Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli rahatsız oluyorum diye diye niye devam ettiniz ? 1gecede ne yakınlığıArkadaşlar yine bir sosyla medya maceram var.Ama instagram felan değil, kitap uygulaması işte. ileti yazmıştım ,biri iyi akşamlar dedi ;malum ben de 39 aşındaym o da 40 yaşındaymış öğren,nce mutlu oldum kendi yaşımdan birine çok denk gelmiyorum ya da evli felan oluyor.Öyle sohbet ilerledi.,hoşuma gitti saygılı biridir diye düşündüm .Ama sonrasında sabah 5 e kadar konuştuk.Ben de nöbetteydim felan her neyse çocuk benle tanışmak istedi ama bana hitap şekli hoşuma gitmedi çok da kitap okuyan biri.Kitap çıkartacak sanrım yakında.Ama hitabı bebeğiM kızım tatlım vs tarzı ona da dedim sen ilk kez konuştuğun tanıştığın biriyle nasıl böyle konuşabiliyorsun diye.Bana dediği yakIn hissettim kendimi O YÜZDEN BÖYLE RAHAT KONUŞUYORUM FELAN. resim gönderir misin kesin saç baş dağınıktır dedi ben de resim göndermem bana basit geliyor senin de farklı olduğunu sanmıştım yanılmıştım dedim.Sonrasında gece adamı uykusuz bıraktım saçmalamay başladı işte buraya gel senin gibi biriyle karşılaştım kaybetmek istemiyorum tarzında.Ne işim olur ben felanca memleketteyim dedim ama orda ben yokum dedi.Ben de orda yokum dedi bana yani senin bulunduğun şehirde ve şu an burdayım yarım saattir kendimle uğraşıyorum dedi burda acaba kötü bir şey mi yaptı diye aklımdan geçmiyor değil.Konuşmaların hoşuma gitmiyor kırıcı oluyorsun dedim gece gece de alınganlığın mı tuttu dedi bana.Tabi hevesini aldın konuştun git şimdi dedi sonrasında da özür dilerim seni gece gece tutuğum için ama sakin kafayla yazdıklarını okursan bana hak vereceksin deyip konuşmayı kesitim.Bana ben kendim kaşındım özür dileme kaliteli insanlarız kaliteli bir sohbetti iyi akşamlar demiş ama ertesi gün yine yazdı barışalım diye ben tanımak istiyorum sıradan olsan yazmazdım br daha tatlım kızım vs gibi kelimeler kullanmayacam tazrında .Bu kadar kitap okuyan birinin bu şekilde konuşması hoşuma gitmedi ona da ilk kez konuştuğun biriyle bu kadar samimi olmazasın dedim gerçekçi olmaz dedim işkillenir insan dedim.Ben herkese böyle değilim seni kendime yakın gösrdüm dedi.Dün de bir şeyler yazmış cevap verdim.ama çok geç cevap verince daha yazmadım artık.
Fazla mı ciddiye almışsınız?Arkadaşlar yine bir sosyla medya maceram var.Ama instagram felan değil, kitap uygulaması işte. ileti yazmıştım ,biri iyi akşamlar dedi ;malum ben de 39 aşındaym o da 40 yaşındaymış öğren,nce mutlu oldum kendi yaşımdan birine çok denk gelmiyorum ya da evli felan oluyor.Öyle sohbet ilerledi.,hoşuma gitti saygılı biridir diye düşündüm .Ama sonrasında sabah 5 e kadar konuştuk.Ben de nöbetteydim felan her neyse çocuk benle tanışmak istedi ama bana hitap şekli hoşuma gitmedi çok da kitap okuyan biri.Kitap çıkartacak sanrım yakında.Ama hitabı bebeğiM kızım tatlım vs tarzı ona da dedim sen ilk kez konuştuğun tanıştığın biriyle nasıl böyle konuşabiliyorsun diye.Bana dediği yakIn hissettim kendimi O YÜZDEN BÖYLE RAHAT KONUŞUYORUM FELAN. resim gönderir misin kesin saç baş dağınıktır dedi ben de resim göndermem bana basit geliyor senin de farklı olduğunu sanmıştım yanılmıştım dedim.Sonrasında gece adamı uykusuz bıraktım saçmalamay başladı işte buraya gel senin gibi biriyle karşılaştım kaybetmek istemiyorum tarzında.Ne işim olur ben felanca memleketteyim dedim ama orda ben yokum dedi.Ben de orda yokum dedi bana yani senin bulunduğun şehirde ve şu an burdayım yarım saattir kendimle uğraşıyorum dedi burda acaba kötü bir şey mi yaptı diye aklımdan geçmiyor değil.Konuşmaların hoşuma gitmiyor kırıcı oluyorsun dedim gece gece de alınganlığın mı tuttu dedi bana.Tabi hevesini aldın konuştun git şimdi dedi sonrasında da özür dilerim seni gece gece tutuğum için ama sakin kafayla yazdıklarını okursan bana hak vereceksin deyip konuşmayı kesitim.Bana ben kendim kaşındım özür dileme kaliteli insanlarız kaliteli bir sohbetti iyi akşamlar demiş ama ertesi gün yine yazdı barışalım diye ben tanımak istiyorum sıradan olsan yazmazdım br daha tatlım kızım vs gibi kelimeler kullanmayacam tazrında .Bu kadar kitap okuyan birinin bu şekilde konuşması hoşuma gitmedi ona da ilk kez konuştuğun biriyle bu kadar samimi olmazasın dedim gerçekçi olmaz dedim işkillenir insan dedim.Ben herkese böyle değilim seni kendime yakın gösrdüm dedi.Dün de bir şeyler yazmış cevap verdim.ama çok geç cevap verince daha yazmadım artık.
