• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle 4 gün konuşmamak

Bir mesaj daha geldi
"Yarın akşam ne yapacaksın?"
Bunun anlamı buluşsam bir özür bile dilemeden hatta konusunu bile açmadan hiçbirşey olmamış gibi davranacak. Adamdaki vurdumduymazlığı görüyor musunuz

Bir mesaj daha geldi
Bunun anlamı buluşsam bir özür bile dilemeden hatta konusunu bile açmadan hiçbirşey olmamış gibi davranacak. Adamdaki vurdumduymazlığı görüyor musunuz

oh oh maşallah :) hayatından bir manyağı hızla uzaklaştırdığın için seni tebrik ediyorum :)

Kızlar merhaba, ne yapmam gerektiğini bilemedim küçük bir fikre ihtiyacım var..

4 aylık bir ilişkim var. Benimle ciddi düşünen biriydi. Benden 11 yaş büyük bu arada 37 yaşında..

Olaya gelirsek sabahtan sinemaya gitmek için sözleşmiştik aramız gayet iyidi. Buluşmadan yarım saat öncesi önemsiz küçük bir sebepten tartışma çıktı telefonda. O kendini haklı görüyodu ben kendimi. Geldi bu yanıma hiçbirşey yok gibi davrandı sözde fakat tartışmadan dolayı soğuktu. Neredeyse hiç sohbet etmeden filmi izleyip avm den çıkıp gittik. Dönüş yolunda arabada neden konuşmuyorsun böyle tripli mi olucaksın hep dedim. "Ne konuşayım yaaa" dedi. Normal sohbet edebilirsin arada yüzüme bakabilirsin dedim. Ufff falan yaptı grip oldum onu düşünüyorum dedi. Hastalığın bana heralde sadece daha birkaç saat önce instagrama koyduğun fotoda gayet mutluydun dedim. Gene ufff dedi sonra "Konuşmak istemiyorum .MK" dedi. Düzgün konuş benimle! dedim başka da birşey demedim eve gidene kadar. Eve gelince de bıraktğın için sağol dedim çarptım kapıyı indim. İyi akşamlar diye mırıldandığını duydum sadece.

O akşamdan beri yazmadı aramadı. Ben de yazmadım. Küfürlü konuştuğu içim sinirliydim. Tam 4 gün oldu.

Ne zaman aramızda küçük bir sürtüşme olsa iletişimi kesiyor. Böyle yaptığı için daha çok sinirlenip büyük kavga çıkarıyorum ne olursa olsun iletişimi kesme sorunları konuşup çözelim böyle konuşmadan tek 1 gün bile geçirmek ayrılıkla eşdeğer benim için diyorum ama kaale almıyor bile.

İyi zamanlarımızda çok iyiyiz fakat kavga tartışma sonrası küsme huyu beni çok yıprattı ve soğudum. Daha önce de benzer bir olay olmuştu tartışma sonrası yazmadı yazmadı ben de 3.gün ayrılık mesajı atmıştım. Ben ayrılmaya kalkınca özür üstüne özür dilediği için barışmıştım ama pişmanım. Bundan dolayı bu sefer bana yazmadığında ben de yazmadım.

Ayrılmak istiyorum kesinlikle onu istemiyorum fakat kısa bir ayrılık mesajı atmalı mıyım ve ne yazmalıyım yoksa hiç birşey demeden sessizlik içinde kopmayı mı beklemeliyim? Benden ayrıldı mı ayrılmadı mı amacı ne anlamadığım için huzursuzum.

Artık beni hala sevgilisi sansın istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Ayrılık mesajı atmalı mıyım?

Mesaja gerek yok ayrılmış sayılırsın bişey yazmasan zaten

Bence ayrıl
Bu tiplerin soyu azalarak tükensin
36 yaşında ama 16 gibi davranıyor

Bir mesaj daha geldi

Çok rica ediyorum cevap bile yazma
Bitti bile yazma
Numarasını da engelle

Tüm yorumları okudum aynı yastayiz konu sahibi erkek arkadaşım da 34 yaşında 14 aydır beraberiz ilişkinin ilk başlarında bizde de küsluk oluyordu bazen neye kızdığını bile anlamıyordum ya da bir sebepten kızdığı zaman küsüyordu. Ama hiçbir zaman mesaj atmamazlığı olmadı ki birbirimizi tanidikca boyle durumlarda ortadan kalktı ama ortada bir sebep yokken günlerce yazmamak ne bileyim

Ben kocamla 3 ay konuşmadım ,evi terkettim ,üstelik hamileydim ,dogumumu babamın yaşadığı yerde yaptım .. boşanma kararı almıştım , dönmeyecektim .. defalarca yanıma gelip ,eve almadığım için bahçemizdeki salıncakta yattı .. doğuma birkaç gün kala duygusallığın da verdiği bir boşlukla kayıtsız kalamadım ,sarilinca sarıldım. Kedi gibi dibimdeydi hep ,kovsam da gitmiyordu .. bizimki küçük bir sebepti ama yasımız da çok küçüktü ,bende inat çoktu. Bebeğimiz doğup 4.gün ölünce ,birbirimize sarıldık ,ilaç olduk ve bir daha bırakmadık ,aynı sorunları yaşamadık .. giderken annesini babasını birbirine çok sıkı bağladı meleğim .. dokuz yılı devirdik ,sıkıntı yok ..

