Sevgilimle kavgamız

genel olarak erkekler böyle. biz sabahtan akşama onların iki üç katı k*çımıza motor takılmış gibi koşturuyoruz. bizi övdüklerini mi sanıyorsunuz. böyle abartılı övgüler beklerseniz çok hayal kırıklığına uğrarsınız. evlenmeyi düşünüyorsunuz madem bu tepkileri normal kabul edin.

Okurken bunaldım ya gercekten, her şeyi bu kadar uzatıp hem kendinize hem karşınızdakini neden bunaltiyorsunuz?

Evet ben onun da kırıldığını hiç hesaba katmadan davranıyorum ben haklıyım ve ben onu affettiğimde konu kapanacak olarak düşünmüştüm
Bencil ve kaprisli bir karakteriniz var sanırım. Başta fazla tepki ve tavırla sevgilinizin kalbini kırmışsınız. Kendiniz çok basit bir şey için istediğiniz ilgiyi, kırılmakta haklı olan sevgilinizin gönlünü alırken bile sevgilinize göstermemişsiniz. Hatta kızma hakkınız olmadığı halde tekrar kızmışsınız. İlişkinizi illa ki toplarsınız ancak hep böyle bir insansanız ne yazık ki çok uzun soluklu bir ilişki olmaz bir yerde karşı taraf tahammül etmemeye başlar.

İşte bazen adamları böyle delirtip üstüne de yaptığımız tripleri çeksin istiyoruz. Ben adamın yerinde olsam akillanana kadar ne mesajlara dönerim nerede aramalara. Ne özürlü dileyecek adam. Siz yazdiklarinizi okudunuz mu sonra acaba? Ne kadar kaprislisiniz böyle ve yorucu

Atomu parçalamadım ama tek başıma yaptım zordu. Birkaç şey daha söyleyebilirdi gönül kırmaya ne gerek var
Çok abartıyorsun. Övülmek istiyorsun. Her yaptığın şeyde böyle övgü mü bekleyeceksin? Olmaz böyle. Şimdi süt sorun olur, yarın birgün yemek çok güzel olmuş, harika bir aşçısın dememesi, saçını boyatınca süper olmuşsun muhteşemsin denmemesi gibi gibi. Seni sürekli övemez, kurmalı bebek değil ki sen ne istersen onu yapsın. En basit eleştiriyi -ki eleştiri bile değil- hemen kendine değer verilmemesine getirmişsin. Güzel olmuş demiş işte bu kadar uzatmanın, süt saçma dedi diye kırılmanın anlamı yok. Tamamen saçma dışarıdan bakınca.

Üzgünüm ama kendinize istediğiniz ilgili, gerçekten de haklı olan sevgilinize vermek yerine hala sinirlenip kavga ederseniz sonuç çok iyi olmayacak. Sürekli ilgi beklemekten de vazgeçin önerim.

Iki güzel söz bekledim diyorsunuz.
O da yorgun, işten gelmiş.
Huzura ihtiyacı olan vakit afra tafra çekmiş. Sizce beklediği bu mu?

Daha pek çok beklentiniz havada kalacak, içinize oturacak.
Evlilik böyle bir şey maalesef.
Moralinizi bozmak istemem ama şuncacik meseleye sabahtan beri ağlıyorsanız ötesine girmeyin.
Ölüm var..

Tamam zaten buraya kadar saçma ve ben de kırdığım için üzgünüm dedim ona sadece heveslenmiştim dedim daha fazla tepki bekledim dedim kendimi anlattım. Ama o beni suçlamaya devam etti. Şimdi ben ne yapabilirim ki

Tamam zaten buraya kadar saçma ve ben de kırdığım için üzgünüm dedim ona sadece heveslenmiştim dedim daha fazla tepki bekledim dedim kendimi anlattım. Ama o beni suçlamaya devam etti. Şimdi ben ne yapabilirim ki
İşte beklediğini ilgiyi gösterme sırası sizde. Madem haksız yere kalp kırdınız gönlünü de paşa paşa alın sevgilinizin. Ha istemiyorum uğraşamam ben böyle bir insanım diyorsanız bırakın akışına sevgiliniz zaten bugün olmasa yarın bir gün başka bir konudan dolayı hepten patlar siz de rahat edersiniz o da.