Kız düşürmek için, bu kadar kitap okuyan biri rolü yapmadığı nerden malum? Kendimle uğraşıyorum= mast. yapıyorum.Arkadaşlar yine bir sosyla medya maceram var.Ama instagram felan değil, kitap uygulaması işte. ileti yazmıştım ,biri iyi akşamlar dedi ;malum ben de 39 aşındaym o da 40 yaşındaymış öğren,nce mutlu oldum kendi yaşımdan birine çok denk gelmiyorum ya da evli felan oluyor.Öyle sohbet ilerledi.,hoşuma gitti saygılı biridir diye düşündüm .Ama sonrasında sabah 5 e kadar konuştuk.Ben de nöbetteydim felan her neyse çocuk benle tanışmak istedi ama bana hitap şekli hoşuma gitmedi çok da kitap okuyan biri.Kitap çıkartacak sanrım yakında.Ama hitabı bebeğiM kızım tatlım vs tarzı ona da dedim sen ilk kez konuştuğun tanıştığın biriyle nasıl böyle konuşabiliyorsun diye.Bana dediği yakIn hissettim kendimi O YÜZDEN BÖYLE RAHAT KONUŞUYORUM FELAN. resim gönderir misin kesin saç baş dağınıktır dedi ben de resim göndermem bana basit geliyor senin de farklı olduğunu sanmıştım yanılmıştım dedim.Sonrasında gece adamı uykusuz bıraktım saçmalamay başladı işte buraya gel senin gibi biriyle karşılaştım kaybetmek istemiyorum tarzında.Ne işim olur ben felanca memleketteyim dedim ama orda ben yokum dedi.Ben de orda yokum dedi bana yani senin bulunduğun şehirde ve şu an burdayım yarım saattir kendimle uğraşıyorum dedi burda acaba kötü bir şey mi yaptı diye aklımdan geçmiyor değil.Konuşmaların hoşuma gitmiyor kırıcı oluyorsun dedim gece gece de alınganlığın mı tuttu dedi bana.Tabi hevesini aldın konuştun git şimdi dedi sonrasında da özür dilerim seni gece gece tutuğum için ama sakin kafayla yazdıklarını okursan bana hak vereceksin deyip konuşmayı kesitim.Bana ben kendim kaşındım özür dileme kaliteli insanlarız kaliteli bir sohbetti iyi akşamlar demiş ama ertesi gün yine yazdı barışalım diye ben tanımak istiyorum sıradan olsan yazmazdım br daha tatlım kızım vs gibi kelimeler kullanmayacam tazrında .Bu kadar kitap okuyan birinin bu şekilde konuşması hoşuma gitmedi ona da ilk kez konuştuğun biriyle bu kadar samimi olmazasın dedim gerçekçi olmaz dedim işkillenir insan dedim.Ben herkese böyle değilim seni kendime yakın gösrdüm dedi.Dün de bir şeyler yazmış cevap verdim.ama çok geç cevap verince daha yazmadım artık.
