Sevgiliyle 4 gün konuşmamak

skantaron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
144
83
98
Kızlar merhaba, ne yapmam gerektiğini bilemedim küçük bir fikre ihtiyacım var..

4 aylık bir ilişkim var. Benimle ciddi düşünen biriydi sürekli ağzında evlilik ne zaman istemeye gelelim lafı olan biriydi. Benden 11 yaş büyük bu arada 37 yaşında..

Olaya gelirsek sabahtan sinemaya gitmek için sözleşmiştik aramız gayet iyidi. Buluşmadan yarım saat öncesi önemsiz küçük bir sebepten tartışma çıktı telefonda. O kendini haklı görüyodu ben kendimi. Geldi bu yanıma hiçbirşey yok gibi davrandı sözde fakat tartışmadan dolayı soğuktu. Neredeyse hiç sohbet etmeden filmi izleyip avm den çıkıp gittik. Dönüş yolunda arabada neden konuşmuyorsun böyle tripli mi olucaksın hep dedim. "Ne konuşayım yaaa" dedi. Normal sohbet edebilirsin arada yüzüme bakabilirsin dedim. Ufff falan yaptı grip oldum onu düşünüyorum dedi. Hastalığın bana heralde sadece daha birkaç saat önce instagrama koyduğun fotoda gayet mutluydun dedim. Gene ufff dedi sonra "Konuşmak istemiyorum .MK" dedi. Düzgün konuş benimle! dedim başka da birşey demedim eve gidene kadar. Eve gelince de bıraktğın için sağol dedim çarptım kapıyı indim. İyi akşamlar diye mırıldandığını duydum sadece.

O akşamdan beri yazmadı aramadı. Ben de yazmadım. Küfürlü konuştuğu içim sinirliydim. Tam 4 gün oldu.

Ne zaman aramızda küçük bir sürtüşme olsa iletişimi kesiyor. Böyle yaptığı için daha çok sinirlenip büyük kavga çıkarıyorum ne olursa olsun iletişimi kesme sorunları konuşup çözelim böyle konuşmadan tek 1 gün bile geçirmek ayrılıkla eşdeğer benim için diyorum ama kaale almıyor bile.

İyi zamanlarımızda çok iyiyiz fakat kavga tartışma sonrası küsme huyu beni çok yıprattı ve soğudum. Daha önce de benzer bir olay olmuştu tartışma sonrası yazmadı yazmadı ben de 3.gün ayrılık mesajı atmıştım. Ben ayrılmaya kalkınca özür üstüne özür dilediği için barışmıştım ama pişmanım. Bundan dolayı bu sefer bana yazmadığında ben de yazmadım. Ayrılmak istiyorum kesinlikle onu istemiyorum fakat kısa bir ayrılık mesajı atmalı mıyım ve ne yazmalıyım yoksa hiç birşey demeden sessizlik içinde kopmayı mı beklemeliyim? Benden ayrıldı mı ayrılmadı mı amacı ne anlamadığım için huzursuzum.

Artık beni hala sevgilisi sansın istemiyorum. Zaten duygularımdan emin değildim yaşı da büyük olunca tamamen bitme noktası oldu benim için bu.

Siz olsanız ne yapardınız ? Ayrılık mesajı atmalı mıyım?

Evet ama çok incitici bir duruma düştüm. O kart haliyle beni açıklama bile yapmadan terk mi etti yoksa küs mü sadece anlayamıyorum . Bundan dolayı ayrıldığımı söylemeli miyim yoksa onun gibi sessiz mi kalmalıyım emin olamıyorum ?

Ablacım bu kart horozdan başka adam mı yok?? Gençsin güzelsin hiiiç daha fazla zaman harcama yeni aşklara yelken aç.

Hiçbir şekilde ayrılma mesajı atma bu bile onu önemsemek olur bence..Madem o sana böyle yapıyor sende ne msj at ne ara o bir zaman sonra merak edip arıcak sen de ozaman dersin artık seninle olmak istemiyorum ve bunu aramadığım süre içinde anlamalıydın diye hiçççç takma kafana bu yaş farkıyla bu özgüveni çok fazla

Arkadasa katılıyorum hatta onu engelle aklı başına anca ozaman gelir diye düşünüyorum. Unutma Kaçan kovalanir

Aranızda ne tartışma geçti yazmamışsın ama sende bi bırak nefes aldır ınsana. Durmadan trıpli mi olacaksın, yüzüme bak, konuş, bır bana böylesın.... Dıyeeee uzatmışsın. Çok can sıkıcı cıdden.

Ne hali varsa gorsun bence hic bulasma mumkunse akli basina da gelmesin.Sanki baska adam kalmadi gencecik kizsin.Koca adam olmus .mk diye kufur ediyor sende hala medet umuyorsun

evet bakınca üstüne gereksiz düşmüş gibi olmuşum ama ben böyle haksız yere surat yapmayı uzattığında darlanıyorum çekemiyorum ve aşırı soğudum zaten bu yüzden

O ne yaa grip oldum onu dusunuyorum , uffff konusmak istemiyorum mk demeler , 37 yasinda ama ergen beyinli sanirim. . Keske eve birakmasina bile izin vermeyip o arabadan inseydiniz. .. hic mesaj dahi atma bence.. o sana geri dönüs yaparsa'ki saksı dustugunde atar veya bakti sizden ses seda cikmiyor kesin yazar.. lutfen siz cvp vermeyin diyalog kurmayin eger ararsa BITTI diyip kapatin bence..

Ne hali varsa gorsun bence hic bulasma mumkunse akli basina da gelmesin.Sanki baska adam kalmadi gencecik kizsin.Koca adam olmus .mk diye kufur ediyor sende hala medet umuyorsun
medet ummuyorum sadece en gururlu ve egolu bir biçimde ayrılmak istiyorum .. beni terkettiğini acı çektiğimi sanmasın diye ..

evet bakınca üstüne gereksiz düşmüş gibi olmuşum ama ben böyle haksız yere surat yapmayı uzattığında darlanıyorum çekemiyorum ve aşırı soğudum zaten bu yüzden

Haksız yere dıyorsunda O da kendını haklı görüyormuş sonuçta. Bıkac saat veya bir gun rahat bıraksanız cözerdınız belkide. Bende günlerce küsen tiplere katlanamam ama bu kadar üstüne gitmekte bana fazla geldi. Bu kadar tezcanlıysanız olmaz zaten.

Arkadasa katılıyorum hatta onu engelle aklı başına anca ozaman gelir diye düşünüyorum. Unutma Kaçan kovalanir

Ben şimdi mesaj atıp ayrıldığımı söyleyeyim kafamdan silinsin gitsin diyordum ama sizin dedikleriniz daha mantıklı . Yazmayacağım

medet ummuyorum sadece en gururlu ve egolu bir biçimde ayrılmak istiyorum .. beni terkettiğini acı çektiğimi sanmasın diye ..
Bosver canim onun gozunde prenses olarakta ayrilsan ezik olarakta ayrilsan hicbir onemi yok.O guzel canini sikma bence ben sana ettigi kufurlere triplere cok kizdim zamanini harcama bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…