Igrenc iste o yuzden sosyal medyada resim kuanilmaz tanimadigi bir insana da yapabilirlerAllahım ne manyak insanlar var iğrenç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igrenc iste o yuzden sosyal medyada resim kuanilmaz tanimadigi bir insana da yapabilirlerAllahım ne manyak insanlar var iğrenç
Dogru zaman kaybiBu kadar kafaya takacaksanız konuşmayın tanımadığınız insanlarla.
Haklisin öpüyorum seni de ben yalniz da iyiyim benimki sanirim can skintisi bir de merak :)Ah Ceren ah.
Bu kafayla başına bi iş alma, senin için öncelikli dileğim bu.
Sevmek, sevilmek, hayatında birinin olması isteklerini anlıyorum ama bu şekilde olmaz, ne olur bunu anla. Saf ve iyi niyetli birisin, arayış da var, haliyle göremiyorsun şu saçmalıkları. Gırgır şamata yapılsa da inan senin iyiliğin için konuşuyor millet.
Abazan, arsız, basit, pespaye tipleri ciddiye alıp, muhatap alıp kendine şu muameleleri yaptırma artık, lütfen ya.
Neye bakayim gelmesin sapiktir belki yarim saat kendimle ugrastim nedirYani okuduğum konularınız içinde en zararsız bu gibi geldi çünkü kabul etmiş ağzının payını bence gelsin bakın
Aynen oyle tanimadiklari insanlarla ilgili de bunu yapiyorlar o kadar abazanlar isteKız düşürmek için, bu kadar kitap okuyan biri rolü yapmadığı nerden malum? Kendimle uğraşıyorum= mast. yapıyorum.
Kizim da diyor bebegimle de kalmiyorEvli mi bekar mı bilmem ama yeni tanıştığı birine bebeğim diyen biri güvenilir gelmedi.Sapık mı acaba![]()
İlk tanıştığı birine bu tarz konuşan insandan kaçardım ben.Biraz korkak bir yapım da var ve fazla irdeleyen biriyim.Bu yüzden geç evlendim sanırımKizim da diyor bebegimle de kalmiyor
Ee evlenecegin insani nasil buldun ve evlenmeye nasil karar verdin .İlk tanıştığı birine bu tarz konuşan insandan kaçardım ben.Biraz korkak bir yapım da var ve fazla irdeleyen biriyim.Bu yüzden geç evlendim sanırım
Yanıyosun Fuat aabiiiiiiiNiye bee:)
Ee evlenecegin insani nasil buldun ve evlenmeye nasil karar verdin .
[/QUOTEAnlatsam romanlık aslında.Uzun mesele bizimkisi.Ee evlenecegin insani nasil buldun ve evlenmeye nasil karar verdin .
Kırk yaşında adamdan çocuk “felan” olmazArkadaşlar yine bir sosyla medya maceram var.Ama instagram felan değil, kitap uygulaması işte. ileti yazmıştım ,biri iyi akşamlar dedi ;malum ben de 39 aşındaym o da 40 yaşındaymış öğren,nce mutlu oldum kendi yaşımdan birine çok denk gelmiyorum ya da evli felan oluyor.Öyle sohbet ilerledi.,hoşuma gitti saygılı biridir diye düşündüm .Ama sonrasında sabah 5 e kadar konuştuk.Ben de nöbetteydim felan her neyse çocuk benle tanışmak istedi ama bana hitap şekli hoşuma gitmedi çok da kitap okuyan biri.Kitap çıkartacak sanrım yakında.Ama hitabı bebeğiM kızım tatlım vs tarzı ona da dedim sen ilk kez konuştuğun tanıştığın biriyle nasıl böyle konuşabiliyorsun diye.Bana dediği yakIn hissettim kendimi O YÜZDEN BÖYLE RAHAT KONUŞUYORUM FELAN. resim gönderir misin kesin saç baş dağınıktır dedi ben de resim göndermem bana basit geliyor senin de farklı olduğunu sanmıştım yanılmıştım dedim.Sonrasında gece adamı uykusuz bıraktım saçmalamay başladı işte buraya gel senin gibi biriyle karşılaştım kaybetmek istemiyorum tarzında.Ne işim olur ben felanca memleketteyim dedim ama orda ben yokum dedi.Ben de orda yokum dedi bana yani senin bulunduğun şehirde ve şu an burdayım yarım saattir kendimle uğraşıyorum dedi burda acaba kötü bir şey mi yaptı diye aklımdan geçmiyor değil.Konuşmaların hoşuma gitmiyor kırıcı oluyorsun dedim gece gece de alınganlığın mı tuttu dedi bana.Tabi hevesini aldın konuştun git şimdi dedi sonrasında da özür dilerim seni gece gece tutuğum için ama sakin kafayla yazdıklarını okursan bana hak vereceksin deyip konuşmayı kesitim.Bana ben kendim kaşındım özür dileme kaliteli insanlarız kaliteli bir sohbetti iyi akşamlar demiş ama ertesi gün yine yazdı barışalım diye ben tanımak istiyorum sıradan olsan yazmazdım br daha tatlım kızım vs gibi kelimeler kullanmayacam tazrında .Bu kadar kitap okuyan birinin bu şekilde konuşması hoşuma gitmedi ona da ilk kez konuştuğun biriyle bu kadar samimi olmazasın dedim gerçekçi olmaz dedim işkillenir insan dedim.Ben herkese böyle değilim seni kendime yakın gösrdüm dedi.Dün de bir şeyler yazmış cevap verdim.ama çok geç cevap verince daha yazmadım artık.