40 yaşında adama çocuk diyorsunuz siz deArkadaşlar yine bir sosyla medya maceram var.Ama instagram felan değil, kitap uygulaması işte. ileti yazmıştım ,biri iyi akşamlar dedi ;malum ben de 39 aşındaym o da 40 yaşındaymış öğren,nce mutlu oldum kendi yaşımdan birine çok denk gelmiyorum ya da evli felan oluyor.Öyle sohbet ilerledi.,hoşuma gitti saygılı biridir diye düşündüm .Ama sonrasında sabah 5 e kadar konuştuk.Ben de nöbetteydim felan her neyse çocuk benle tanışmak istedi ama bana hitap şekli hoşuma gitmedi çok da kitap okuyan biri.Kitap çıkartacak sanrım yakında.Ama hitabı bebeğiM kızım tatlım vs tarzı ona da dedim sen ilk kez konuştuğun tanıştığın biriyle nasıl böyle konuşabiliyorsun diye.Bana dediği yakIn hissettim kendimi O YÜZDEN BÖYLE RAHAT KONUŞUYORUM FELAN. resim gönderir misin kesin saç baş dağınıktır dedi ben de resim göndermem bana basit geliyor senin de farklı olduğunu sanmıştım yanılmıştım dedim.Sonrasında gece adamı uykusuz bıraktım saçmalamay başladı işte buraya gel senin gibi biriyle karşılaştım kaybetmek istemiyorum tarzında.Ne işim olur ben felanca memleketteyim dedim ama orda ben yokum dedi.Ben de orda yokum dedi bana yani senin bulunduğun şehirde ve şu an burdayım yarım saattir kendimle uğraşıyorum dedi burda acaba kötü bir şey mi yaptı diye aklımdan geçmiyor değil.Konuşmaların hoşuma gitmiyor kırıcı oluyorsun dedim gece gece de alınganlığın mı tuttu dedi bana.Tabi hevesini aldın konuştun git şimdi dedi sonrasında da özür dilerim seni gece gece tutuğum için ama sakin kafayla yazdıklarını okursan bana hak vereceksin deyip konuşmayı kesitim.Bana ben kendim kaşındım özür dileme kaliteli insanlarız kaliteli bir sohbetti iyi akşamlar demiş ama ertesi gün yine yazdı barışalım diye ben tanımak istiyorum sıradan olsan yazmazdım br daha tatlım kızım vs gibi kelimeler kullanmayacam tazrında .Bu kadar kitap okuyan birinin bu şekilde konuşması hoşuma gitmedi ona da ilk kez konuştuğun biriyle bu kadar samimi olmazasın dedim gerçekçi olmaz dedim işkillenir insan dedim.Ben herkese böyle değilim seni kendime yakın gösrdüm dedi.Dün de bir şeyler yazmış cevap verdim.ama çok geç cevap verince daha yazmadım artık.
Beyaz Atlı Arap şeyhi okumuştuEn son hangi kitabı okudunuz?
Ay onu anladım da öyle demesine bir garip oldumAsılıyorum diyor işte![]()
ahahshsd bunlar nasıl 40 yaş muhabbetiyseAy onu anladım da öyle demesine bir garip oldumdaha toy ilen konuştuğum salak abazalar geldi aklıma
Konu sahibi bence daha küçük ya 39 yazmış amaahahshsd bunlar nasıl 40 yaş muhabbetiyse
Aynı uygulamayı kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım tabi insanın ne amaçla kullandığı da önemli.1000kitap uygulamasını kullanıyorum, okuduğunuz ve okumak istediğiniz kitapları kayit altına almak , bir kitabi okuyanların fikirlerini görebilmek vs gercekten cok faydalı, hic sapıklık yapana denk gelmedim, tum platformalar bozuluyor demek ki boyle.. cok uzucu
sanaldan kimselere inanmayın bence, gercek dünyaya donun, mutluluklar dilerim : )
Yoo yaa o adamdan bir halt olmaz;zaten yukarda yazmisim degisik bir kelime kullsndi igrenclesilmémistir umarim mesajlari ozellestireyim en iyisi ya da hic vevap vermeyeyimÇağırın gelsin koşa koşa gelirse bir bakın bakalım yazarak olmaz yazarak his geçmez mimik görülmez belli yastasiniz artık ne nedir anlarsınız biliyorum konularınızi bu nedenle farklı yazayim bı kerede baktınız geldi baktınız normal davtandi baktınız alınganlık yapmadınız baktınız işin oludu olur gibi .Bir denenebilir sizin için
Olabilir de olmayabilir de ';girgir da yapiyor denebilir yoksa ben kendim kasindim demez yedigi haltin farkindadirEvli mi bekar mı bilmem ama yeni tanıştığı birine bebeğim diyen biri güvenilir gelmedi.Sapık mı acaba![]()
Tinder kitap uygulamasi muOlmayan entelektüel kimlik arkasına sığınıp kitap uygulamalarını bile Tinder tadında kullanan bir sapık işte, mesajlarınızı özelleştirirseniz böyle şeyler yaşamazsınız. Tinder en azından amacına uygun kullanılıyor, adamların amaç belli şüpheye düşürmüyor; oradakilerden korkmam ben, bu ırz düşmanı tiplerden korktuğum kadar. Bir de olayları drama edişinize bakın, 39 ve 40 yaşlarında olduğunuza inanmak zor. Gerçek hayata dönüp daha sağlıklı ilişkiler denemelisiniz.