazmadım. İçimde söylemek istediklerim çok fazla ona küsmesi küfürlü konuşması vurdumduymazlığı pişkin pişkin yok yok ölmedim falan demesi hepsi sinirime dokunuyor ama bunları yazıp uzun uzun ayrılık mesajı döşemek de istemiyorum. Kısa ve net birşey yazmalıyım sizin dediğimiz gibi

sadece şunu düşündüm okurken seninle ilgili ne düşündüğünün bir önemi var mı? salak bir mesela için yanında küfürlü konuşabilecek bir adam, soğudum diyorsun, yaşı büyük zeka yaşı küçük...

sen bitti diyorsan bitmiştir açıklama yapmak mesaj atmak zorunda değilsin. merak ediyorsa o sorar söylersin. Yoksa boşver gitsin.

bunu yeni gördüm :)

ay içimin yağları eridi. hiç cevap vermesen daha süper olacak gibi görünüyor şu an :) Bırak o şu an senin vazgeçtiğini anlamamış biraz daha susarsan özür bile diler keyfini çıkar :)

Kesinlikle ve kesinlikle uzun mesaj yazmayın anlamazlar bak net anlamazlar. Kısa mesaj atın bıdaha sıze ulaşmasını engelleyin bakın nasıl çıldırıcak sizi 4 gun boyunca çıldırttığı gıbı. Bidaha dönmeyın ona düzelmez emın olun 2. şansını değerlendiremedi bitti.

Yorumlara kesinlikle katılıyorum.Bırakın istediği kadar yazsın,hatta birkaç güne kadar sizi suçlamaya da başlayacaktır.Zaten amacın ayrılmaktı,bu da sana bahane oldu vs. vs.
Hiç laf oyununa gelmeyin,hiiiiç bişey yazmayın ki onu artık kaale almadığınızı,Her canı isteyip küstüğünde peşinden gitmeyeceğinizi çok iyi anlasın. Lütfen bu adamdan mümkün olduğu kadar uzak durun,evet telefon numarası değiştirmek kolay değil ama mümkünse onu bile değiştirin.

Fiziki yaş 37 ama,akıl yaşı hala küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…