Ben sevgilinin yerinde olsam, gelecek için çekincelerim olurdu. İleride de en küçük şeyde böyle mi yapacak bu insanla hayatımı nasıl devam ettirebilirim derdim. Öyle düşünmesini engellemek için en güzel şey kısa ve net bir açıklama. Pms döneminde olduğun için gereksiz alınganlık yaptığını, senin de bunu farkettiğini söyle. Seninle aramızın kötü olmasını istemiyorum, benim için değerlisin gibisinden konuyu kapatmaya çalış. Fazla eğilip bükülmeden hatanı anladığını ona göster ve değer verdiğini tabii ki. Unutur gider.

Bak güzel kardeşim. Adam sana fikrini söylemiş en başta. Demiş ki güzel olmuş. Ama sonra dikkatini süt çekmiş. Sütün orada olması saçma olmuş demiş. Şimdi bu adam fikrini söylemesin mi? Bunda ne var? Saçma deyince bozulmuşsun. Ama bence de saçma. Sütün orada ne işi var? Dolabında dursun yani...
Sana gelince bu şekilde ilişkini mahvedersin. Adam bir katlanır,iki katlanır der ki sen hep böylesin. Seni suçlar. Psikolojik rahatsızlıkların olduğunu söyler. Der de der. Kimse sudan sebepler yüzünden vır vır dinlemek istemez. Çok vır vır etme. Fazla naz aşık usandırır. Erkekler çok sıkıntıya gelen varlıklar değil.
Ama cidden süt ne alaka be baciim yaa. En lüks evlerde bile dolapta. Az mantıklı ol

Valla adam kötü bişe dememiş ki fikir belirtmiş. Sonrada seviyosunuz diye kahve alacakmış. Kendinizi gaza getirmişsiniz.

Benden sana tavsiye. Sakın sakın çok öfkeli olsan bile telefonu yüzüne kapatma. Aradığında acmamazlik yapma. Çünkü bu hakarettir. Bir de iletişimi koparır. Senden öğrenir. Sana uygular. Daha çok üzülürsün. Çok öfkeli isen. Sakin kalmaya bak. Daha geniş zamanda kırgınlığını dile getir. Her şey çok daha güzel yoluna girer. O da seni anlar. Bu şekilde yangına körükle gidersin.
Ben telefonu kocamın yüzüne kapatsam emin ol buna içerlenir hem de daha çok uzaklaşır. İletişim çok önemli. Kendini bu yönde düzelt ok. Geniş zamanda kırgınlığını dile getirirsen. Sana sarılır. Özür diler. Sevginiz artar. Böyle nefret artar.

Neden ya düzgünce söyle lütfen ben de anlayayım hatam varsa bileyim
Sizinle ilişki yaşamak çok zor olsa gerek,adam bir yerde aydınlanır ve sizi bırakır.Kendini geliştirmez ego savaşına girer ( insanın suratına telefon kapanmaz öğrenin artık) saçma sapan trip atarsaniz 1 değil 10 kere terk edilir ya da böyle ayrıl barış toksit ilişkiye devam edersiniz.
Not: Süt kapalı açık fark etmez buzdolabında saklanır,tezgahta tutulmaz,sağlıklı değil.

Haksızsınız. 28 yaşında yetişkin bir insansınız; sizce davranışınız normal mi ?

25 Ekim konunuzda 27 yaşındaki sevgilinizin üniversitede iken tütün şeklinde madde kullandığını; 1 ay önce aslında sizin arkadaşınız olan bir çiftle zaman geçirdiğinizde de erkek arkadaşınızın onların getirdiği maddeyi denediğini söylemiştiniz.

Adam masum mu, kurban mı bilmiyorum. Ancak sizin arkadaş çevrenizden ve sizden uzak kalması gerektiğini düşünüyorum.

Fark ettimde, sürekli yorumlarinizda ‘şöyle demesini bekledim, böyle demesini bekledim’ diyorsunuz. Bence siz ondan sizin istediğiniz cevaplari vermeyi istemeyi bırakın. Daha sağlıklı diyaloğunuz olur. Bırakında adam istediği cevapları versin sizde verdiği cevap üzerinden önce düşünüp sonra karşılık verirsiniz. Fazla beklenti = hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…