Uzak dur derim ...Arkadaşlar yine bir sosyla medya maceram var.Ama instagram felan değil, kitap uygulaması işte. ileti yazmıştım ,biri iyi akşamlar dedi ;malum ben de 39 aşındaym o da 40 yaşındaymış öğren,nce mutlu oldum kendi yaşımdan birine çok denk gelmiyorum ya da evli felan oluyor.Öyle sohbet ilerledi.,hoşuma gitti saygılı biridir diye düşündüm .Ama sonrasında sabah 5 e kadar konuştuk.Ben de nöbetteydim felan her neyse çocuk benle tanışmak istedi ama bana hitap şekli hoşuma gitmedi çok da kitap okuyan biri.Kitap çıkartacak sanrım yakında.Ama hitabı bebeğiM kızım tatlım vs tarzı ona da dedim sen ilk kez konuştuğun tanıştığın biriyle nasıl böyle konuşabiliyorsun diye.Bana dediği yakIn hissettim kendimi O YÜZDEN BÖYLE RAHAT KONUŞUYORUM FELAN. resim gönderir misin kesin saç baş dağınıktır dedi ben de resim göndermem bana basit geliyor senin de farklı olduğunu sanmıştım yanılmıştım dedim.Sonrasında gece adamı uykusuz bıraktım saçmalamay başladı işte buraya gel senin gibi biriyle karşılaştım kaybetmek istemiyorum tarzında.Ne işim olur ben felanca memleketteyim dedim ama orda ben yokum dedi.Ben de orda yokum dedi bana yani senin bulunduğun şehirde ve şu an burdayım yarım saattir kendimle uğraşıyorum dedi burda acaba kötü bir şey mi yaptı diye aklımdan geçmiyor değil.Konuşmaların hoşuma gitmiyor kırıcı oluyorsun dedim gece gece de alınganlığın mı tuttu dedi bana.Tabi hevesini aldın konuştun git şimdi dedi sonrasında da özür dilerim seni gece gece tutuğum için ama sakin kafayla yazdıklarını okursan bana hak vereceksin deyip konuşmayı kesitim.Bana ben kendim kaşındım özür dileme kaliteli insanlarız kaliteli bir sohbetti iyi akşamlar demiş ama ertesi gün yine yazdı barışalım diye ben tanımak istiyorum sıradan olsan yazmazdım br daha tatlım kızım vs gibi kelimeler kullanmayacam tazrında .Bu kadar kitap okuyan birinin bu şekilde konuşması hoşuma gitmedi ona da ilk kez konuştuğun biriyle bu kadar samimi olmazasın dedim gerçekçi olmaz dedim işkillenir insan dedim.Ben herkese böyle değilim seni kendime yakın gösrdüm dedi.Dün de bir şeyler yazmış cevap verdim.ama çok geç cevap verince daha yazmadım artık.
Yok bee ben abaza degilim kemdi halinde bir insanim o abaza kesinİkiniz de tüm sosyal medya uygulamalarından eli boş çıkıp artık kitap siteleri filan feşmekandan umut arayan abazalarsınız gibi geldi. Öylesiniz demiyorum kesinlikle bana öyle gelmiş de olabilir
Okuyorum zatenHanım efendi 39 yaşında kitap uygulamaları yerine elinize bir kitap alıp okumanızı tavsiye ederim size.