Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tipler ne söylerse söylesin Ceren inanıyor. Kitap okuyorum dedi, ciddiyim dedi, bekarım dedi, kötü niyetim yok dedi vs vs, söylediklerini direkt doğru kabul ediyor.Adamım kitap okuduğunu nerden bilebilirsiniz ki? Belliki oraya kız tavlamak için takılan biri.
adamın söyleşisi var okudum röpörtajı vsAdamım kitap okuduğunu nerden bilebilirsiniz ki? Belliki oraya kız tavlamak için takılan biri.
zaten kopardım iletişimi o da yazmıyorBu tipler ne söylerse söylesin Ceren inanıyor. Kitap okuyorum dedi, ciddiyim dedi, bekarım dedi, kötü niyetim yok dedi vs vs, söylediklerini direkt doğru kabul ediyor.
adamin doktor oldugunu nereden biliyorsun? gayet fake bir doktor hesabi acip ameliyat fotosu koyabilirHatta dr yazdi dk 1 gol 1 bu da egitimli biri merhaba evli misin gel tatile cikalim garip bir durumun icindeyiz farkinda misiniz insanlar cok rahat cok profesyonel artik utanma vs yok.
Yaa ismi belli cidmi belli fotografi belli okudugu univteler ortada ismini arastirsan zaten cikar sizin yuzunuzden evde kalcam:)))adamin doktor oldugunu nereden biliyorsun? gayet fake bir doktor hesabi acip ameliyat fotosu koyabilir
ne kadar safsin ya, hic sorgulamadan herkese inanıyorsun. Masallah bunca sene basina bir musibet gelmemis. allahin sevdiği kulusjn bence
Allah aşkına git görüş bul belanı rahatla ne olursun.Yaa ismi belli cidmi belli fotografi belli okudugu univteler ortada ismini arastirsan zaten cikar sizin yuzunuzden evde kalcam:)))
e tamam da su an birini stalklamak/ isletmek icin doktor hesabi acsam bundan kolay ne var ki? sosyal medyada yer gök doktor. takip ettigi az takipcili bir gizli hesabin gonderilerini kopyaliyor olabilir. okullari da atmistir ya da takip ettigi kişinin linkleidinden onlari da kopyalamistir. kitap uygulamasina diploma mi atıyorlar? burada sassy diye bir kiz vardi. babam beyin doktoru derdi, hatta adami ismen bilenler falan vardi. cok aktif uyeydi her an resim vs paylasirdi. hatta beni ankarada düğününe cagirmisti tarih saati vs yazmisti :) Meger o doktor adam gercekmis ama o kizin babasi degilmis, ankarada kendi halinde - bir kucuk kzii olan bir adammis.Yaa ismi belli cidmi belli fotografi belli okudugu univteler ortada ismini arastirsan zaten cikar sizin yuzunuzden evde kalcam:)))
sonra kendini muge anlida bulabilirsin.
Bunca kaotik olayı akılda tutmakta meziyet sana da bi alkış hsajskse tamam da su an birini stalklamak/ isletmek icin doktor hesabi acsam bundan kolay ne var ki? sosyal medyada yer gök doktor. takip ettigi az takipcili bir gizli hesabin gonderilerini kopyaliyor olabilir. okullari da atmistir ya da takip ettigi kişinin linkleidinden onlari da kopyalamistir. kitap uygulamasina diploma mi atıyorlar? burada sassy diye bir kiz vardi. babam beyin doktoru derdi, hatta adami ismen bilenler falan vardi. cok aktif uyeydi her an resim vs paylasirdi. hatta beni ankarada düğününe cagirmisti tarih saati vs yazmisti :) Meger o doktor adam gercekmis ama o kizin babasi degilmis, ankarada kendi halinde - bir kucuk kzii olan bir adammis.
ayni sekilde baska bir uye daha vardi, gayet isimlerle kocam gs lisesi mezunu falan filan derdi adam rahmetli olmustu:) derken borsaci twitter fenomeniyle sevgili oldu - ciddi ciddi insanlar bilirdi sevgilisini twitterdan. hatta bir arkadasi daha vardi birbirlerini alintilarlardi - birbirlerine misafirlige gidip KKda sofralari anlatir, overlerdi (!)
derken aslinda o kiz da arkadasi da ayni kisi cikti. fakelikte cigir acip ikinci hesap acip kankacilik oynuyordu - kimse suphe etmesin diye.
ki bu kadinlarin bir kari yoktu yillarca fake hesap isletmek icin. ama o uygulamadan yok prensim yok doktorum yok bilmemneyim diyen adamin senle erotik konusup kendini tatmin etme, ikna olan baska kizlarla seksting yapma, hatta bulusup yatma ihtimalleri var. sence yapmazlar mi???
bu kadar saf olma, sonra seni spor arabasıyla almaya gelip luks lokantalara götüren ünlü is adaminin hesabina bloke geldi diye cok acil ona para atman gerekebilir - nasilsa sana fazla fazla oder diye :) sonra kendini muge anlida bulabilirsin.
bu yasta bu saflik gercekten fazla
hayatimin kaos ihtiyacini KKdan karsiliyorum :)Bunca kaotik olayı akılda tutmakta meziyet sana da bi alkış hsajsks