Şimdi sen 4 aylik bir iliskide senden 11 yaş büyük , ergen gibi davranan bir adamı mı dert ediyosun ? Koca bile olsa çekilmez ..sen fazla gelmişsin ona ..kendinden 11 yaş büyük biriyle olsun ..gerçekten tripli kart horoz ..mesajina bile değmez ,parmaklarina parana yazık ..

Ben kocamla 3 ay konuşmadım ,evi terkettim ,üstelik hamileydim ,dogumumu babamın yaşadığı yerde yaptım .. boşanma kararı almıştım , dönmeyecektim .. defalarca yanıma gelip ,eve almadığım için bahçemizdeki salıncakta yattı .. doğuma birkaç gün kala duygusallığın da verdiği bir boşlukla kayıtsız kalamadım ,sarilinca sarıldım. Kedi gibi dibimdeydi hep ,kovsam da gitmiyordu .. bizimki küçük bir sebepti ama yasımız da çok küçüktü ,bende inat çoktu. Bebeğimiz doğup 4.gün ölünce ,birbirimize sarıldık ,ilaç olduk ve bir daha bırakmadık ,aynı sorunları yaşamadık .. giderken annesini babasını birbirine çok sıkı bağladı meleğim .. dokuz yılı devirdik ,sıkıntı yok ..

Şimdi sen 4 aylik bir iliskide senden 11 yaş büyük , ergen gibi davranan bir adamı mı dert ediyosun ? Koca bile olsa çekilmez ..sen fazla gelmişsin ona ..kendinden 11 yaş büyük biriyle olsun ..gerçekten tripli kart horoz ..mesajina bile değmez ,parmaklarina parana yazık ..
Çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm . Boşanmaya karar verme sebebiniz neydi bilmiyorum ama bizimki kadar saçma birşey değildir eminim

Güncel

Dün mesajları devam ettirince ben buna "36 yaşındasın ama sorunları konuşup çözme olgunluğuna erişememişsin bu ilişkiyi istemiyorum bitti konuşacak birşeyimiz de yok" yazdım.
Bu coştu üst üste yazmaya başladı sana hastayım dediğim halde bana sitem ettin, ben hasta olduğum halde merak edip yazmadın asıl yazmayan sensin, sinemada nasıl konuşabilirdim falan diye. Cevap yazmadım bu sefer bitti mi yani kafanda, ama ben seni seviyorum onu napcaz, seni çok özledim yazmaya başladı. Bu sefer engelledim. Ama sinirim bozuldu kendi kendime de ağladım.
Bu sabah annesinin telinden günaydın mesajı atmış şimdi de :olamaz:

Güncel

Dün mesajları devam ettirince ben buna "36 yaşındasın ama sorunları konuşup çözme olgunluğuna erişememişsin bu ilişkiyi istemiyorum bitti konuşacak birşeyimiz de yok" yazdım.
Bu coştu üst üste yazmaya başladı sana hastayım dediğim halde bana sitem ettin, ben hasta olduğum halde merak edip yazmadın asıl yazmayan sensin, sinemada nasıl konuşabilirdim falan diye. Cevap yazmadım bu sefer bitti mi yani kafanda, ama ben seni seviyorum onu napcaz, seni çok özledim yazmaya başladı. Bu sefer engelledim. Ama sinirim bozuldu kendi kendime de ağladım.

Adam kaba saba biri. Bahane uretiyor simdi sen ona yoku gosterince. Ben senin kararini destekliyorum. Gencecik kizsin daha yasi yasina, huyu huyuna uygun birini bulabilirsin. Bu adamda is yok.

Adam yasinin olgunlugunu gostermiyor olabilir de "kart horoz" yakistirmasi niye?

Burada birkac gun once 30 yas ustu kadinlar icin buna benzer bir konu acilmisti ve hepimiz agir elestiri yagmuruna tutmustuk boyle dusunenleri. Simdi konunun kahramani erkek olunca degisen ne oldu?

Toplumca bayiliyor muyuz yoksa cifte standartlara?

Güncel

Yüzsüz bir de :olamaz:

Çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm . Boşanmaya karar verme sebebiniz neydi bilmiyorum ama bizimki kadar saçma birşey değildir eminim
Eşim bana salak demişti bide bağırmıştı deli gibi :)) yaş 20 , akıllar firar :) hatırlayip hatırlayıp gülüyoruz şimdi ..çocukluk ,hamilelik hassasiyeti..konuşarak halledebilirdik oysaki ..

Adam yasinin olgunlugunu gostermiyor olabilir de "kart horoz" yakistirmasi niye?

Burada birkac gun once 30 yas ustu kadinlar icin buna benzer bir konu acilmisti ve hepimiz agir elestiri yagmuruna tutmustuk boyle dusunenleri. Simdi konunun kahramani erkek olunca degisen ne oldu?

Bayilmiyoruz yada bazen :)

Arada birkaç yaş olsa mühim değil , 11 yaş olunca ,davranış yaşı 11 beden yaşı 37yken evet kart horoz olmaya müsait :)

Açıkçası ben de yapılan yorumlara çok kızdım,pardon da insanı yaştan vurmak neyin nesi? Amca de diyenler KART HOROZ de diyenler falan..Çok çirkin çok.Kavgalarda böyle küçülmeyi telkin etmeniz konu sahibini belden aşağı vurmaya teşvik etmeniz hoş değil.Daha seviyeli şeyler üretmeniz dileğiyle bunları yazan sayın üyeler!

Back