Sevgiliyle 4 gün konuşmamak

şu ciddi düşünüyordu saçmalığından ne zaman vazgeçecek kızlarımız.

erkekler ilişkiye başlarken ciddi düşünmezler. zamanla düşünceleri ileriye dönük olarak değişir. daha ilk görüşmelerde ben ciddiyim diyen tiplere kanmayın şöyle ya. daha tanımadan etmeden nereye ciddi düşünüyor??

Siz ciddi düşünüyor olabilirsiniz ama bu adamın sizi ciddi görmediğini söyleyebilirim. Lakayıt tavırlı ve yaşça büyük olmasından dolayı üzerinizde hakimiyet kurduğunu düşünüyor, kaybetme korkusu da yok. Gençsiniz, güzelsinizdir de eminim. Ne işiniz var böyle bir tiple vurun tekmeyi gitsin. Sizin onunla hava atacak bir şeyiniz yok ama o çevresine "Genç hatunla takılıyorum bana hasta" diye hava atıyordur. Defedin gitsin, klasik ama size erkek mi yok ayol?

11yas büyük biriyle işin ne ? Gelirsin 45yasina anlarım ama daha 26yasindasin. Giden gecen günlerin geri gelmeyecek

O sizinle konuşmaya tenezzül etmiyorsa sizde etmeyin ayrılık mesajını haketmiyor. Koskoca adam ergen gibi tavırlar,kurtulun gitsin.

ben de eski sevgilimle aynı durumda olmuştum. daha önce hiç böyle bir olay yaşamadığımdan acaba ayrıldık mı ayrılmadık mı ikilemine düşmüştüm. hani küsmüştük ama konuşmamıştık 5 gün kadar. daha sonra da ses seda çıkmadı anladım ki ayrılmışız :))) ayrılmak istiyorsan hiç kafaya takma o kadar zaman aramamışsa bu saatten sonra da aramasını falan bekleme mesaj da atma bence. ayrıldınız işte kurtuldun bitti gitti

Haklısınız ondan gencim ve söylemeye çekiniyorum ama eğitim seviyem de daha yüksek. O 2 aydır işsiz bide. Yalnız ve duygusal olarak boşlukta olduğum bir dönemde tanıştık hatalı tercihte bulundum sağlıklı düşünemedim. Kendini halt sanmaya başladı. Yaşının eğitimsizliğinin farkında bile değil. Buna izin verdiğim için kendime çok kızıyorum. Arabada o lafı söylediği gün benim kafama dank etti zaten herşey ve kafamda tamamen bitirdim.
Şu an eminim benim sinirlerime hakim olamayıp uzun uzun mesaj döşeyeceğimi sanıyor

Karşı taraf çok abartmış tartıştıysanız tartıştınız ya görüşmezdiniz ya da görüştüğünüz zaman yumuşayacaktı 37 yaşına gelmiş ağzı bozuk birini mi çekeceksiniz . Hiç bir şey demeden her yerden silip engelleyin en güzel cevap olur ona.

37 yıl boşa nasıl yaşanır sorusuna cevap olarak doğan bir adam. Konuşmaktan, çözüm odaklı olmaktan ve en önemlisi yaşının adamı olmaktan aciz bir insan. Yol yakınken kurtarın kendinizi.

Suan ilişkiniz taze senin gönlünü almak yerine, bu insan mantıklı hemde olgun olmali. adamda umursamazlık tavır var ki gelirse gelir gelmezse gelmez sürundürüyor, bide sakin mesaj falan atma engelle her yerden içim kalktı bile yaparsa evliyken 1 ay konuşmaz bee bana mecbur diye kendimi beğenmiş bence sen yakma gençliğini.

Hiçbir şey yazmamanız en güzel kapak olur ona, böyle adamlara adam gibi ayrılık mesajı atsan kendini nimetten sanarlar çünkü. Hayatınızı yaşayın, sosyal medyada falan hüzünlü ayrılıklı şeyler de paylaşmayın mesela.

Ama bir arkadaşın dediğine katılıyorum genel olarak erkeklerin üstüne çok gitme, sıkboğaz etme, prenseslik tavırlarınız varsa; öyle şeyler yapmayın, herkes gelemez (sonrakilerde yani)

Sanki ayrılınca özür dilemesi senin bi şekilde hayatinda kalmanı istemesinden, yani boş kalmamak için tutuyor gibi. o yüzden de en ufak canını sıktığında uff pufff uğraşamam senle tribine giriyor. Canım isteyince iki özür dilerim affeder diye düşünüyor. Ay ben sinir oldum burdan. Mesaj falan yazma engelle diycem ama bu sefer başka yerden iletişime geçip cevap vermeni sağlayacak. Kısa ve öz yaz. Beni bir daha aramanı istemiyorum, hoşçakal gibi bir şey. Yazarsa da asla cevap verme ama.

5 gün oldu. Ses seda yok inşallah hala sevgili olduğumuzu düşünmüyordur. Yazmadım aramadım hiç . Ama böyle ayrılmak ne olursa olsun çok gücüme gitti. Seni artık istemiyorum bir daha beni arama deyip ayrılsam içimin yağı erirdi ama bunu bile haketmiyor

Yaşlı amcayla ne işin var kardeşim ya, adam bu yaşa gelmiş hala genç bir kızla takılma peşinde.

Uza, seni bir daha hayatımda görmek istemiyorum. Def ol git, yazma senle mi uğraşacağım Amca, yaz.

Benim eski erkek arkadaşım da öyleydi, yaşla alakası yok o da 36 yaşındaydı, karakterleri öyle. Tartışınca birkaç gün aramazdı, yazmazdı, benim yazdıklarımı okumazdı, verem ederdi insanı. Ama daha çok yeni sizin, 4 aylık sevgili iken bu duruma geldiyseniz, küfür fln, bu ilişki iyi gitmiyor, şimdiden saygı yok. Bitmesi daha hayırlı.

Henüz 4 aylık bir ilişkide bu kadar laçkalaşıp gerçek yüzünü gösteren bir adamın hala nesini sorguluyorsunuz ki? kazasız belasız kurtulduğunuza şükretmelisiniz.

Yengec burcu olabilir mi.
Ben naza tribe gelemem kafasinda. Bu adamdan bi cavik olmaz hic kendini yorma hirpalama. Ayni tavirlar daha bile azi vardi ben hep alttan aldim. En son yien kendi hata yapip beni terketti? Kac konuya daha terkedildim yazicam hic bilmiyorum ama böyle.
Gönül almayi bilmeyene ömür emanet edilmez.

evlenince de cikar gider,biz hala evlimiyiz diye sormak istersin bu defa..sorunun görunen cevabi malesef evettir ama kagit üzerinde kalir..al sana koca celiskiler

evlenince de cikar gider,biz hala evlimiyiz diye sormak istersin bu defa..sorunun görunen cevabi malesef evettir ama kagit üzerinde kalir..al sana koca celiskiler
Aynen çıkıp gitmese bile eminim yatağa küs girer arkasını dönüp yatar kahvaltıda surat asar sonra da ben arkadaşla buluşcam deyip gezmeye gider. Tam olarak o karakterde sevimsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…