Evet ama çok incitici bir duruma düştüm. O kart haliyle beni açıklama bile yapmadan terk mi etti yoksa küs mü sadece anlayamıyorum . Bundan dolayı ayrıldığımı söylemeli miyim yoksa onun gibi sessiz mi kalmalıyım emin olamıyorum ?
Canm ne çekiyosun gençecık kızsın daha yaş farkın çok bitti görüşmeyelim de bitir düşünmeye değmez istemiyorsan
Hiçbir şekilde ayrılma mesajı atma bu bile onu önemsemek olur bence..Madem o sana böyle yapıyor sende ne msj at ne ara o bir zaman sonra merak edip arıcak sen de ozaman dersin artık seninle olmak istemiyorum ve bunu aramadığım süre içinde anlamalıydın diye hiçççç takma kafana bu yaş farkıyla bu özgüveni çok fazla
evet bakınca üstüne gereksiz düşmüş gibi olmuşum ama ben böyle haksız yere surat yapmayı uzattığında darlanıyorum çekemiyorum ve aşırı soğudum zaten bu yüzdenAranızda ne tartışma geçti yazmamışsın ama sende bi bırak nefes aldır ınsana. Durmadan trıpli mi olacaksın, yüzüme bak, konuş, bır bana böylesın.... Dıyeeee uzatmışsın. Çok can sıkıcı cıdden.
medet ummuyorum sadece en gururlu ve egolu bir biçimde ayrılmak istiyorum ..Ne hali varsa gorsun bence hic bulasma mumkunse akli basina da gelmesin.Sanki baska adam kalmadi gencecik kizsin.Koca adam olmus .mk diye kufur ediyor sende hala medet umuyorsun
evet bakınca üstüne gereksiz düşmüş gibi olmuşum ama ben böyle haksız yere surat yapmayı uzattığında darlanıyorum çekemiyorum ve aşırı soğudum zaten bu yüzden
Arkadasa katılıyorum hatta onu engelle aklı başına anca ozaman gelir diye düşünüyorum. Unutma Kaçan kovalanir
O ne yaa grip oldum onu dusunuyorum , uffff konusmak istemiyorum mk demeler , 37 yasinda ama ergen beyinli sanirim. . Keske eve birakmasina bile izin vermeyip o arabadan inseydiniz. .. hic mesaj dahi atma bence.. o sana geri dönüs yaparsa'ki saksı dustugunde atar veya bakti sizden ses seda cikmiyor kesin yazar.. lutfen siz cvp vermeyin diyalog kurmayin eger ararsa BITTI diyip kapatin bence..
En guzelini yaparsin canım..Ben şimdi mesaj atıp ayrıldığımı söyleyeyim kafamdan silinsin gitsin diyordum ama sizin dedikleriniz daha mantıklı . Yazmayacağım
Bosver canim onun gozunde prenses olarakta ayrilsan ezik olarakta ayrilsan hicbir onemi yok.O guzel canini sikma bence ben sana ettigi kufurlere triplere cok kizdim zamanini harcama bosunamedet ummuyorum sadece en gururlu ve egolu bir biçimde ayrılmak istiyorum ..beni terkettiğini acı çektiğimi sanmasın diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?